METİNER HALKIN GERÇEK VEKİLİ OLDUĞUNU İSPATLADI..

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner siyasi partiler hazine ödeneklerini halka bağışlasınlar çıkışıyla halkın gerçek vekili olduğunu ispatladı..
Bu haber 2020-04-04 08:47:19 eklenmiş ve 576 kez görüntülenmiştir.

METİNER HALKIN GERÇEK VEKİLİ OLDUĞUNU İSPATLADI..

 

KORONA VİRÜS İLE İLGİLİ EN ANLAMLI ÇIKIŞ MEHMET METİNERDEN GELDİ..  METİNER TÜM SİYASİ PARTİLER HAZİNEDEN ALDIKLARI PARALARI DÜZENELENEN YARDIM KAMPANYASINA AKTARSINLAR DEDİ..

 

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner siyasi partiler hazine ödeneklerini halka bağışlasınlar  çıkışıyla halkın  gerçek vekili olduğunu ispatladı..

 

Metiner dillerinde halk, ülke vadaş .. kelimeleri düşmeyen Hazineden yardım alan tüm siyasi partilerin aldıkları yardımı Corona virüs nedeniyle düzenelen bağış kampanyasına aktarılmasını istedi..

Halkın duygularına tercüman olan metinerin Metinerin  bu çıkışına tr siyaseti ne cevap verecek bilemiyoruz ama bu süreçte kimlerin halkın gerçek vekilleri olup olmadıklarını da görmekteyiz..

Laf  ve birbirine çamur atma yarışında olan TR siyaseti coronadan sonra büyük ihtimalle büyük bir çöküşü de yaşayacaktır..

 

HABER VİDEO TIKLAYINIZ..

 

Haberlerin Videoları, Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller hepsi Doğu Medya TV'de ..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Firmanız, işiniz, derneğiniz, kendiniz.. Türkiye ve dünya genelinde tanınması, büyümesi, yayılması için.. Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız..

ETİKETLER : METİNER HALKIN GERÇEK VEKİLİ OLDUĞUNU İSPATLADI..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA