KORONA VİRÜS ENAZ İKİ YIL SÜRECEK..

Dünya genelinde devletler insanı edilgen, güdülebilen bir metaya çevirme, ilerde çip takılan ve kontrol edilebilinen sürülere çevirmek içinde şimdi Covid-19 lcep telefonu vb. yöntemlerle uzaktan kontrol etme gibi yöntemlerle alıştırma safahası ile insanları dizayn ederlerken, bu virüsün dünyayı etkilemesien az iki yıl sürecek..
Bu haber 2020-04-10 18:35:50 eklenmiş ve 553 kez görüntülenmiştir.

KORONA VİRÜS ENAZ İKİ YIL SÜRECEK..

 

Dünyadaki bütün devletler halkları kandırmaya devam ederken, bilim adamları Koronavirüs salgını etkisinin 2021 yılının sonlarına dek süreceğini belirttiler. Bu konuda önemli açıklama geleceği ön görmede bir dahi olan Bil Gates’ten geldi.

 

Virüsün Dünyamızı vuracağını yıllar önceden tahmin eden ve yaptıkları sunumlarda ifade eden Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Korona Virüsün 2021 yılının sonlarına kadar süreceğini belirtti..

Amerika’da basına açıklamalarda bulunan, Gates,  Henüz koronavirüs salgını ortaya çıkmadan önce pandemi tehdidinin ciddiye alınıp hazırlık yapılması çağrısı yapan ve bu yöndeki çalışmalara destek sağlayan Bill Gates, hayatın normale dönmesinin 2021 sonbaharını bulacağını öngördü.

 

"Çin, iyi bir örnek"

 

Salgına karşı mücadele kapsamıda milyonlarca dolar bağış yapan Bill & Melinda Gates Vakfı Başkanı da olan Bill Gates, Koronavirüs sonrasında hayatın nasıl olacağını anlamak için Çin'in iyi bir örnek olduğunu dile getiren Gates, "Çin'de insanlar işe geri dönmeye başladı ama maske takmak zorundalar. Sokaktaki insanların vücut sıcaklığı sürekli kontrol ediliyor. Büyük spor etkinlikleri yapmıyorlar. Çocukların hastalığı ne kadar yaydığı önümüzdeki dönemde daha net anlaşılacak" dedi.

 

İNSANLAR GÜDÜLEBİLİR SÜRÜLER OLARAK DİZAYN EDİLİYOR..

 

Dünya genelinde firma ve devletler insanı edilgen, güdülebilen bir metaya çevirme, ilerde çip takılan ve kontrol edilebilinen sürülere çevirmek içinde şimdi Covid-19 la cep telefonu vb. yöntemlerle uzaktan kontrol etme gibi yöntemlerle alıştırma safahası ile insanları dizayn ederlerken, bu virüsün dünyayı etkilemesien az iki yıl sürecek.

Bu süreçte insanları sürü gibi güdülmede tepkileri ölçüleceği gibi, bu süreç insanlığın köleleştirilmesinde de bir alıştırma safhası olacak..

Gelişmiş toplumlar bu konuda  tavırlarını ortaya koyup devletlerin dayttıkları bu tür kontrolleri red ederken Türkiye gibi geri kalmış ülkelerde ise insanlar koyun gibi sorgulamadan dayatılan herşeyi kabul ediyorlar..

Birbaşka deyişle nasıl yüzyıl boyunca totemlerle, dinle, darbelerle yüzyıl boyuınca vatandaşı bilimden ve özgür düşünceden kopran koyunlaştıran tc gibi devletler covid-19 aynı şekilde toplumu gütmede en önemli argüman olarak kullancaklardır..

Dünya halkları özellikle devletler eliyle dizayn edilme, düşürülme ve kölelştirmenin bu başlangıç safhasını anlayıp tedbir almada, örgütlenmede gecikirlerse.. Bu konuda önemli mesafe kayd eden firma ve devletlere karşı ilerde yapcakları pek fazla bir şey kalmayacaktır. TR de bu tür stratejik işlere stklar ve muhalefetin kafa yorması, toplumu örgütlemesi gerekirken mübarekler daha dünyanın nasıl tehlikeli bir sürece girdiğini idrak bile etmekten çok-çok uzaklar..

 

Artık insanlar devletlerin yalan-dolan ve dizayn operasyonlarının dışına çıkarak a-b-c planlarını yapmak zorundadırlar.. Örneğin tüketecekleri gıdalrı artık kendilerinin üretmesi gerekmektedir..

Coronayla gelen ölüm korkusu milyonların beynini böyle kitlemeye devam ederse ilerde kullanacakları bir beyinleri kalmayacak..

 

Haberin videosu için tıklayınız

 

TÜRKİYE-DÜNYA VİDEOLU HABERLER, MÜZİK, BELGESEL..

TÜM VİDEOLAR İÇİN

DOĞU MEDYA TV TIKLAYIN..

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'DOĞU MEDYA TV'

ETİKETLER : KORONA VİRÜS İKİ YIL DAHA SÜRECEK..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA