BAĞIŞ KAMPANYASI İŞİNİ –AŞINI KAYB EDEN VATANDAŞIN YÜREĞİNE SU SERPTİ..

Bir önceki haberimizde “Sosyal devlet palavrası ve Türkiye” haberini yapmıştık.. İşini-aşını kayb eden vatandaş için ölüm korkusu vb. 2. Sırada asıl önemli olan ..
Bu haber 2020-03-30 18:48:53 eklenmiş ve 527 kez görüntülenmiştir.

BAĞIŞ KAMPANYASI İŞİNİ –AŞINI KAYB EDEN VATANDAŞIN YÜREĞİNE SU SERPTİ..

 

Bir önceki haberimizde “Sosyal devlet palavrası ve Türkiye” haberini yapmıştık.. İşini-aşını kayb eden vatandaş için ölüm korkusu vb. 2. Sırada asıl önemli olan “Evde kal Türkiye” sloganının hayata geçmesi için vatandaşın evde kalırken aç kalmamsı gerçeği idi bunu kendimizden de örnek vererek açıklamıştık..

Başkan Erdoğanın Bağış kampanyası başlatması milyonlarca vatandaşın yüreğine su serpti. Ülke genelinde 1. Sıraya oturdu. Ve bütün kesimler tarafından sevinçle karşılandı..

Küresel bazda gezegenimizin yaşadığı dünya tarihinin bu büyük salgınında devlet-millet-ülke olarak dayanışma içine girilmese bu aşılamaz bir sorun olarak daha da ağırlaşacaktı.

 

SALGIN’I  VURGUNA DÖNÜŞTÜRMEYE  ÇALIŞANLARA İZİN VERİLMEMELİ, DEŞİFRE  EDİLMELİLER..

 

Bu kampanyada  en önmemli nokta gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılması. Ki bunun başında salgınla birlikte işini kayb edenler günü birlik yaşayan binlerce insan gelmektedir. Devlet  muhtarlar, yerel yönetimlerle ihtiyaç sahiplerini tesbit ve ona göre yardımcı olmalıdır. Bilindiği gibi insan yaradılmışların üstünü olduğu gibi, yaradılmışların en aşağılığıdır. Herşeyi olduğu halde bitim, yandım, kül oldum yalanına yatan binbir düzenbaz bu salgın dönemini vurgun dönemine çevirmeye bakacaklar. Devlet-millet olarak bu zokayı yersek hedefe ulaşamayız..

 

BAĞIŞ KAMPANYASINI, MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINI ERDOĞAN AÇIKLADI..

 

 Başkan Erdoğan, Bağış Kampanyası Başlattı ve 7 Aylık Maaşını Bağışladı! Başkan Erdoğan ne kadar bağış yaptı?

 

Başkan Erdoğan, Bağış Kampanyası Başlattı ve 7 Aylık Maaşını Bağışladı! Başkan Erdoğan ne kadar bağış yaptı?

      

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 mart 2020 tarihinde yaptığı ulusa sesleniş programında önemli açıklamalarda bulundu. Bu önemli bilgilderden biriside maaşının bir bölümünü bağışladığını açıkladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 aylık maaşını bağışladığını belirtti. Bu bağışlanan maaş ihtiyaç sahiplerine gönderileceği belirtildi.

 

Milli dayanışma kampanyası biz bize yeteriz Türkiye, aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığımız tarafından yardım hesabı ve kısa mesaj numaraları üzerinden bağış yapılabilecek. Yevmiye ile geçimini sağlayan vatandaşlar önde olmak üzere, alınan tedbirler kapsamında mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu dile getirdi.

 

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ..

 

Haberlerin Videosu, Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller için Doğu Medya TV'ye Bakınız..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız ki heryerde tanınasınız, bilinesiniz..

ETİKETLER : BAĞIŞ KAMPANYASI İŞİNİ –AŞINI KAYB EDEN VATANDAŞIN YÜREĞİNE SU SERPTİ..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA