SOSYAL MEDYADA CORONA PANİĞİ ve CORONA TİLERİ, CORONA SONRASI BİZİ BEKLEYEN DÜNYA..

SOSYAL MEDYADA CORONA PANİĞİ ve CORONA TİLERİ, CORONA SONRASI BİZİ BEKLEYEN DÜNYA..
Bu haber 2020-03-31 17:09:05 eklenmiş ve 511 kez görüntülenmiştir.

SOSYAL MEDYADA CORONA PANİĞİ ve  CORONA TİLERİ, CORONA SONRASI BİZİ BEKLEYEN DÜNYA..

 

Sosyal medyada Korona Virüsü en iyi tiye alan kısa  kürtçe bir video. Gelen yaşlı amcaya dr muayeneye bile gerek yok diyor acele eve götürün  öbür tarafa hazırlığını yapsın, amca hemen hayır hasenatını yapmaya başla diyor..

 

Milli Dayanışma Seferberliğini toplumun ezici çoğunluğunda kabul görürken.. Azımsanmayacak decede de tiye alanlar oldu.. Dünyada iban ahirette iman, Diriliş Ertuğruldan dileniş ertuğrula, ulusa sesleniş değil ulusa kitleyiş, faturalar geriye zekatlar ileriye, fakire sürekli yetinmeyi  telkin etmeyin fakir zaten yetinmeyi biliyor, zengine öğretin iştahını diziginleyip dünyayı kızdırmasın yoksa corona gider , morona gelir tümünü siler. Ve biz nbize yeteriz kampanyasına en çok yapılan yorum ise çaldıklarınızı yerine koyayarsanız aç-açıkta kalan olmaz..

 

Kimileri toplu gömülmekten korkmaya başlarken, Beykoz ve Kilyosta hazırlanan toplu mezarlara kafayı takmışken ki çoğunluk mort olduktan sonra toplu yada tek-tek gömülme ne fark eder derken.. kimilerininde totem kurtarıcı duyguları taşmış durumda.. Hala Coronodan sonra ulus devet faşizminin insanları dizayn edeceğini, dünyamızın eski tas-eski hamam yürüyeceğini  sandıklarından ulu türk edebiyatı ırkçılık ve totemcilik paçalarından dökülüyor..  Halbuki şu anda dünyamızın yıkımının en büyük müsebibi ırkçı-ulus devlet faşizmi. Kapitalist soykırımcı sermayenin en önemli ayağı olan ulus devlet soykırımcı sermayenin dünyamızla atomuna kadar oynamsını da beraberinde getirdi..

 

Şimdiki milli ve imanlı askerleri istisna tutarak, TC geçmişinde darbelerle yüzyılllarımızı  çalan, bu ülkeye ve bu halka darbe üstüne darbe vuran cia-mosadın uşakları  eski diktatöryel halk düşmanı askeri  cuntayı çaktırmadan kahraman gösterme, kimleri fetöyü aklamaya kadar hezayanlarını kusarken.. Butür uç videoları eklemedik..

 

Ahmet Zorlu yaşlılara sygı ve hürmet bazında 68-78 kuşağını anlatan harika bir slayt hazırlamış. Tek kelime ile mükemmel.. Herkesin özellikle izlemesini ve dinlkemesini istiyoruz..

 

Kimi medyum ve astrologlarda nemalandıkları ve dünyamızın yaşadığı tüm müsibetlerin baş sebepleri olan küresel sermayenin çaktırmadan reklamını yapmaktadırlar.. 2003 yılında Fransada 0patentli üretilen coronanın, Roketfelerın 10 yıl önce yayınladığı raporun  kıyısı kenarına dokunarak yeni bir şey icat etmiş gibi biz demedikmi 2020 de corona gelecekmiş miş.. ballandıra ballandıra anlatıyorlar..

Bu haber ve videoda coronayı fırsata çevirmeye çalışan küresel soykırımcı sermayenin ımf ve abd eliyle bütün dünya halkları ve ülkelerinin malına mülküne kaynaklarına el koyma yönünde bütün güçleri ile insanlığa karşı saldırıya geçtikleri..

Önceki videolarımızda da belirttiğimiz gibi dünya ve insanlık acilen Dünya Konfederasyonunu kurmalı, ulus devlet faşizmini, soykırımcı sermaye ve firmaları ekarte ederek yeniden bir siyasal yapılanmaya gitmek zorunda..

Aksi insanlık hasletini kaybetmeyenler bir de morona icat ederek düzelme şansı kalmayan insan soyunu gezegenden ilel ebet silebilirler..

Son bir yüzyıldır bu küresel soykırımcı soytarıların dünyaya hakim olmaması için canını dişine takan Sultan Vahdettin gibi dehaları  karalayan ırkçılar ülkemizi derinden işgal ederlerken.. Küresel soylkırımcı ırkçı sermaye ise din, bilim, ekonomi, güvenlik bütün alanları ele geçirdiğinden yan ayaklarıyla yarım milyarı bulan Kurdi nüfusu tarihten silmeye çalıştı.. Hitiler, Uratular, Asurlaular ve kurdi kökenli tüm medeniyetleri nerden geldikleri bilinmeyen, nasıl yıkıldıkları da bilinmeyen diye insanlığa yuturmaya çalışırlarken.. Aslında yaptıkları Anadolu-Mezopotamya-Ortadoğu halklarını birbirine karşı ötekileştirme dünyanın maddi-manevi kaynağı kürdistana sorunsuzca konma operasyonudur.. Bu gerçeği idrak edemeyen milyonlarca davar da hala kürtlük ve türklük, ermenilik, rumlukları  ile övünüp durmaktadırlar.. Ruslar dahil, Ön Asyadan Doğu Avrupanın içlerine bütün halklar akraba halklardır gerçeğini halklar kavramlıdır. Dünya yeni sisteme geçerken buna göre siyasal yapılanmalrını ırk-dil-din.. üstü inşa etmek zorundadırlar..  (Bu konu daha detaylı işlenecektir..)

SOSYAL MEDYADA  ve CORONA PANİĞİ CORONA TİLERİ VİDEO TIKLAYINIZ..

 

 

Haberlerin Videosu, Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller için Doğu Medya TV'ye Bakınız..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız ki heryerde tanınasınız, bilinesiniz..

ETİKETLER : SOSYAL MEDYADA CORONA PANİĞİ ve CORONA TİLERİ CORONA SONRASI BİZİ BEKLEYEN DÜNYA..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA