VATANDAŞI ÇÖKERTME OPERASYONU SON HIZ DEVAM EDİYOR..

İçinde yaşadığımız devlet kuruluş kodları gereği vatandaşı çökertmede şeytanın aklına gelmeyen yöntemlerle vatandaşı ablukaya alan bir sistem..
Bu haber 2020-04-01 07:33:46 eklenmiş ve 893 kez görüntülenmiştir.

VATANDAŞI ÇÖKERTME OPERASYONU SON HIZ DEVAM EDİYOR..

 

İçinde yaşadığımız devlet kuruluş kodları gereği vatandaşı çökertmede şeytanın aklına gelmeyen yöntemlerle vatandaşı ablukaya alan bir sistem..

 

Dünya geneli milyarlarca vatandaş eğitimden, bilimden, sanattan uzaklaştırılarak, yüzyıl boyunca ırk-dil-din-mezhep çatışmaları ile bitirilerek;  dilenci konumuna çekilerek esir alındığı  gibi, ülkemizde ise milyonlarca vatandaş haciz başta olmak üzere binbir oyun ve kumpasla sarılmış durumda..

 

Korona gibi küresel bir salgında korkuya kapılan ulus devlet faşizmi bir taraftan vatandaşı mağdur etmeme adına halktan gelen baskıları en aza indirme yönünde tedbirler alırken kalıcı ve çözüm olacak çözüm ve tedbirlere ise hiç dokunmamaktadır.. 

 

Türkitye’de devletin yapması gereken en önemli hamlelerin başında 1.000 -50 . 000, yad 1.000 -.20 veya 30.000 arası haciz kıskacına alınan milyonlarca vatandaşın üzerinde bu yükü kaıldırması gerekirken.. Maleesef kamu yönetimi bu konuda bugüne kadar tek bir adım atmamıştır..

 

Siyasal erkle birlikte etki ajanları iç ve dış ihanet şebekeleri bu haciz oyunları ile milyonlarca vatandaşı rehin almaya, dizayn etmeye geleceğiyle oynamaya son hız devam etmektedirler..

Sözde muhalefet de bu konuda ulus devlet faşizminin nefessiz bıraktığı milyonlar için kalıcı bir çözüm olacak eylem ve etkinlik planı ortaya koymamakta, bu alanda ve diğer birçok alanda iktidarın da çok-çok gerisinde seyrederek iktidarı beslemektedir..

 

Ulus devlet faşizminin yaptığı en büyük saldırılardan  biri de küresel bazdaki soykırımcı sermaye ile birlikte hareket etme çökertilmesi gereken birey, aile , firma ve şirketleri ablukaya alarak gelişmelerini engelleme, çökertme en büyük projelerden biri olarak özellikle  Ortadoğu daki tüm ülkelerde vatandaşı düşürmede kullanılan bir yöntem..

 

Örneğin TR’de devlet faaliyet gösteren şahıs yada diğer firmalara firma kurulurken ki bir firma 3-5 ay içinde toplumsal alana yada ülkeye, yada üretme ne denli katkı sunduğu ufak bir gözlemleleme ile rahat anlaşılamaktadır. Bu anlamda milli olan, vatandaş arasında ayırım yapmayan bir devlet yada demokraside devletin yapacağı en büyük hamle firmaların ihtiyacına göre 300-500 bin ile sanayi, ihracaat vb alanlarda firma yatırım hacmine göre 1 milyon, 5 milyon desteklenmeleri gerekmektedir..

 

Ama Türkiye başta olmak üzere geri kalmış, özünde küresel emperyalizmin uşaklığını yapan fakat milli-manevi değer ve siyasetten ödün vermediklerini bas-bas bağıran ülkelerin ekonomi polkalrına bakıldığında asla böylesine vatandaşın önünü açma gibi bir emare görülmediği gibi.. Aksine  vatandaşın sokaktan çıkmaması, düşmesi için ne gerekiyorsa bütün oyunlar en ince detayına kadar sergilenmektedir..

 

Daha açık söylemek gerekirse küresel soykırımcı sermaye katları sayılamayan gökdelenlerinde ve ofislerinde.. örneğin TR’de a,b,c,x,y,z .. gibi soy adlarının kendileri için tehlikeli olduğunu bu anlamda bunlardan birinin bakan, iş adamı, bilim adamı…vb. olmasıyla filan ülke yada coğrafyadaki kaybının kaç milyar dolar olacağını hesaplayarak ki bu hesabı yaparken de yüzyıllardır bütün aile, aşiret ve soyların tüm datalarını içerdeki kripto nüfus ve etki ajanları ile, iç-dış ihanet şebekeleri ile rahatça toplayıp kime nasıl bir abluka yada kimi hangi oyun ve kumpasla düşüreceğini ustaca planlayan bir akıl.. Ki dünya genelinde bu düşürme yapılırken de iç-dış ihanet şebekeleri ile kripto nüfusun önü her alanda sonuna kadar açma.. Korona Virüs olayına kadar tereyağından kıl çeker gibi yaptı.. Ülkeleri kıtaları düşürdüler..

 

Özetle ülkemizde vatandaşın dünya çapında yürüyecek bir düzeye gelmesi öncelikle vatandaşın ırk-dil-din-mezhep üstü universal düşünme yeteneğine kavuşması, demokrasiyi her alanda içselleştirmesi, canlı-cansız  yaşama saygı ve korumayı öğrenmesi, ulusal-küresel bazda oyun kurucuları iyi çözmesi, geri kalan her insan ve vatandaşın kendisinin düşürülmesinde en önemli etken olduğunun bilincine varması gerekmektedir..

 

Sonuç olarak  ülke yönetimine talip olan siyasal erkin yüzyıldır süren  vatandaşı derinden çökertme oyun ve kumpaslarına son vermeleri  bunun en önemli ispatının ise haciz vb. operasyonlarla esir alınan, dilenci konumuna çekilen vatandaşa bu kumpasın bir an önce sonlandırılması 1.000 - 50 bin arsı milyonlarca vatandaşı esir alan  haciz kumpasının bir an önce sonlandırılması..

 

Akabinde ise firmalara ayırım yapılmaksızın beli bir destek ve kredinin sunulması gerekmektedir.. Ülkemizde yapılan genelde stratejik iş vb. yapma –yeti-yeteneği olmayan vatandaşa-esnafa  üç-beş kuruş verip kendilerini ömür boyu esir alma operasyonudur.  Bu kafa bu yönlü bir destek çözüm üreten düşünen vatandaş yerine birilerinin eline-avucuna bakan dilenciler ordusuna dönüştürmektedir vatandaşı..

 

Yukarda belirlediğimiz ve yüzyıldır vatandaşın önünü tıkayan haciz kumpas oyunları  ile firmalara küresel soykırımcı sermayenin oyunlarına yem etmeyecek bir milli destek ve  yaklaşım ülkemizin çözüm bekleyen korono virüsten de tehliklei sorunlardır..  

Aydınların ve stk alanının halkı bu konuda bilinçlendirmesi ve bu bilincin küresel bazda tüm insanlığa taşınması gerekmektedir. Ülkemizde vatandaş siyasi parti-ideoloji yakalşımını aşmadıkça da bu sorunlarla baş edemeyecektir.. Bu anlamda Türkiye toplumunun eylem ve etkinlik planları ile harekete geçmesi gerekmektedir..

 

Basından.. Resmi Gazete'de yayınlandı: İcra takibi olanlar ne yapacak?

Türkiye'de corona virüs tehlikesi nedeniyle yeni önlemler alınıyor. Resmi Gazete'de belirtilen son dakika bilgisine göre Türkiye'de tüm iflas ve icra kararları 30 Nisan'a kadar durduruldu. Bu süreçte 'icra takibim ne olacak' şeklinde sorular vatandaşlar tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Nafaka alacakları hariç daha önce icra takibine takılmış borçlular ve alacaklıların tahsilatları ile geri kalan işlemlerinin tamamı da ertelendi..

 

Yukardaki karara rağmen evde hapis kaldığımız bu süreçte arkadaşlarımızın destek amaçlı hesabımıza attıkları 100-200 liraya bile el konulmakta, bir –iki bankaya gittik hesaplarımızın kapatılmasını istedik hayır fi tarihte kullandığınız ki toplamı 2 bin lirayı geçmeyen haciz vb. nedenlerden mümkün olmadığı.. Kısacası vatandaşın nasıl büyük bir kumpasla sarıldığını bire-bir yaşadığımız abluka ve örneklerden ortaya çıktığı gibi kendi adımıza hesaplarımızı dahi kontrol edemediğimiz, hesaplarımızla nasıl oynandığını bile bilemediğimiz bir ülkede, küresel soykırımcı sistemin kontrol ettiği bir bankacılık sisteminde kimin önünün ne kadar nasıl kesileceğini canlı olarak yaşıyoruz.. 

 

Yukarda yaptığımız belirlemelrden de çıkan karara da baktığımızda sitem milyonlarca vatandaşı haciz oyun ve kumpaslarıyla esir almaya devam edecek, küresel-soykırımcı sermayenin gelişmemesi gereken firma, aile, vatandaş kumpasının son hız devam edeceğinin en önemli göstergesi.. Buradan tek çıkış var ülke geneli vatandaşın sesini yükseltmesi, eylem ve etkinlik planlarını ortaya koyması iktidar-muhalefetiyle bu geri ve yoz siyasal yapılanmayı bitirmesi gerekmektedir.. İl-il-ilçe-ilçe, köy-köy örgütlü topluma geçiş yapıp kendisiyle oynamayı durdurma ve bu yönlü bilgi birikimi küresel alana taşıma..

 

Bu stratejik alanlarda geri kalma bilimden teknolojiye, özgür düşünceden düşünceyi özgür ifadeye, eğitime tüm toplumu vurduğundan bir sonraki biyolojik, nükleer yada mikroplu saldırıda kimsenin b planı olmayacaktır. Sistem yada sistemler, rejimler küresel soykırımcı-soytarı sermayenin kendilerine biçtikleri rolllerini en iyi şekilde oynayıp bütün dünya halklarını yine kaz-kuş gibi avlayacaklardır, yine istedikleri gibi dizayn edip düşüreceklerdir.. 

 

İşlerimizin durduğu, evde hapis kaldığımız bu süreçte akbabalar, iç-dış ihanet şebekeleri ablukaya alınan vatandaşa gelebilecek herhangibir yardımın üstüne nasıl çullanacaklarının en ince hesaplarını yaparken, TC sistemini ve siysal yapısı da kalıcı çözümler yerine oyalama-kandırma taktikleri ustaca sergilemeye devam edecektir..

 

Haberlerin Videosu, Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller için Doğu Medya TV'ye Bakınız..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız ki heryerde tanınasınız, bilinesiniz..

ETİKETLER : İçinde yaşadığımız devlet kuruluş kodları gereği vatandaşı çökertmede şeytanın aklına gelen yöntemlerle vatandaşı ablukaya alan bir sistem..
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA