ORTADOĞU'DA DEVLETLER-ÖRGÜTLER KISKACI İLE HALKLAR YOK EDİLİYOR..

Faşist ulus devlet aygıtı, terör ordu-örgütleri ve lejyonları yüzyıldır birlikte bütün bölge halklarını birbirleriyle savaşıyormuş numarasıyla hem düşürüyorlar, hemde yok ediyorlar..
Bu haber 2020-04-15 15:23:15 eklenmiş ve 624 kez görüntülenmiştir.

ORTADOĞU'DA DEVLETLER-ÖRGÜTLER KISKACI İLE HALKLAR YOK EDİLİYOR.. DEVLETLER  ve ÖRGÜTLER BÖLGE HALKLARINI BİRLİKTE YOKEDİYORLAR..

 

Faşist ulus devlet aygıtı, terör ordu-örgütleri ve lejyonları yüzyıldır birlikte bütün bölge halklarını birbirleriyle savaşıyormuş numarasıyla hem düşürüyorlar, hem yok ediyorlar, hemde birlikte soykırıma uğratıyorlar ..

 

Devletler  ve örgütler Kürdistanı (Anadolu ve Mezopotamyayı..) tahrip ederken, bu tahribat bölgenin bütün halklarına yoksulluk-fakirlik  ve virüs saldırsında, suriye, tr, iran, ırak ulusalararsı kuşatma, terör lejyonları, diktatör yönetimlerle, askeri darbelerle kuşatma..  görüldüğü gibi bhölgenin bütün halklarına soykırım fakirlik yolsuzluk yoksulluk olarak dönüyor.. Kısaca devletler ve örgütler özellikle son 200 yıldır birlikte bilimsel bilgi, özgür düşünce ve iradeye ipotek koyarak halkların bilimsel bilgiye ulaşmalarını, demokratik bir şekilde yönetilmelerini engelleme, sahte suni sınırlarla dil-din-ırk-mezhep üzerinden ayrıştırma ile bölgenin bütün halklarını soykırıma-köleliğe açık sürülere dönüştürmektedirler..

 

Anadolu ve Mezopotamyada yani Kürdistan coğrafyası üzerinde yaşayan halklar bu ölümcül gerçeği kavramadıkça da daha büyük felaketlerle yok edilmektedirler..

 

Suriye’yi geçtik, çünkü bitmiş-bitirilmiş bir devlet.  İran, Tr, Irak Kürdistanı, Irak Suriyeyide içine alacak acil bir siyasal yapılanmaya gitmelidirler. Buna yanaşmayan devlet firma yada guruplar tek kelime ile hem bölge halklarının düşmanı hemde bütün halkları düşürmeye çalışan ajan ve ihanetçi yapılanmalardır.. 

 

Burada İran, Irak Kürdistanı ve Türkiye halkı artık bu rejimlere baskı yapıp bu oyuna son vermelerini istemelidirler. Bu devletler biran önce bir araya gelip bu sahte suni sınırları bitirmeden terör lejyonlarına ortak çözüm bulmalıdırlar. Terörü coğrafyamızdan söküp atmaldırıar..Aksine her gün yine bombalar, hergün yine şu kadar terörist öldürdük naraları yalan-dolanları ile en iyi yetişmiş asker, polis, bilim adamı siyasetçi istihbaratçı.. kısaca vatandaşı harcadıkça harcamya devam edeceklerdir..

 

Irak Kürdistanı, İran ve Türkiye bütün bölge halklarını kapsayan çağdaş sivil anaya ve demokrasiye geçişin yanı sıra birlikte terör ve terörizmi bitirecek projeler üretmelidirler.. Bu devletler terörizim gibi yüzyıldır bölge halkı ve ahlkları düşüren hayati bir konuda birlikte harekete edemiyorlarsa burada terör bahanesi ile yüzyıldır iran, türkiye, ırakta yaşayan insanların resmen kaderleriyle oynanmaktadır..

 

Dünya koronavirüsle düşürülürken, yüzyıldır bu coğrafyada ölümsüz bir gün olmadı. Hergün dağlar ovalar insanlığın medeniyet coğrafyası bombalanıyor..

Bilimde, ekonomide, ticarette gelişmesi gereken milyonlar ulus devlet faşizminin ve terör lejyonlarının ikili kıskacında yüzyıldır soykırıma uğruyorlar..

Burada temel gerçek bölge devletleri, bir başka deyişle faşist ulus devletlerle terör lejyonları yüzyıllarımızı yediler.. Bölge halkları uyanıp rejimlere baskı yapmalıdır. İran, ırak, tr, suriye  rejimleri bütün bölgeyi kapsayan, siyasi, ekonomik, güvenlik programları ile ortaya çıkıp bir birlik oluşturma, terör lejyonlarını bitirmede ortak harekete geçmiyorlarsa ..

 

Bu rejimlerin ortaklaşa bölge halklarını soykırıma ve köleliğe çektiklerinin en önemli gerçeğidir.. Bütün bu bölge halkları yüzyıllardır devlet teröründen, terör ordu örgütlerinin bu oyunlarını bir anöce çözüp bu ihanetçi yapıların kaderleriyle oynamalrına son vermelidirler.. Bölge rejimleri kasten siyasi, iktisadi, ekonomik işbirliklerine, kasten ırk-dil-din üstü sivil anayasalara gitmeyerek, kasten aralarındaki suni sahte sınırları kaldırmayarak..  bölgeyi ve bölge halklarını yüzyıllardır düşürüyorlar..

 

Bölge rejimleri ırk-ırkçılık girdabıyla yüzyıldır türk-kürt-fars-arap vb. bütün halkları adeta soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürüyorlar.. 5-10 yıl içinde terör sorunu, ağır insan hakları sorunları çözülmese, hala Kürdistan coğrafyasında terör ordu örgütleri cirit atıyorsa bunun ana sebei bölşgedeki devlet ve rejimlerin kendileridirler.. Y&alanda terör ve terörizme karşıyız oyun ve kumpasları ile sözkonusu devletlerdeki tüm halkları bitiiryorlar..

 

Yüzyıl boyunca bölge halkları türk-kürt-arap-fars, ermenbi modlarında beyinleri kitlenerek halklar bioterör başta olmak üzere karşı karşıya kalcakları tüm tehdit ve tehlikler karşısında soykırıma açık  sürülere dönüştürüldüler..

Bu devletler ulus devlet faşizmi ve ırk modundan çıkmadıkça her alanda birlikte adım atacak siyasal-sosyal-ekonomik altyapıya yönelmezlerse bilinki soyunuz sopunuz ne olursa olsun bu faşist devlet aygıtı yedi sülanizle sizi yok ediyor.. Kalkan heruçak patlayan her bomba cahil ve yoksul kalmanız demektir. Ve devletler yüzyıldır bu oyunu oynuyorlar.. Bahneleri ise terör lejyonları.. Bu devletler ırk-dil-din üstü .. bir araya gelse insanlığın medeniyet beşiği coğrafyamızda bir tek terörist hareket edemez.. Terörizm ve devletlerin doğayı, böceği karıncayı canlı türlerini yok etmeleri, dağı taşı, kurdu, kuşu bombalamaları, büyük bir suçtur .. Bucanlı yaşamın böyne yok edilmesi ise bütün halklara felaket olarak dönmektedir..

 

Bölge halkları bir an önce uyanıp kendi aralarına sınır koyan, terör lejyonları ve faşist devlet aygıtı ile kendilerini yüzyıllardır kuşlatan bu şeytani çemberi bir an önce  yarmalıdırlar.. Bilime ilme yönelmelidirler. Aksine bir sonraki bioterör yada değişik başka bir saldırıda kimsenin kürtlüğü-türklüğü-ermeniliği-yahudiliği kar etmeyecektir..  Yüzyıldır süren faşist devlet aygıtı ve terör lejyonlarını halklar bitiremese kendileri biteceklerdir..

 

Milyonlar yüzyıldır atotırık, atokurt, gen-kan olarak bedevi araptan başka bir şey olmayan yahudiyi üstünlük yaftasıyla kandırma, ulu fars, ulu ermeni, ulu türk gazlarıyla Ortadoğunun bütün halkları kurtarıcılarla dikatörlerle terör lejyonları ile sahte suni sınırlarla yok ediliyorlar.. Bu koronavirüs halkları ırk-dil-din üstü uyandırmasa bütün halklar soykırımı hak ettikleri gibiğ, bölgenin hiçbir halkının geleceğinin kalmadığıdır..

 

Bütün ortadoğudan terör lejyonlarını ve ulus devlet faşizmini ortadan kaldırmalıyız.. Onların kendi saltanatları için dayatıkları faşist-yokedici hayatı bitirmeliyiz. Bu yüzyıl içinde başarmasak bütün halklar bitecektir.. Dünyamız toprak bu kadar vahşileşen biten mikroba dönüşen insanı,  canlı-cansız yaşamı düşürmek-bitirmek-köleleştirmek için gecesini gündüzüne katan pislik  insan tipini ansızın uykularında gömer gider.. Bizden uyarması. Ulus devlet faşizmi ve terörizm tüm bölge halklarının sonunu getirecektir..

 

 

 

 

ETİKETLER : DEVLETLER ve ÖRGÜTLER BÖLGE HALKLARINI BİRLİKTE YOKEDİYORLAR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA