SOYKIRIM, SOYGUN, VİRÜS, SAVAŞ, BU ZÜLÜM NEREYE KADAR…

İnsan soyu son iki yüzyıldır bilim ve teknolojide önemli bir mesafe kayd etdi. Bu mesafeyi kayd ederken soykırım, yok etme, işgal, asimilasyon ve imhada da tarihte görülmemiş bir mesafe kayd etdi.
Bu haber 2020-03-24 23:12:25 eklenmiş ve 646 kez görüntülenmiştir.

SOYKIRIM, SOYGUN, VİRÜS,  SAVAŞ, BU ZÜLÜM NEREYE KADAR…

 

İnsan soyu son iki yüzyıldır bilim ve teknolojide önemli bir mesafe kayd etdi. Bu mesafeyi kayd ederken soykırım, yok etme, işgal, asimilasyon ve imhada da tarihte görülmemiş bir mesafe kayd etdi.Korena Virüs saldırısından insanlık gerekli dersleri çıkarmasa bir sonraki saldırıda yapacak hiçbirşey kalmayacaktır..

 

Son 30 yıldır işlediğimiz konuların başında küresel soykırımcı aile ve firmaların, bütün dünyayı derinden işgal ettiklerini, nükleer silahların yanında biyolojik, kimyasal, günümüzde genom, biyo teknoloji, toprak-tohum, hava –su.. herşeyle oynayıp herşeyi silaha dönüştürdüklerine, buradan temel amacın tüm insan soyunu düşürme ve köleleştirme olduğuna dair  sık sık vurgu yaptık..

 

Bu küresel soykırımcılar kıta–kıta bütün insan soyunu soykırıma uğrayan fare ve koyuın sürülerine çevirirlerken ulus devlet faşizmide kullandıkları en büyük argüman oldu. Bilimden-teknolojiden bihaber kitleleri ırk,din, dil, mezhep-tarikat  modlarına koyarak, büyük metropollere doldurarak  ölüme yatmış sürülere çevirdiler..

 

Sürekli vurguladığımız konuların başında ise küresel soykırımcıların beslendiği ana kaynağın ulus devlet faşizmi olduğu, ırk-ırkçılık, din-mezhep, ayrıştırmaları ile bilinçli olarak yüzyıllarımız heba edildiğiydi. İsrail terör devleti gibi kontrolsüz devletlerin, kontrol edilemeyen abd gibi ülkelerin, kontrol edilemeyen küresel soykırımcı silah-ilaç-gıda-genom  devlerinin dünyayı patlatacaklarına sık-sık vurgu yaptık..

 

Küresel soykırımcıların kuşatmasının bütün dünya halklarının ırk-dil-din modlarından, faşist ulus devlet modlarından çıkarak, yüzyıllar geriye giderek insanlıkla oynayan bütün küresel soytarıları hesaba çekerek, dünyada sürekli olarak fareler gibi çoğalan birbirini yiyen insan yerine yönünü ve yüzünü uzaya çeviren insan tipinin ortaya çıkması gerektiğine vurgu yaptık..

 

İnsanlık birbirini, canlı yaşamı yok ederken.. Çıkışın olmadığını, olamayacağını, artı değer; para tanrısı ile düşürülen insan soyunun kurbanlık koyundan farkının olmadığını, olamayıcağını.. İnsanlar gerçekten insan olsa safarideki av hayvanlarına dönüşeceklerine dünyayala oynayan bu küresel soykırımcı soyguncuları hesaba çekip herşeylerine el koyması, silaha, savaşa giden bütçenin insanın tekamülüne, uzaya açılmasına harcanması gerktiğine aksi insan soyunun ölümden ölüm beğen soykırım çemberlerine alındığına sık-sık vurgu yaptık..

 

On yıllardır bu tür ağır konuları işlerken ne mi oldu, eski totemci putçu tc rejmi bize yüzyılları bulan sahte cezalar kesti. Hayatımız kaçmak ve sürünmekle geçti.  Ölümden ölüm beğen bir hayat yaşadık. Ak Parti geldiğinde  ufak  bir nefes aldık ama yine küresel egemenler kısa zamanda ulus devlet faşizmi ile  dört koldan bizi, bütün dünyayı  sarmaya başladılar..

 

Özgür düşünceden düşünceyi özgürce ifade etmeden mahrum bırakıldık..

Bilimsel bilgi yerine ataputlarla, ata totemlerle kuşatılıp neffesiz bırakıldık.

Bilim ve teknolojide yol alacağımıza kürtlük-türklük-sağ-sol, mezheplerle boğulduk. Totem ve tarikatlara yem edildik.. Hayatımızın  yarısı kürt-türk kelimeleri ile geçti..

Bilim ve teknolojide geri kalmanın en büyük felaketler olduğuna sık-sık vurgu yaptık..

Irk, dil,din,sağ-sol, mezhep ayrıştmalarının yanı sıra ülkemiz hala beyni kurtarıcı edebiyatları ile yıkanmış, etki ajanları tarafından paçavraya çevrilmiş milyonların varlığı ile hem kendilerinin hem çocuklarının geleceğini yok eden sürülerle dolu.. 

 

İnsan soyu insanın yeme-yutma-işgal-yayılma hastalığı nedeni ile inşa edilen uzayın çıkışı olmayan dünya denilen bu hapishanede çıkış yolları arayacağına hala safarideki av hayvanları gibi birbirini av durumuna düşürme peşinde. İnsanlık için en büyük felaket budur..

 

İnsanlık tüm canlı-cansız yaşamı, uzayı  baz alacak yeni bir sistemle dünyadan çıkışa hazırlanmalıdır. Şeytanın kölelerine dönüşen küresel soykırımcı-soytarı aile ve firmalar bunu engellemek için heryol ve yöntemi kullanıyorlar..

 

Tarih boyunca insan soyunu kıran silahlardan virüslere bu soykırımcıların oyunu.. Nihayet en son ortaya çıkan Korena virüsü sars ve korenanın birlşetirilmesiyle 2003 yılında fransada paetentlendiği ve alındığı ortaya çıktı.

Bu virüsle soykırmcı soytarılar milyarlarca insanı soykırıma açık koyun sürüsüne çevirdiler..

 

Yerleden, yaşadığımız ülkeden başlayarak ırk-dil-din-mezhep modlarından, kutsal devlet modlarından, Faşist  ulus devlet zehirlerinden arınarak tüm insanlık yeni bir sistemle fazla ömrü kalmayan dünyadan çıkışı önüne hedef koymalıdır. İnsanlık, yüzyıllardır bin yıllardır kendilerinin önününü tıkayan soykırımcı aile-firma ve devletleri de bir an önce çözerek, ekarte ederek önündeki engelleri kaldırmalıdır..

 

Eğer bu corona virüs saldırısı insanlığı uyandırmada yeterli olmadıysa bir sonraki saldırıda kimsenim kurtulma şansı olmaycaktır.. Neden, çünkü şu anda kulnadığımız cep telfonundan bilgisayara hepimizin, milyarlarca insanın  duygu düşünceleri bir çipte toplanıyor ve bu çipin takıldığı robot virüs, yada bu robotun yapacağı silahtan bırakın dünya uzay bile kurtulamayacaktır.. Böylesi bir tehlikenin uzaya sıçramamsı için melekler saniyenin milyareda birinde bu dünyayı toz bulutuna bile değil yok ederler..

 

En büyük silah, en büyük nimet akıldır. Dünya geçici bir imtihan güzergahıdır. Şeytanın döllerinin insanlıkla oynamasına izin verirsek hem bu dünyayı hemde öte tüm dünyaları kaybedeceğiz..

 

Din ise günümzde din simsarlarının kullandığı gibi basit bir şey değildir. Din, saniyenin milyarda birinde uzayı maddeyi yoktan var eden gücün (Allahın ) insanın gidebileceği  sınırları görme, kendini tanıma, yaradılış sırlarını çözme savaşıdır.. Bu savaşta dünyada çakılıp kalırsak, şeytanın soylarının oyunlarına gelirsek..  toptan kaybedeceğiz..

 

Yani para-mara vb. tanrıları bir an önce gömün ve yenin, parayı yada malı doğru kullanmayı öğrenin. Bilimde, teknolojide, ilimde gelişmeye bakın.. Aksi bir sonraki saldırıdan kimsenin kurtulma şansı kalmayacktır.

 

Ulus devlet faşizminin insan beynini nasıl dumura uğrattığını bir şaka ile açıklayalım. Bir sonraki çipli virüs saldırısında hani bir türk dünyaya bedeldir dedik ya al bir türk dokunma dünyaya desek virüs teklifimizi kabul edermi sizce.. Yada nükleer bomba patlarken üstünlük sosu ile efsunlanan yahudiyi es geçip  zenciyimi imha edecek.. İnsanlık yaradılış özüne dönerek yola koyulmalıdır, vakit daralıyor.. Bana ne diyen dangalak ise diğer boyutlarda (ölümü yok oluş zan ediyor ya..)  daha zor bir dünyaya ve imtihan sürecine alınacağını, buradaki yaşamı mumla araycağını idrak etmelidir.. 

Dünya ve insanlıkla oynayanlar insanı yok etme modundan bir an önce çıkarmalılar. Aksi kafası bozulan bir çoban bile boyut atladığında.. dünyayı da onlarıda gömer..

 

Haberin Videosu, Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller için Doğu Medya TV'ye Bakınız..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız ki heryerde tanınasınız, bilinesiniz..


 

 

ETİKETLER : İnsan soyu son iki yüzyıldır bilim ve teknolojide önemli bir mesafe kayd etdi. Bu mesafeyi kayd ederken soykırım yok etme işgal asimilasyon ve imhada da tarihte görülmemiş bir mesafe kayd etdi.
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA