YÜCEL ÇELİKBİLEK ‘İ SON YOLCULUĞUNDA ON BİNLER UĞURLADI..

Beykoz Belediyesinde 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Yücel Çelikbilek, tedavi gördüğü Koç Ünv. Hastanesinde hayatını kaybetti. Çelikbilek'i son yolculuğunda on binler uğurladı..
Bu haber 2020-03-19 08:55:20 eklenmiş ve 1148 kez görüntülenmiştir.

YÜCEL ÇELİKBİLEK ‘İ SON YOLCULUĞUNDA ON BİNLER UĞURLADI..

 

 Beykoz Belediyesinde 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Yücel Çelikbilek, tedavi gördüğü Koç Ünv.  Hastanesinde hayatını kaybetti. Çelikbilek'i son yolculuğunda on binler uğurladı..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, takım elbise ve gözlük

BELEDİYE PERSONEL, BEYKOZLULARDAN HELALLİK ALINDI..

 Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, açık hava

Yücel Çelikbilek'in cenazesi 19 Mart Perşembe günü (bugün) 13.30'da Beykoz Belediyesi önüne getirilerek helallik alındı. Ardından Büyük Çamlıca Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanarak Paşabahçe Mezarlığına defin edildi.

 Görüntünün olası içeriği: 5 kişi

Yücel Çelikbilek 15 yıl başkanlığını yaptığı Beykoz Belediyesi’ne getirildi. Burada Çelikbilek oldukça büyük bir kalabalık tarafından karşılanırken, Belediye personelinden helallik alındı. Başkan çelikbiek'in oğlu Ahmet Çelikbilek Belediye önünde taziyeleri kabul etti.

 

BÜYÜK ÇAMLICA CAMİİNDE SON YOLCULUĞUNA ONBİNLER  UĞURLADI..

 Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gökyüzü, bulut, kalabalık ve açık hava

Çelikbilek'in cenazesi, öğle saatlerinde Beykoz Belediyesinin önüne getirildi. Cenaze namazı Büyük Çamlıca Camiinde kılındı. Büyük Çamlıca Camii'nde düzenlenen cenaze törenine on binlerce insan katıldı.  Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, kalabalık, gökyüzü ve açık hava

 

ÇELİKBİLEK  BEYKOZ’DA 3 DÖNEM ÜST ÜSTE BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTI..

Yücel Çelikbilek,  1994-1999 yılında Refah Partisi'nden, 2009-2014, 2014-2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den girdiği seçimlerde Beykoz Belediye Başkanlığı kazanarak  3 dönem belediye başkanlığını kazanan bir şahsiyet  olarak Beykoz’a damga vuran Beykoz’un simge isimlerinden biri olmuştu..

 

 Belediye başkanlığı görevinin yanı sıra 1985 yılından itibaren yönetim kurulu üyeliğini yaptığı İlim Yayma Cemiyetinin, 2002–2004 yılları arasında başkanlığını üstlendi. Halen İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığını da yürüten Yücel Çelikbilek, bir süredir tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesinde bu sabah 69 yaşında hayatını kaybetti.

 

Çelikbilek, 13 Şubat'ta geçirdiği rahatsızlık üzerine Beykoz Devlet Hastanesine kaldırılmış, tedavisine daha sonra Koç Üniversitesi Hastanesinde devam edilmişti. Çelikbilek, bir süredir tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesinde yaşamını kaybetti.

 

 YÜCEL ÇELİKBİLEK KİMDİR?

 

1951 yılında Kars’ta doğan Çelikbilek, Beykozun simge isimlerinden biri olduğu gibi, yerel yönetimler açısından da İstanbulun Türkiyenin yetiştirdiği en önemli şahsiyetlerden biriydi. Türkiye yerel yönetimler alanında en profesyonel yönetici ve beyinlerden biriydi.. İstanbulun, Türkiyenin en ağır yükünü yüklenen insanlardan biriydi..

 

İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ile Mahalli İdareler Enstitüsü’nü bitirdi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde mahalli idarelerle ilgili yüksek lisans çalışması yaptı.

 

 

Kurucu üyesi olduğu İlim Yayma Vakfının başkanlığını da yapan Çelikbilek, 1989–1994 yılları arasında Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. 1994 yılında Beykoz Belediye Başkanlığı görevine seçilen Çelikbilek, 1999 yılından itibaren 10 yıl süreyle İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Başkan Danışmanı ve Yerel Yönetimler Koordinatörü olarak görev yaptı.

 

 AK Parti İstanbul İl Başkanlığı kurucuları arasında yer alan Çelikbilek, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

 

2009 ve 2014 yıllarında Beykoz Belediye Başkanı seçilen Çelikbilek, evli ve 9 çocuk babasıydı.

 

Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller için Doğu Medya TV'ye Bakınız..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız ki heryerde tanınasınız, bilinesiniz..

ETİKETLER : Beykoz'un eski Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek tedavi gördüğü Koc Ünv hastanesinde hayatını kaybetti.
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA