AKP’NİN COVİD-19 KUŞATMASI..

Bire-bir yaşadığımız örnekler iktidar yada devletin Covid-19’u vatandaşı bitirme ve düşürme aracına dönüştürdüğünü ortaya koymaktadır..
Bu haber 2020-04-03 14:30:55 eklenmiş ve 691 kez görüntülenmiştir.

AKP’NİN  COVİD-19 KUŞATMASI..

 

Bire-bir yaşadığımız örnekler iktidar yada devletin Covid-19’u vatandaşı bitirme ve düşürme aracına dönüştürdüğünü ortaya koymaktadır..

 

Covid-19  salgını ile ilgili devlet birdizi karar almıştı. Sosyal fondan ailelere yardım. Esnafa istisnasız-şartsız-şurtsuz 6 ay geri ödemesiz kredi vb.

Ben bir gazeteciyim. İşim kalablıklarla ve stk alanıyla ilgili. Virüs olayından  önce herhengi büyük bir sıkıntı olmadan yaşamımızı idame ediyorduk. Artı değer, para biriktirme gibi bir huyumuz da olmadığından arta kalnı da fakir-fukara, düşkün, şarapçı.. din kardeşlerimle paylaşıyordum.

Cavit  19 geldi, ortalığı kasıp kavurdu. İki günde yardımcı olduğum  10. Sınıf (Hiç birşeyleri olmayan, sadece cüzdanında tc vatandaşı yazılan)  din kardeşlerimle aynı seviyeye bile değil daha kötü bir duruma düştüm. Hiç olmasa onlar sosyal statüleri gereği poşet almaya aç kalmamayı hak ediyorlar.

 

Neyse.. İşini kayb edenler için milli bilmem ne seferberliği esnafa koşulsuz 10 bin tl kredisi vb. bizde salak-salak aldık vergi levhamızı baa gittik. Hangisine gittiysek, başvurduysak  oyalama taktikleri.. Ve en son banks of tc kredi var ama sizin gibi esnafa yok. Bilmem ne odasına üye değilsiniz..

Bu oyunlar bizi ister istemez tekrar 90’lı yıllara götürdü. Kamu alanında kazandığımız tüm haklar gasp edildiği gibi, ne hakkımızı arayan, nede soran olmuştu. Avukat tutacak durumumuz da olmadığından karlama dilekçelerle, bir-iki kez vatandaş olarak dava açmıştık.  Sonuç Türk milleti adına.. diye başlayıp rededilmiştir diye bitiyordu..

 

Sadece bu kadar olsa  oda iyi. Bu sefer sahte binbir dave kuşatılıyor yüzyıllara varan sahte hapis -para cezaları ile kuşattılar. Kaçak konumunda, arananlar listesinde (The Wanted..)  olduğumuzdan 2010 yılına kadar gidip iş başvurusu için temiz kağıdı istesek direkt kodesteydik.. 2010 da temiz kağıdı alır almaz doğu medyayı kurduk. Gayri resmi de olsa onlarca insan ekmek kapısı oldu..

 

Neyse akp geldi. İmam hatip kökenli olduğumuzdan çok sevindik. TR’de ilk defa müslüman kesim öne çıktı diye. İnanılmaz destek verdik. Bir daha düşmesinler diye..

 

Yıl 2020 eski diktatör tc’nin yaptığını akp daha ince metotlarla hayata geçirmeye başladı.. Ne hakkımızı arayabildik, nede sorabildik.

TR’de tarım bitirildi, şeker pancatrı fabrikalrı devreden çıkarıldı. E ırkçı-totemci tc ye rahmet okutan senaryolarla ülke düşürülürken, iktidar muhalefetiyle sürekli yasetin artı-eksilerini dile getirdik.

AKP düşkün, dilenci, elpençe poşete muhtaç dilenci tipine uymayan herhangi bir vatandaşa geçit vermediğini bu anlamda bir gazeteci olarak büyük bir abluka yerken.. Aynı ablukayı muhalefetten daha fazla gördük..

Mart  Ay’ının sonlarına doğru  “Sosyal Devlet Palvrası ve Türkiye” diye bir haber  yapmıştık. Bu haberde devlet destekli oluşan yardım fonları vb. ne varsa yine yandaşa yoldaşa kullanılacağını, TC rejminin vatandaşı bitirmede ne denli ince metotolar kullandığını örnekleriyle ortaya koyarak rejimin ana karekterlerine değinmiştik.. İktidarı ve muhalefetiyle kurumlarıyla şeytanın aklına gelmeyen metotlarla vatandaşın nasıl düşürüldüğüne dikkat çekmiştik..

Sonuç olarak siyonist tc sistemi müslüman maskesiyle vatandaşı ustaca bitirme operasyonlarını en iyi şekilde yürütmektedir.

 

BANA NE DEMEYİN.. COVİD’E YAKALNDI KURTULAMADI OYUNLARI OYNANABİLİR..

Şimdi birçok davar ne demek istediğimizi tam anlamıyor olabilir, biraz açalım. Bir afet dönemini dahi vatandaşı düşürme aracı yapan bir siyasal erk, bir sistem  vatandaşlar arasında böyle ayırım yapıyorsa, sürüleşen topluma nabza göre şerbet verip güdüyorsa.. Bu ülkenin bütün muhalifleri, aydınları hedef tahtasıdır.. Sende  Covid-19 var diyerek hepsini hastaydı kurtulamadı oyunaları oyanabilir, vatandaşların bu dönemde daha da örgütlü ve donanımlı olmaları varsa hasta yakınları vb. çok dikkatli olmaları, bizim gibi aydın kesimleri korumaya almaları  gerekmektedir..  

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ..

 

Biz hukuken hakkımızı arayabilecek pozisyonda olmadığımızdan AKP iktidarının, rejmin ayrımcı politikaları ile insanlığa karşı pervasızca suç işlediğini, vatandaşlar arasında ayırım yaptığını,  bizi bu pandemi döneminde bile çaktırmadan açlık çemberine alarak bitirmeye çalıştığını tüm kamu oyuna duyuruyoruz.. Aynen 90’lardaki putçu ırkçı tc sistemi neyse akp de günümüzde aynı oyunları pervasızca sürdürmektedir..

 

Eğer bu devlette hukuk varsa savcıların harekete geçmesi gerekmektedir.. Tc rejmi ve siyaseti çok ince metotlarla vatandaşlık haklarımızı çiğnmiyor, bizleri  bitirmeye çalışmaktadır.

 

İşsiz-güçsüz-perişan düşmüş, düşürülmüş, bir poşete muhtaç, başkalarının eline avucuna bakan, bir değer yargısı kalmamış, özgür irade ve düşüncesi olmayan güdülebilir koyun sürüleri köleler isteyen bir rejim. İktidarı da muhalefeti de aynı kafa aynı sistem..

 

Türkiye toplumu uyanmasa bu sistemde kimsenin geleceği yok. Özalı limon içrerek, bilim adamlarını dağa çarptırarak, yazıcıoğlu gibi beyinleri kaza süsü vererek, dink gibi namuslu  insanları katl ederek, aselsanda katl edilen mühnedisleri faili meçhul bırakarak , muahlif sesleri içeri tıkayarak ..  sistem bütün vatandaşlarla dalga geçmekte, vatandaşa karşı kumpas üstüne kumpas, oyun üstüne oyun yapmaya devam etmektedir..

 

Bir başka deyişle 90 larda neyi yaşadıysak, günümüzde de aynı oyun ve kumpasları rejim daha ince metotlarla, bizlere, vatandaşa karşı hayata geçirmektedir..

Bu ayırımcılık ve siyonist kuşatma çemberi devam ederse Ruısya başta olmak üzere iltica talebinde bulunacağımızı da kamu oyu ile paylaşıyoruz..

 

Duyarlı baro, avukat, stk ve çevrelerden sistemin ve rejmin bize karşı uyguladığı, daha ne kadar vatandaşa benzer oyun ve kumpasların yapıldığını bilmediğimiz bu rejmin,  bu ayırımcı politiklarına karşı ulusal ve uluslararsı hukuk bağlamında suç duyurusuında bulunmalarını istiyor, duyarlı herkes ve kesimden destek istiyoruz..

 

Hesabımızda 4.99 tl, kredi yok, işimizi yapamyoruz rejim bütün oyunları ile bizimle son hız oynuyor. Bu sefer açlıktan öldürmeye çalışıyor.. 4. 99 tlye ne kadar süreceği belli olmayan bu afeti nasıl aşacağız.. Bir gazeteciye bunu yapan sistem normal vatandaşa neler yapmaz..?

 

İŞTE BELGELER : 

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Haberlerin Videoları, Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller hepsi Doğu Medya TV'de ..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Firmanız, işiniz, derneğiniz, kendiniz.. Türkiye ve dünya genelinde tanınması, büyümesi, yayılması için.. Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız..


 

ETİKETLER : Bire-bir yaşadığımız örnekler iktidar yada devletin Covid-19’u vatandaşı bitirme ve düşürme aracına dönüştürdüğünü ortaya koymaktadır..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA