CORONADAN TIRSMADAN ÇÖZÜM ÜRETEN TEK STK GÖLE-FED OLDU..

Çoğu STK başkanı, yönetici eve kapanıp şimdi ne olacak yada aman ha dışarı –mışarı çıkmayın vb. bitik bir profil çizerlerken.. Göle-Fed farkını ortaya koydu.
Bu haber 2020-04-03 17:51:45 eklenmiş ve 515 kez görüntülenmiştir.

CORONADAN TIRSMADAN ÇÖZÜM ÜRETEN TEK STK GÖLE-FED OLDU..

 

Çoğu STK başkanı, yönetici eve kapanıp şimdi ne olacak yada aman ha dışarı –mışarı çıkmayın vb. bitik bir profil çizerlerken.. Göle-Fed farkını ortaya koydu. Böylesi süreçlerde bir stk ne yapması gerekiyorsa onu yapmya başladı..Kendi yaşadığımız örneklerde de gördüğümüz gibi devlet kimlerin kontrolündeyse onlar kendi yandaş-yoldaşlarına kapıyı açıyorlar.. Bu anlamda stk olayı önemli bir olgu.. Göle-Fedin çıkışı topluösal kesimler tarafından takdirle karşılandı..

 

GÖLE-FED, Korona Virüs nedeniyle 65 yaş üstü ve sokağa çıkmasına engel Kronik rahatsızlığı bulunan yalnız ve yardıma muhtaç olan Göleli hemşerilerine her türlü yardım yapacak.

 

BAŞKAN BAYSAN; DOST DÜŞMAN KARA GÜNDE BELLİ OLURMUŞ

 

Konu hakkında Serhat Birikim Gazetesine açıklamada bulunan İstanbul Göle Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ertekin BAYSAN; yöremizde bir atasözü var, “Dost düşman kara günde belli olurmuş” bizde Göle ilçemizin yardım severlik, dayanışma ve imece kültüründen yola çakarak. İstanbul’da Korona Virüs ve Kronik rahatsızlığı nedeniyle sokağa çıkamayan Göleli hemşerilerimizin her türlü yardımı yapıp, Bu kara günlerde yanlarında olcağız. Diyerek konuşmalarını şöyle sürdürdü;

 

İstanbul'da yaşayan 65 yaş üstü ve sokağa çıkmasına engel Kronik rahatsızlığı bulunan Göleli hemşerilerimizin, sokağa çıkma yasağından dolayı zorunlu ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla Göle Dernekler Federasyonumuz Bütün Gölelilerin yanında olacaktır.

 

Göleli 65 yaş üzeri hemşerilerimiz özellikle yalnız ve yardıma muhtaç olanlar İle kronik sağlık problemi bulunan hemşerilerimizin taleplerini alacak en kısa zamanda yerine getirmeye çalışacaktır.

 

İRTİBAT:

 

Göle Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Gençlik Meclisi Başkanı Harun ŞEREFOĞLU İle iletişime geçilebilir.

 

GSM: 0532 430 39 03

 

Haberlerin Videoları, Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller hepsi Doğu Medya TV'de ..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Firmanız, işiniz, derneğiniz, kendiniz.. Türkiye ve dünya genelinde tanınması, büyümesi, yayılması için.. Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız..

ETİKETLER : CORONADAN TIRSMADAN ÇÖZÜM ÜRETEN TEK STK GÖLE-FED OLDU..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA