EN BAŞARILI DERNEKLERİMİZDEN BİRİ ÇALABAŞ DERNEĞİ..

2007 -08 Yılında İlhan Çelik’in kurucu başkanı olduğu Hoç-Fed Üyesi Çalabaş Derneği bu yıl yaptığı etkinlikle en çok konuşulan derneklerimizden biri oldu.
Bu haber 2020-03-18 20:28:34 eklenmiş ve 466 kez görüntülenmiştir.

EN BAŞARILI DERNEKLERİMİZDEN BİRİ ÇALABAŞ DERNEĞİ..

 

2007 -08 Yılında İlhan Çelik’in kurucu başkanı olduğu Hoç-Fed Üyesi Çalabaş Derneği bu yıl yaptığı etkinlikle en çok konuşulan derneklerimizden biri oldu.

Geçen Ay yapılan dayanışma gecesinde sunuculuğu 10 yıldan fazladır TRT 1 haber spikerliği ve program sunuculuğu yapan  Göksel Gökçe yaparken, Esenyurt Belediyesi  Kültür Merkezi örnek bir dayanışma gecesine de ev sahipliği yaptı..

 

Mevcut başkan Yusuf Koç ve Yönetimi başarılı bir geceye imza attıkları gibi bölgemizi ilgilendiren sosyal aktivitelerde de ön plana çıkan insanlar.

 

Bu yıl yapılan gece gerek sunumuyla, gerek slayt gösterisi ile, gerek sanatçı ordusuyla en çok konuşulanelrden biri oldu.  Gecede Başakn Yusuf Koç, Kurucu Başkan İlhan Çelik, Hoç-Fed başkanı Türkan Yılmaz gecenin anlam ve önemini ortaya koyan konuşmalar yaptılar.

Gecede Naim Çelik, Erhan Çelik, Gökan Gökçe, Seçkin Gökçe gibi birbirinden değerli santçılar sahne aldılar..

 

2008 yılında  İlhan Çelik başkanlığında kurulan derneğin başkanlığını sırasıyla Günay Gökçe, Akif Gökçe ve Şu andaki başkan Yusuf Koç başarılı yönetimleri ile derneği her alanda örnek bir dernek konuma çekmeyi başarmaktadırlar..

Merkezi Esenyurtta bulunan bu derneğimiz öğrencilere burs vermesinin yanı sıra Hoç-Fedin kuru7cuları arasında yer aldı.

Dernek Göksal Gökçe gibi ulusal anlamda gazetecilerin çıktığı bir köyü temsil ettiği gibi kamu yönetiminde de birçok insan çıkaran bir dernek.

Esenyurtun Esenyurt olmasında hemşerilerimize ev sahipliği yapması, serhat nüfusunun Esenyurta damga vurmasını sağlayan Rahmetli Zabıta Amiri Özkan Çelik gibi birbirinden değerli hemşerilerimizin çıktığı bir köy.. (Özkan Çelik Kimdir Tıklayınız..)

ÇALABAŞ EN AZ 15 BİN YILLIK BİR YERLEŞİM BİRİMİ ..

Çalabaşı yerleşim yeri olarak birçok yerden ayırın önemli bir özellliği daha var.  Anadolu-Mezopotamya uygarlığının en büyük medeniyetlerinden biri olan Kafkaslardan Doğu Avrupaya (İstanbulu da içine alan) devasa Hitit İmparatorluğna da ev sahipliği yapmış altında Hitit Medeniyeti yatan bir köyümüz..  Resmi ve ırkçı tc tarihi ne kadar gizlemeye çalışsada Kafkaslardan İstanbula Kurd kökenli Hitit İmparatorluğu bütün iştihamı ile Doğudan batıya uzanan en büyük medeniyetlerden biri olarak  Kürtlerin kendisini keşf edeceği günü bekliyor.. Kürdistanda her yerleşim yeri ve bölgesinde olduğu gibi Hoçvan Genelinde, Çalabaş insanlığın özelinde insanlık medeniyeti keşf edileceği günü beklemektedir..

ÇALABAŞ haberleri ve TARİHİ DOKUSU  için TIKLAYINIZ..

 

Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller için Doğu Medya TV'ye Bakınız..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız ki heryerde tanınasınız, bilinesiniz..

ETİKETLER : EN BAŞARILI DERNEKLERİMİZDEN BİRİ ÇALABAŞ DERNEĞİ..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA