SERHAD'IN ROBİN HOOD’U SEZGİN BARAN KORKMAZ YAŞLILAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ..

Serhadın Robin Hood’u SBK Holdin YK Başkanı Sezgin Baran Korkmaz evde mahsur kalan 65 yaş üstü insanlarımız için harekete geçti.
Bu haber 2020-03-25 17:28:24 eklenmiş ve 780 kez görüntülenmiştir.

SERHAD'IN ROBİN HOOD’U YAŞLILAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ..

 

Serhadın Robin Hood’u Sezgin Baran Korkmaz evde mahsur kalan 65 yaş üstü insanlarımız için harekete geçti. Korkmaz sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Kadıköy, Üsküdar, Beykoz ilçelerinde Korona Virüs nedeniyle yardıma muhtaç yaşlılar için harekete geçti.

 

Korkmaz, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada İstanbul'da ve Ankara'da yaşlılara karşı haddini aşan gençlere ders verdi. SBK Holding yönetim kurulu başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ Her  şeylerini borçlu oldukları, kendilerini büyüten, yetiştiren, doyuran, büyüten yaşlılara karşı davranış dersi geldi.

Korkmaz, Yaşlılara hürmet, saygı ve edepten gelir. Saygısızlık diz boyu, dalga geçeni mi ararsın, vebalı muamelesi yapanı mı? Bu insanların, zamanında bu topraklar için emek verdiğini unutmayalım. Yaşlılara saygı, hayata hürmettendir, saygıdandır. Yaşlılarımız Baş Tacımız dediler..

 

Sezgin Baran Korkmaz, sahip olduğu SBK Holding ve SBK Holding Vakfı ile Türkiye geneli en çok eğitime, gençliğe katkısı olan bir iş adamı olduğu gibi, Hz. Ömer ahlakıyla donanmış bir insan..

Bazen yoksul kenar mahallerinde fakirlerin borçlarını sildirirken, bazen semt  pazarlarında pazardaki tüm ürünleri satın alarak halka dağıtmasıyla Türkiye'nin, Serhadın Robin Hood’u  lakabını fazlasıyla hak eden bir iş adamı..

Sezgin Baran Korkmazın yaşlılara yardım davranışı nedeniyle karşılaştığımız stk temsilcileri ve hemşirelerimiz “Tek kelime i,le kendisi ile gurur duyuyoruz dediler..”  Doğu Medya olarak STK ve sosyal alana sunduğumuz çoğu hizmetlerde de Korkmazın anlamlı desteği olmasa çoğu yerde olma şansımız olmazdı.. Birçok dernek için yaptığımız haber vb. hizmetlerde de bizlere en büyük desteği her zaman SBK holding sağlamaktadır.

 

SBK Holding Küresel sermayenin TR’de milyar dolarlık yatırımları yönlendiren ve planlayan Türkiye'nin en önemli holdingi olduğu gibi, Sezgin Baran Korkmaz dünyada pek az iş adamına nasip olan East West Institute Türkiye'de Merhum Mustafa Koç’tan sonra üyeliğe kabul edilen 2. İş adamı..

 

Bölge STK’ları ve Doğu Medya adına Korkmaza erdemli insani tutumundan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.. Bazı soysuzlar parayı bulunca insanlığı ve doğayı yok etmek için tüm güçleri ile insanlığa canlı-cansız yaşama saldırıya geçerken, Korkmaz  yaşatmak için elinden geleni ardında koymayan altın yürekli bir iş adamı. Paylaşımcı, lügatında öteki olmayan, üstün Kurd Kültürünün çağımızdaki en büyük temsilcisi.  Yüzlerce öğrenciye burs sağlama, eğitime kazandırdığı okullarla, yurtlarla, ülkesine, genç-yaşlı ayırımı yapmadan vatandaşa karşı duyarlılığını, farkını açıkça ortaya koymaktadır.. S.B. Korkmaz gibi bir hemşehrimizle gurur duyuyoruz. Her Biji Ape Baran..

Korkmaz iletisim wahatsapNo:

Lütfen sadece Kadıköy, Beykoz ve Üsküdar ilçelerinde ikamet eden, 65 yaş üstü ihtiyaç sahipleri için #05395974321 numaralı WhatsApp hattına, adres ve siparişlerinizi yazarsanız seviniriz. #sbkholding #Sbkv #CoronaVirüs Türkiye BayrağıTürkiye Bayrağı #EvdekalTürkiye https://pic.twitter.com/TOfrS2PYNl

Doğu Medya TV, Bilim, Müzik, Belgesel, Kültür-Sanat, İs-STK-Siyaset-Dernekler etkinlikler ..

KORKMAZIN SOSYAL MEDYADA YAYINLADIĞI 65 YAŞ ÜSTÜ VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..  Bu videoda  virüse karşı korunmak için bir-iki  örnek video daha ekleyerek sizler için yayınladık..

 

Haberlerin Videosu, Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller için Doğu Medya TV'ye Bakınız..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız ki heryerde tanınasınız, bilinesiniz..

ETİKETLER : Serhadın Robin Hood’u Sezgin Baran Korkmaz evde mahsur kalan 65 yaş üstü insanlarımız için harekete geçti.
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA