DÜNYA KONFEDERASYONU ACİLEN KURULMALIDIR..

Korona Virüs İster Doğal Yollardan, İster biyolojik bir saldırı sonucu çıkmış olsun bütün dünyaya ve insanlığa şu gerçeği net gösterdi: Bütün İnsanlık diken üstünde olduğunu gösterdi..
Bu haber 2020-03-27 18:41:39 eklenmiş ve 926 kez görüntülenmiştir.

DÜNYA KONFEDERASYONU ACİLEN KURULMALIDIR..

 

 Son iki yüzyıldır dünyamızı babalarının çiftliği zan eden varlıkları belki M.Ö ki dönemlerden süre gelen aile ve firmalarla devlet aygıtı ulus devlet faşizmi sistemi insanoğlunu var olma, yok olma ikilemi ile karşı karşıya getirmiş bulunmaktadır.

 

Küresel soykırımcı firmalarla devlet erki birlikte, daha doğrusu devlet aygıtını, din aygıtını, ekonomi, bilim, genom, bio-teknoloji her alana da tekellerine alan küresel soytarılar gelişebilecek insan popülasyonunun önünü kestikleri  gibi Nicola Tesla  gibi mucitleri de ablukaya alarak, dünyada karşılarında yer alan bilim adamından siyasetçiye, firmaya.. buradan dünyanın bütün kıtalarında canlı olarak seyr ettiğimiz gibi istedikleri coğrafyada soykırım başta olmak üzere işgal imha gasp.. Adaletin Asının kalmadığı bir dünya ortaya çıkardılar.. 

 

Korena Virüs olayı net olarak gösterdi ki İnsanlık el birliği ile bu küresel soytarı-soykırımcı düzeni yıkmasa hem insanlık yıkılacaktır. Hemde üzerinde yaşadıkları dünya yok olacaktır..

 

Bütün insanlık, dünyanın bütün halkları el ele vererek dünyanın bütün ülkeleri ve halklarıyla babalarının çiftliği gibi oynayan bu kapitalist soykırımcı sisteme son vermelidir.  Artık dünyanın hiçbir yerinde lider, papaz bilmem neyimin nesi olarak insanlıkla oynama dönemini bitirmek zorundayız..

 

Bundan dolayı insanlığın acilen Dünya konfederasyonunu oluşturması bilimsel bilgi ve teknolojiyi soykırımcıların, soyguncuların elinden alıp dünyadaki tüm artı değerle insanoğlunun yönünü ve yüzünü uzaya çevirmesi gerekmektedir..

Özetle  insan başta olmak üzere dünyamız canlı yaşamın toplu mezarı olmadan, dünyamız yok olmadan yada edilmeden önce insanoğlu acil çözüm bulmalıdır..

 

DÜNYA KONFEDERASYONU ACİLEN KURULMALIDIR..

 

Korona Virüs İster Doğal Yollardan, İster biyolojik bir saldırı sonucu çıkmış olsun bütün dünyaya ve insanlığa şu gerçeği net gösterdi: Bütün İnsanlık diken üstünde olduğunu gösterdi..

 

21. yüzyılın, ilk çeyreğini yaşadığımız zaman diliminin  hemen başında ortaya çıkan globalleşme süreci Dünyayı tek bir devlet haline getirdi. Dünya, Çin, ABD ve Rusya olmak üzere, üç ağababa devletin koalisyon ile yönettiği büyük bir devlet oldu. Perde önünde devlet erki gözükmesine rağmen perde arkasında firmaların yönettiği bir yapılanma..

 

Genel anlamda devletlere baktığımızda ise perde arkasında onları dizayn eden global, küresel soykırımcı firma ve aileleri görmekteyiz..  Bu aile ve firmalar son 200 yıldır o kadar ileri gittiler ki dünyayı ve insanlığı yok etmek, köleleştirmek için ne gerekiyorsa şeytanın aklına gelmeyen metotlarla hayata geçirdiler.

 

Faşizm, dünya halklarını birbirine karşı ötekileştirme ve düşürme tavan yaptı. Dünyamızı İsrail terör devleti gibi, abd gibi kontrol edilemeyen, geri kalanında ise ulus devlet faşizmi ile devletler halkların soykırıma uğratıldığı, düşürüldüğü harcandığı sürülere dönüştürüldüler.

 

Devlet erkinin yanı sıra dünyayı babalarının çiftliği sanan küresel soykırımcı aile ve firmalar terör ordu örgütleri, terör lejyonları ile dünyanın altını üstüne getirdiler..

Dünyada nizam, ne adalet, nede intizam kaldı. Dünyamız adeta safaride vahşi hayvanların ceylanları avlayan parçalayan bir safariye dönüştü..

 

İnsanoğlunun sınırsız yeme, yutma, işgal, soykırım.. özellikleri göz önüne alındığında dünyanın mevcut yönetim biçimiyle yürümeyeceği apaçık ortada..

Dünya genelinde devletleri yönetenlerden firmalara eko sistemle oynama başta olmak üzere yönetiminde bulundukları ülkeleri babalarının çiftliği zan eden gerzek –dangalak sürüler oluşmuş durumda dünyamızla canları istedikleri gibi oynuyorlar..

 

Dünyamız artık bu ağır yükü kaldırmayacak bir boyutta. Dünya acilen bütün dünya halklarının içinde olduğu bir konfederasyona geçmeli. Bu konfederasyon dünya genelinde tek bir ordu, tek bir güvenlik sistemi, kıta kıta içişlerinde yerel kanunlarla yönetilen tüm dünyayı insanlığı, canlı-cansız yaşamı baz alan yeni bir sisteme geçmelidir..

 

YAPAY ZEKA VİRÜS ve SİLAHA YÖNLENDİRİLİRSE DÜNYA İKİ DK. YOK OLUR..

 

İçine girdiğimiz 21. Yüzyıl bilim ve teknolojide gelinen mesafe göz ne alındığında ki şöyle bir örnekle belirtelim: Milyarlarca insanın bütün duygu düşüncelerinin toplandığı ve kendi kendini geliştiren çipler-yapay zekanın geliştireceği bir virüs yada silah insan soyunu kısa zamanda anında yok edecek bir boyuta doğru hızla gidiyor..

 

DÜNYAMIZ İNSAN SOYU AÇISINDAN SON ZAMANLRINI YAŞIYOR..

Günümüzdeki sosyal bilimler, bilim –teknoloji egemenlerin kendi çıkarları doğrultusunda kullandıkları bir olgudur. İnsanlık yarım milyar yıldır var. Egemenler bunu en fazla 20-30 bin yılla sınırlandırıp yutturdukları gibi.. Dünyamız geçmişte de nükleer, biyolojik, virüs-mikrop  saldırıları onlarca kez yok edilmenin eşiğine kadar gitmiştir. Bütün bu gerçekler dünya halklarından gizlenmektedir.. Hawking başta olmak üzere bilim insanları insan soyunun dünya ile oynamalrı neticesinde.. dünyamızın en fazla 700-800 yıllık bir ömrünün olduğunu bilimsel delilleri ile ortaya koydular.

Bu gerçek dünyanın yönetim olarak tek bir konfederasyona geçmesini zorunlu bir hale getirdiği gibi, dünyayı babalarının çiftliği zan eden dünya kaynaklarına konan akbabaların –küresel soykırımcı bütün aile ve firmalrın, monarşilerin, mevcut ulus devlet faşizminin bir an önce insanlığın gündeminden çıkarılmasını zorunlu bir hale getirmiş bulunmaktadır..

Dünya devletleri-halkları acilen bir dünya konfederasyonuiçin her alanda harekete geçmli.. Ulus devlet faşizmine, dünya ile oynayan küresel soykırımcı aile ve firmalara set çekmelidir. Aksi çıkış yok. Kontrolsuz bir çin yada terör devleti israil; yada tahmin etmeyeceğimiz bir firma ve devlet vb. yapay zeka ile yapacakları bir virüs yada bilinmeyen bir silahlala.ç. anında dünyanın mınan koyarlar..

Bu anlamda bir dünya konfederasyonu acilen oluşmalıdır, hukuk sisteminden savunma sistemine dünya tek devlet olmalıdır. Firmalrın artı değeri insanlığın sadece uzaya açılma projesine yönlendirilmelidir..

 

DÜNYA UZAYIN EN BÜYÜK HAPİSHANESİDİR..

İnsanın yeme, yutma, yayılma, işgal, imha, tanrılaşma gibi özelliklerine baktığımızda Kanuni Sultan Süleymanın belirttiği bir gerçek ortaya çıkmaktadır: “Dünya Bir Kişiye Az İki Kişiye Çoktur” gerçeği ile kerşı karşıya geliyoruz.  Bu gerçek te bizi insanın tekamülü sorunu ile karşı karşıya getirdiği gibi, insan  kendine yönelmese içinde yaşadığı dünyayala yok edileceği gerçeğini ortaya çıkarmaktadır..

Şu anda Rusya, Çin, Abd.. devletler ardiyede birbirini düşürmek için bütün güçleri ile birbirine saldırya geçmiş bulunmaktadırlar.. Bir an önce tüm insanlığın birbirine gider yaptığı bu moddon çıkması acilen bir dünya konfederasyonu için toparlanmaları, dünyaya döşedikleri uydu uyduruk uluvlet faşizminin, halklarla dünyayala oynayan firma ve diktatörlüklerin ekarte edilmesi.. Adalet, hukuk sisteminden nüfus planlanmasına herşey ince detaylarına kadar düzenlenmeli, dünya insanlığın birbirine oyun yaptığı bir yer olamktan çıkarılması gerkemektdir. İnsanlığın en büyük hedefi insanın tekamülü, gidebileceği sınırları sorgulama ve uzaya açılma olmalıdır.. Aksi çıkış yok toptan gümleyeceğiz..

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Haberlerin Videosu, Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller için Doğu Medya TV'ye Bakınız..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız ki heryerde tanınasınız, bilinesiniz..

 

 

ETİKETLER : DÜNYA KONFEDERASYONU ACİLEN KURULMALIDIR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA