KIYAMET SENARYOLARI, CORONA VİRÜS , 3. DÜNYA SAVAŞIMI..

KIYAMET SENARYOLARI, CORONA VİRÜS , 3. DÜNYA SAVAŞIMI..
Bu haber 2020-03-22 16:50:15 eklenmiş ve 1341 kez görüntülenmiştir.

KIYAMET SENARYOLARI, CORONA VİRÜS , 3. DÜNYA SAVAŞIMI..

 

Dünya genelinde bilimsel çevrelerde kabul gören Kıyamet Senaryoları:  Uzaylı istilası, Dev bir meteor, Süper Volkan Patlaması, Manyetik kutup değişimi, Karadelik, Nükleer Savaş, Virüsler,  İklim değişikliği, Arı kolonisinin yok oluşu, Stephan Hawking'e Göre ise Dünya Kendi Kendisini Yok Edecek; insanlığın uzaya açılmasından başka şansı yok.. Zaman giderek daralıyor..

 

Bu kıyamet senaryoları içinde yer alan Virüs  Savaşının bir anda dünyayı vuracağını bu yönlü değiştireceğini kimse tahmin etmemişti..Bir virüsle dünya halkları ve yüzyıllardır dünya halklarını ırk-dil-din-mezhep- resmi ideoloji üzerinden dizayn eden ulus devlet faşizmi hem tökezledi kaldı, hemde ulus devlet faşizminin insanoğlunu nasıl çaresiz bir mal konumuna çektiğini ortaya koydu..

 

3. Dünaya Savaşı olarak adlandırabileceğimiz Covid-19 Virüsü; savaş-soykırım-gasp-talandan geçinen dünya sermayesi ile alınterinden, bilgiden, insanın tekamülü ve gelişimiyle gelişen sermaye arasındaki savaşa dönüşcektir.. 

 

Bu Virüsün labarotuvarlarda 2000Li yıllarda üretildiği sars virüsü ve bazı diğer virüslerin birleştirilmesiyle elde edildiği iddialarının yanı sıra insanlıkta, dünya halklarında oluşan genel kanı ise artık baz istasyonları yoluyla insana istenen operasyonun yapılabildiği gerçeği.. Yani cebinizdeki telefondan akılı tüm araçlara.. para ve datanın başında bulunanalarca silaha dönüştürülebiliniyor.. Bu anlamda artık adrese teslim virüs yada imha etme gerçeğe dönüştü..

 

Virüs savaşı bilim ve teknolojiyi elinde bulunduranların çok düşük maliyetle dünyayı anında her alanda düşüreceklerini ortaya koydu.. Birçok ülke Çin ve Çinle yürüyen ülkelerin, sermayenin, dünyanın yeni hakimi olacağını beklerken.. Beklenti bir anda tersine dönebileceği gibi çin kullanılarak dünya hayal edilemeyecek bir yıkım da yaşayabilir..

 

Yepyeni bir dünyaya geçiyoruz. Daha bir ay geçmeden Venezuella, İran  başta olmak üzere 60-70 ülke IMF kapılarına  dayandı. Petrol, doğalgaz vb. enerji kayanakları kaynak olmaktan çıkarıldı. Rusya, Körfez Ülkeleri, İran.. adeta sıfırlandılar, Daha virüsün ilk günlerinde Imf devreye girdi..  Şu anda her alanda büyük bir belirsizlik, kaos ve yıkım tüm dünyayı sararken par ve datanın sahipleri ulus devlet faşizmini kullanarak dünya halklarını nasıl esaret ve köleleiğe çekeriz planlarını her alanda devreye koymuş bulunmaktadırlar..

 

IMF nedir,  doları elinde tuttan gücün doları verdiği ülkeyi ve coğrafyayı işgal, istila, ilhak ve halkını köleleştirmesi operasyonudur..  Kanunları IMF yapar, hükümetler ise kukla ve memurdan başka bir şey değildirler. IMF bir ülkeye girdiyse o devlet de vatandaşı da bitmiştir. Sadece o ülkede küresel işgal programları gereği parayı kripto-ajan kendilerine çalışan banka ve sermayeye verirler. Söz konusu devlet parayı gidip IMF nin belirlediği ajan yapılanmadan birde ona fazi ödeyerek almak zorundadır..

 

Avrupayı virüs kasıp kavururken Almanya neredeyse sıfır zararla atlattı. Bunun temel nedeni Almaların, bilimde, bio teknolojide çok ilerde olmaları yatmaktadır. 

 

ABD'li ilaç şirketleri ve Trump yönetimi Corena Virüs aşısını deyim yerindeyse anında bulan Alman Şirketi CureVac'ın Corona virüs aşısını Avrupa'da lisanslanmasına ve üretilmesine şiddetle karşı çıkıyor.

 

Koronavirüse karşı aşı geliştirme arayışları sürerken, Alman bilim insanları tarafından geliştirilen yeni tip aşıya Amerikan hükümetinin el koyma girişimi iki ülkeyi karşı karşıya getirdi. Para –tehditler kar etmeyince binlerce Amerikan askeri Dün akşamdan beri Almanyaya çıkarma yaptılar..

 

Şu anda yaşanan savaşa baktığımızda, virüsün dünya geneline, uçaklar, dronlar, ülkelerdeki etki ajanları, virüsü yayanların kendi ajanlarını kullanarak özellikle hedef seçilen noktalara  (Çin-Wuhan, Lombardiya-İtalya ) her yöntem kullanılarak yayıldığı ortaya çıkarken.. Virüsü yayan ana mekanizma ise 5g teknolojisi baz istasyonları vb..

 

3. Dünya savaşı ile petrol ve petrole bağımlılık bitiyor, yeni enerji tipleri ortaya çıkacak.

 

Bir iliüzyondan, yanılsama ve kandırmadan  ibaret olan borsa olayı tarihe gömülüyor. Digital çağa geçiş yapılıyor..

 

Peki STK’lar, halk dünya halkları bu yeni süreçte  ne yapacaklar. Herşeyden önemlisi bu geçiş sürecinde ayakta kalanlar ayağa kalkarak daha sağlıklı yürüyecekler.. Faşist devlet aygıtının yüzyıllardır dünya halklarını  nasıl ırk –dil-din-mezhep, totem ve putlarla kendilerini nasıl ölüm uykularına yatırdıklarını net olarak görüp anlayacaklar..

 

Dünyada kontrol dışı kalan her firma ve devletin dünya ve insanlıkla istediği gibi oynadığını oynayacağını gören insanlık yeni yönetim biçimini bütün dünyayı baz alarak yapacağı gibi bilim-teknoloji en büyük bütçeleri kapsayacak. Güvenlik bir devlet baz alınarak değil bütün dünya baz alınarak yapılacak. Para da her şey digitalleşecek.. İnsanlık dünya konfederasyonu gibi bir sisteme geçmese dünya gümleyecek.. bilim ve teknoloji alanında gelişenler hertür saldırıya karşı kendilerini korurken.. geri kalan halklar kolyca imha olacaklar..

 

Sonuç olarak faşist ulus devletin, terör ordu-örgüt lejyonlarının patronu küresel soykrımcı siyonist kapitalist sermaye aile ve firmalar savaş soykırım gasp talan yalanla kasalarını doldururken.. İnsanı insanlıktan çıkarma düşünemeyen bir mala çevirmede önemli mesafe kaydettiler.. insanoğlunu  on yıllardır, ırk,dil,din, mezhep üstü bilimsel bilgi, özgür, irade ve insana yatırım yapmayan, ırk,dil,din, mezhep, ideoloji ile insanları ayrıştırani bitiren  faşist devlet aygıtı insan soyunu soykırıma açık sürülere çevirdi.

 

Labratuvar ortamında geliştirilen virüsü geliştirenler dışında kısa sürede çözüm bulmak, aşı yada ilaç geliştirmek zaman alan bir durum olduğundan hiç kimse hafife almamalı, uyarı ve kurallara toplum olarak herkes uymalıdır. Aksi sonuçları felakettir. Çünkü mahiyetini bilim çevrelerinin dahi bilmediği bir virüs, bir savaşla karşı karşıyayız..

ETİKETLER : KIYAMET SENARYOLARI CORONA VİRÜS 3. DÜNYA SAVAŞIMI..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA