CORONA-CORONA, VİRÜS TEKAMULDE GERİ KALAN İNSANIN KENDİSİDİR..

Gezegenimiz, içinde yaşadığımız dünya devasa uzayda, devasa galaxiler arasında ufak bir zerre.. bu zerreyi farklı kılan en önemli özelliği ise yazılımında sınırsız-sonsuz bir iştaha sahip olan, önüne çıkan herşeyi yeme-yutma hastalığına sahip olan insan denen bir varlığın olması..
Bu haber 2020-03-16 09:21:22 eklenmiş ve 1705 kez görüntülenmiştir.

CORONA-CORONA, VİRÜS TEKAMULDE GERİ KALAN İNSANIN KENDİ-KENDİSİNİ YOK ETMESİDİR..

 

Gezegenimiz, içinde yaşadığımız dünya  devasa uzayda, devasa galaxiler arasında ufak bir zerre..  Bu zerreyi farklı kılan en önemli özelliği ise yazılımında sınırsız-sonsuz bir iştaha sahip olan, önüne çıkan herşeyi yeme-yutma, yok etme ve yayılma hastalığına sahip olan insan denen bir varlığın, diğer canlılara nazaren en tehlikeli virüsün  olması..

 

Gerek ortaya çıkan bilimsel veriler, gerekse kutsal kitap, eski metinlere baktığımızda dünyamız insan denen virüsü diğer galaxilere ve uzaya yayılmaması-sıçramaması  için insan soyu için dizayn edilmiş uzayda ki  en büyük çıkışı olmayan belkide uzaydaki tek hapishane..

 

Dünyayı bir bilgisayar olarak düşünün. Yazılımında, Corona, Veba, Şarbon, aids, kanser.. Bütün hastalıklar, mikroplar ve virüsler, mikro (çıplak gözle görülmeyen) -makro (Dinazor, Balina,Fil , Maut vb.) organizmalar  insan olmadan önce de vardılar. İnsan olmasa da var olacaklar. Uygun şartlar bulunduğunda bu viroslar-mikroplar fışkirirlar.. Ve tabiki bu gezegeninde bir vakti ve sonu var..

 

Gerek bilemediğimiz fi tarihlerde, gerekse bildiğimiz kısa zaman dilimi ve insanlık tarihinde.. Dünyamızı hep derinden dizayn eden aile, firma ve güçler perde arkasında hep vardılar..

Gün geldi bir firavunu, bir kralı  yok etmek için burnundan giren bir sinek, Fatih Sultan Mehmed’i en yakınındaki doktorlar zehirleyerek, John F. Kenndey i kurşunlayarak, Özala limaon içrirerek, bilim adamlarını bir uçağa doldurup dağa çarptırarak Yazıcıoğlu, Kahveci gibi beyinleri kaza süsü vererek.. yok etmede her zaman en usta taktikleri, şeytanın aklına gelmeyen taktikleri kullandılar. Bu taktikleri kullanırken kullandıkları en büyük argüman ise milyonların kutsal bildiği, kutsal bellediği devlet aygıtı oldu ..

 

Günümüzde, İnsan soyunu birbirine karşı ötekileştiren faşist devlet aygıtı ilaç-gıda-genom-silah devlerinin dünyayı dizayn etmede kullandıkları en büyük argüman olmaya başladılar.. Yazdığımız her analiz yazıda on yıllardır bu tehlikeye karşı sürekli analiz yaptık.. Gezegenimizi boydan boya saran faşist devlet aygıtı küresel soykırımcıların elinde insanlığı yok eden bir silaha dönüşmeye başladı.. Örneğin siyonist israil-abd 24 saat gıda-genom-toprakla oynayan labaraturlarında araştırma yaparken bizim saftirikte kürt-türk, rum,rus, yahudi, ermeni.. olduğuyla övünün, yada cebindeki üç kuruşa güvenen eşeğe dönüşen milyonlar-milyarlar  oluştu.. Ve artık büyük şehirler büyük mezarlıklar olarak gelecek felaketleri bekleyen metropollere dönüşmeye başladılar.. Ülkemiz açısından ifade ederesek 200 yılını ırk-ırkçılıkla harcarsan bilimsel bilgiden uzaklaşırsan, vatandaşı sürüye çevirirsen günümüzde yaşanan hava,su,toprak, gıda, genom, virüs saldırılarına öyle çaresiz kaderine razı olursun.. 

 

Cengiz Han, Moğollar Avrupa şehirlerini ve surlarını aşarken, düşürürken surların içine vebadan ölen askerleri ve veba mikrobunu gulle ve top olarak atıyorlardı.. Yada keşf edilen yeni bir virüs yada mikrobu rakip coğrafya yada kıtalara  bir gemiyle yayma yetiyordu..

 

Dünyayı derinden dizayn eden soykırımcı derin aile ve firmalar, derinü  güçler gelişen şehirleri, aile ve sülaleleri düşürmek için binbir yöntemin yanı sıra tarih boyunca en etkili silahların başında biyolojik silahlar geldi.. Bize yutturulan resmi tarihin aksine dünyada fi tarihlerde onlarca kezde nükleer savaşlar yaşanmıştır. Bir başka ifadeyle yok edici virüs insan bulduğu her fırsatta yok etmeye yönelmiştir..

 

500 yıldan fazladır varlığı bilinen Corona Virüsünü  ya Çin'in kendisi, yada işaret ettiğimiz güçler, ilaç-gıda-genom, silah firmaları labratuvar ortamında güçlendirerek dünyaya saldılar. Yakın bir gelecekte açığa çıkar..

 

Avrupalılar ilk Amerikaya çıktıklarında silah ve vurucu güçlerinden ziyade vucutlarında taşıdıkları mikroplarla kızılderililerin kırımına imza attılar. Bunu bilmeyerek  değil aksine bilerek yaptılar.  İlk ispanyol generaller Aztek inka destanlarının beklediği tanrı figürü gibi giyinerek bir kıtanın insan popülasyonunu kısa zamanda soykırıma uğrattılar.. Çünkü binlerce yıl önceden oraya giden Mezopotamyalılar onlara medeniyet ve insanlık götürmüşlerdi. İyiliği ve insani erdemleri öğretmişlerdi.. Bu gelişmemiş geri ırklar bu tanrıları beklerken soykırımcı siyonizmin kurbanları oldular..

 

ABD soykırım tarihinde sabittir. Isıtma, yardım bahanesi ile battaniye-yorgan yardım malzemelerine mikrop enjekte ederek kızıl derilileri karda-kışta yüksek ateş altında kadın-çocuk-yaşlı ayırımı yapmadan zıplata-zıplata soykırıma uğrattılar.. İnsanlık hala Amerikayı kuran bu soykırımcılardan hesap soracak bir boyuta geçmemiştir..

 

Ortadoğuya geldiğimizde bu soykırmcıların en çok korktuğu nüfusun başında Kürtler gelmekteydi. Osmanlı ve Çarlığın yıkımının akabinde  Rojevada yüzlerce Kürt  çocuğunu bir sinemaya (Amude seması) doldurarak diri diri yaktılar. İlerleyen zaman diliminde tc gibi kurdurdukları uydu uyduruk tüm devletlere verdikleri ilk emir Kürtlerin tarihten silinmesiydi..Çünkü Kürtler tarih boyunca tüm pislikleri, barbarlıkları absorbe eden medenileştiren dünyanmın ana medeniyet nüfusu, gezegen çapındaki tüm pislikleri deşifre eden dünyanın sigortası bir nüfusturlar..

 

Halepçeler, Kürdistan coğrafyasının baştan başa yakılıp yıkılması, günümüzde de bu işgalin bütün boyutlarıyla sürüyor olması.. Türkiyede Marshall Yardım ve planları ile Doğu –Güneydoğuda Binlerce çocuğu maymun ve fareye çevirecek mikroplarla katletme.. (BRİNA REŞ-KARA ÖLÜM TIKLAYINIZ) Kürdistan tarihinde sadece birkaç örnektir..

 

Yetinmediler ABD’den gelen mallarla, süt tozlarıyla.. Türkü-Kürdü-Lazı-Ermenisi-Rumu.., Alevi-Suni, Hıristiyanı-Müslümanı toptan geri zekalı sürüsüne çevirdiler.. Yüzyıllarımız kürt-türk, hitristiyan-müslüman, sağ-sol gerzekliğinde heba olurken.. Bütün gezegeni ele geçirdiler, bütün insan soyunu düşürdüler.. Günümüzde metropoller toplu soykırımlara gebe büyük mezarlıklar olarak gelecek felaketleri bekleyen şehirlere dönüşmüş bulunmaktadırlar..

 

Dünya ile oynayan soykırımcılar Osmanlının yıkımının akabinde kurdurdukları tüm uydu-uyduruk devletlerde ırkçılığı ve faşizmi temel argüman olarak yerleştirdiler.

 

Kutsal devlet algı-oyunlarıyla, Sahte kurtarıcı ve putlarla, ırkçı baasçı diktatörlüklerle.. Bütün ortadoğu halklarını soykırıma açık koyun sürülerine çevirdiler..

 

Özetle son iki yüzyıldır bir türk dünyaya bedeldir ırkçı gazlarıyla bizleri her alanda soykırıma açık koyun sürülerine çevirirlerken.. Ülkemiz hala değiştirilemez, değiştirilmesi dahi teklif edilemez faşist-diktatör yasalarla vatandaşın beynini kitlerken.. Bu tür saldırılara cevap verecek  bir tek kurumumuz olmadı..  Çünkü bilim adamı olacak tüm beyinler kürt-türk, sağ sola, siktiriboktan kurtarıcı edebiyatlarıyla iç ve dış ihanet şebekeleri ile birlikte dumura uğratıldı.. 

 

Corona vb. saldırılar Allahtan en büyük rahmetler olarak gökten inmektedirler diyebiliriz, en azından gezegen çapında dinimizin en güzel emri olan temizliğin yaygınlaşmasını, pislik içinde yüzen insan soyuna temizliğin önemini kavratıyor.. Allahın verdiği aklı ilmi kullanmasanız şeytani güçler ve soykırımcı katiller gün gelir devlet aygıtı gün gelir kimyasal silahı, gün gelir virüs silahını.. her silahı kullanarak sizi düşürür..İnsan soyu uçurumun kenarındaki koyun sürüsüne dönüşmüş. Küresel dizayinciler istedikleri gibi operation yapmaktadırlar..

 

Kızılderililer Amerikaya ayak basan soykırımcıları tanrı yada tanrının elçileri zanetmişlerdi, kapıları ardına kadar açmışlardı.. Kıta el değiştirdi soykırıma uğradılar. Günümüzde faşist devlet erki o kadar tanrı insanların beynine yerleştirmişki..

1.2. Dünya savaşlarını çıkaran küresel soykırımcı ilaç-silah devleri, günümüzde çeşitlenen gıda-genom ayakları ile dahada büyüyen devlere dönüştüler. Bunlar  için milyarlarca insan faşist devlet erkinin kuşatmasıyla da tarlaya girmiş farelere dönüştürülmüşlerdir. Binlerce yılın bilgi-birikimine sahip olan bu devler herhangi bir virsüsle oynadıklarında dünyayı, canlı yaşamı istedikleri gibi gümlettiler..

 

Corena da görüldüğü gibi Wuhan gibi 40- 50 milyonluk şehirler kapalı bir ahırda yanan inek sürüleri gibi böğürerek can derdine düşen insanların feryadı,  insanlık açısından dünya tarihinde yaşanabilecek en utanç verici manzaralardan biriydi..

 

Corona küresel soykırımcı sermayenin faşist devlet erkiyle birlikte insanlığı yeniden dizayn etmesi ve insanlığı digital çağa hazırlaması operasyonudur.. (evden fazla çıkmayacaksın, topluluklar birbiriyle buluşmayacak, internetten alış veriş, kağıt para =mikrop kullanmayacaksın, digital paraya geçiş, Çinliler gibi dünya artık bizim gibi gaza gelmeyeceksin.. vb.) Adrese teslim virüsle bilim adamından siyasetçiye herkesi anında teslim alacaksın..

 

Şimdi hepsini siktir edelim, bize yerele gelelim.. On yıllardır parti-purti, ideolojileri siktir edin, firmalaşın, birbirinizi geliştirin, bulunduğunuz şehir ve ülkelerde temel güç odağı olun, bulunduğunuz devletin vatandaş olarak istihbarat-askeri-bilim, siyaset alanlarında devletin sahibi olun, bıraktığınız boşluk küresel soykırımcılar tarafından doldurulup yedi sülalenizle yok edilyorsunuz diyoruz.. Aklı kullanıp biliömsel bilgi ışığında hareket etmeseniz toptan yok edilyorsunuz..

 

Ama bizim davar ne demek istediğimizi anlamdığı gibi, analamya da çalışmıyor. Soykırımcı kapitalist düzen beyninin içine sıçmıştır. Cebinde dolar, altında son model araba, şatafatlı birde ev varsa ve yılda birkaç ta güzel .. beceriyorsa .. yemede yanında yat.. Cennete olduğunu zanediyor. Dünyanın bir hapishane ve cehennem olduğunu, insanında aşağılaşmada en aşağılık mahluk olduğunu  bırakın düşünmeyi aklının ucuna bile getirmiyor..

 

Yakın akrabadan, sülalaeye yaşadığı-doğduğu  köy il-ilçeden yaşadığı ülkeye geri kalan her çocuğun, geri kalan her bilimsel siyasi, stk, ekonomik alanın, devlet erki içinde giremediği her boşluğun.. küresel şeytanlarla boşlukların nasıl dolurulduğunu ruhu bile duymuyor..

 

Bir gün ya bir virüs, ya bir askeri darbe, yada kutsal devletin kutsal bir operasyonuyla bizim davar  yerle bir edilmiştir, sahte sol-sosyalist jargonlarla, yada shte din algılarıyla yaşadığının kendi geriliğinden kaynakladığını da afark etmemektedir..  Böylece yüzyıllık, bin yıllık kazanımlar birgünde, bir gecede  yok olmuştur, yok olmaktadır..

 

Yani özetle küresel emperyalizmin-soykırımcıların gücüne denk bilimsel, iktisadi, siyasi, ekonomik kurumlarımızı firmalarımızı, think-tank kuruluşlarımızı.. Oluşturmasak, kendi okullarımızı, eğitim, sağlık politikalarımızı oluşturmasak ve çocuklarımızı bu gerçekler ışığında eğitip donatmasak ne cepteki dolar, ne alttaki araba, nede soyu –sopu  kimseyi kurtarmayacaktır.. Sadece başaklarının harcayacağı oyuncak ve piyon yapacaktır..

 

Neyse herkese 1. Görevini söylüyorum.. Bizim gibi bugünü, yarını geleceği gösteren insanlara saftirik ve salakça yaklaşımı bırakın. Her alanda destek olun bilimsel bilgiyi, karşı karşıya olduğumuz tehlikleri.. çocuklarımıza taşıyalım. Ortaya koyduğumuz stratejik bilgilerin milyonlara ulaşması lazım.. İşaret ettiğimiz açıkları bırakın bütün dünyayı yakın akraba gurupları olarak anlayıp kapatma yönünde harekete geçmesek.. kurbanlık ii koyunlar olarak .. Corona, coronacılar ne yapsa hak ediyoruz demektir..

 

STK, Sityaset, Bilim-Bilgi, ekonomi, firma, Basın-yayın.. Her alanda kurumsallaşma, gezegen çapında güç olma.. tek çıkıştır.. Bırakın iş adamını artık herkesin bilim-kültür-toplum bütçesi olmalıdır.. Bütün çocuklarımız dövlet yada  tarikat birilerinin insanfına bırakmadan acilen yetiştirmeli çağın bilgi-bilim ve teknolojisi ile donatmalı, kendi hastahanelerimizi, okullarımızı inşa etmeli, çocuklarımızı  bugüne ve yarına hazırlamalıyız.. Bunları yapmaya çalırken bizim gibi fikir üreten insanlara sahip çıkılmasa.. hala sadece parayı bir mok zanederseniz.. Toptan gümleyeceğimizi kimse asla unutmasın ve bu körlük cimrilik çocuklarınızı dahi sevmediğinizin moktan insanlar olduğunuzun ispatı olacaktır.. En önemli strateji neyi nerede niçin kullanacağımızı bilmektir. Para doğru kullanılmasa en büyük yıkıcı araçtır..

 

Ekonomik alanda firmalaşma, holdingleşeme.. Yukarda işaret ettiğimiz yan ayakların sağlam inşası ile mümkündür..

 

Coronacılardan fazla çekinmeyin.. Dünya denen tarla ve bu tarlaya dadanan fareler (insanlık) kolay dizayn edilyor ama Coronacılar çoğalıyor.. Bu son olay diğer milletlerin içindeki beyinleri harekete geçirmiştir.. Bu saldırıya daha da tahmin edilmez bir saldıryla mu7hakak karşılık vereceklerdir.. 

 

Bu konuda Kanuni Sultan Süleyman kriteri ortaya koymuştu: Dünya iki kişiye çok, bir kişiye az.. Çatışma kaçınılmaz, savaşın özü dönüp dolaşıp insanın tekamülünde yatmaktadır.. İşte bu tekemülü kavrayan insan kutsal kitaplarında işaret ettiği sultanı ve dünyadaki hapisten çıkışı yakalayacaktır..

 

Virüs yada mikrop gelişmişlerin gelişmemişleri tarih boyunca dizay ettikleri en etkili savaş olan biyolojik savaşın diğer adıdır. Fare olarak kalan tüm toplumlar sadece corona değil, Ortadoğuda görüldüğü gibi varil bumbla bebeği katl eden zihniyet, neden sizi virüsle zevkle katletmesin..,  asyada atom bumb ile katl eden bugün olmaz yarın ama herkes hedeftir, imha kaçınılmaz sondur.. İmhaya açık fare sürülerimi, yoksa bugünü yarını ve geleceği hesaplayan planlayan insanlarmı olacağız. Ana sorunumuz budur. Herkes kendini bu gerçeğe göre formatlamlıdır..

Bişlimsel bilgi ışığında firmalaşma, kurumsallaşma.. bu virüslerden korunma ve karşı koymanın temel argümanıdır.. Uyursanız en fazla 100 yıl içinde herkes 7 sülalesi ile yok edilkecektir..

 

Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller için Doğu Medya TV'ye Bakınız..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız ki heryerde tanınasınız, bilinesiniz..

ETİKETLER : Corona Corona.. Gezegenimiz içinde yaşadığımız dünya devasa uzayda devasa galaxiler arasında ufak bir zerre..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA