ARDA-FED, BAŞKAN ADAYI OLDUKLARINI AÇIKLADILAR..

Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED), 17 Mayıs 2020 Pazar günü yapılacak olan olağan genel kurul öncesi birbirinden değerli hemşerilerimiz başkan adaylıklarını açıkladılar.
Bu haber 2020-03-13 09:06:46 eklenmiş ve 616 kez görüntülenmiştir.

ARDA-FED  KONGERESİNE BAŞKAN ADAYI OLDUKLARINI AÇIKLADILAR..

 

Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED), 17 Mayıs 2020 Pazar günü yapılacak olan olağan genel kurul öncesi birbirinden değerli hemşerilerimiz başkan adaylıklarını açıkladılar.

 

Akın Bozkaya, Ali Rıza Nasıroğlu, İbrahim Beşli adaylıklarını resmen açıklayan başkan adayları olurken,  Turgay Akpınar gibi başkan adaylığı için ismi geçen adaylarda mevcut.

 

STK alanında bölgemizinm uzman yayını olan Doğu Medya’da 2020 yılında federasyonun nasıl bir yönetime kavuşması gerektiği yönünde “ARDA-FED Kurumsal Bir Yönetime Kavuşmalıdır” Analiz haberimizle ortaya koymuştuk..

 

Arda-Fed Başkan Adayları:

BOZKAYA ARDA-FED BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI..

 Görüntünün olası içeriği: Akın Bozkaya, oturuyor

Ardahan başta olmak üzere Serhat Bölgesi  STK-STÖ (Siviltoplum Örgütleri-Kurumları), dernekler konusunda uzmanlığı ile tanınan İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Dernek Başkanı Akın Bozkaya Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.. 

 

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği 100 kişiyi aşkın yönetimi, bünyesinde, yönetiminde onlarca derneğin yer aldığı, denetim-yönetim-katılım ayaklarının en sağlam çalıştığı, yaptığı her etkinlikte binleri rahatlıkla birbiriyle buluşturan bir dernek.

 

Bozkaya, devlet terbiyesi almış, kamu yönetiminden gelen, yıllarca dernekler masasında görev alan, derneklerin, dernekçiliğin artı-eksisini en iyi bilen uzaman STK’cılardan  biri.

 

Federasyonun bir önceki kongresindede aday olması yönünde telkinler olduğu halde kabul etmemişti..

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği bünyesinde yer alan onlarca dernek ve dernek başkanının yanı sıra, dernek başkanlarından Yener bayrakçı, Özcan Düğmeci gibi birçok dernek başkanının da destek sunduğu Bozkaya Arda-Fed başkanlığına aday olduğunu dün resmen açıkladı..

 

Bozkaya, hem yönetimin, hemde birçok dernek başkanının istemesinin yanı sıra, federasyonun bir enkaza dönüştüğü, bir ilin federasyonu ile akla ziyan bir oynamanın gerçekleştiğini, federasyonun belli bir ivme kazanmasının en az 1 ila 3 yıl alacağını belirterek, bu enkazı kaldırıp yeniden federasyonun ayağa kaldırılması gerekmektedir.

Bozkaya kurumsal bir yönetime ağırlık verceklerini, federasyona üye bütün dernekleri bu sürecin içine katarak İstanbul geneli bütün Ardahanlıları temsil eden bir çatı olan federasyonun asli kimliğine kavuşturlması, Ardahan lobisini sağlıklı, sağlam bir şekilde oturtmak için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız..

Bozkaya, dernekçilikte ben olayını bitirip biz olarak hareket etme, denetim, yönetim, katılım ayakları sağlam çalışan bir stk olayını sadece Ardahan için değil bütün Türkiye sathı için esas almalıyız..

Dernekler,  birilerinin kullandığı çiftlikler, dernek ağa-babalarının at oynatmadığı.. Derneklerin STK ruıhuna uygun bir yapıya kavuşması için elimizden geleni üstüne basarak söylüyorum, ben değil hep birlikte yapacağız.. dedi..

 

Ali Rıza Nasıroğlu,  ARDAFED Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, takım elbise ve iç mekan

Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED), 17 Mayıs 2020 Pazar günü yapılacak olağan kongrede Ali Rıza Nasıroğlu Başkan adayı olduğunu açıkladı.

 

Sanayici, iş adamı kimliği ile öne çıkan Nasıroğlu, ARDA-FED bünyesinde iş adamları komisyonunun başkanlığını yapan, Arda-Fed’e önemli katkıları olan bir iş adamı olarak öne çıktı.  Federasyonun toparlanmasında önemli katkıları oldu. Fakir Yılmazın federasyon ve derneklerle oynamasının ardından  diğer Ardahanlılar gibi geri çekilmişti.

 

Başkanlığını Gazeteci Fakir yılmaz’ın yaptığı, İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) 63 Dernek üst çatı STK olarak faliyet gösteriyor. MAKTEKSER Makina yönetim kurulu Başkanı Ali Rıza Nasıroğlu ile yaptığımız görüşmede Nasıroğlu, ”Ardahan için hayırlı olsun diyelim. ARDAFED Başkanlığına aday olmam için yoğun bir talep ve öneri geldi. Bir oy alsamda adayım” dedi.

ARDAFED Başkanlığına İlk Adaylık açıklamasınıyapan isim  İbrahim Beşli Oldu

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Ibrahim Beşli dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Arda-Fed ilk başkan adaylığını Mart ayının başında Kağıthane Ardahanlılar Derneğinde İbrahim Beşli yapmıştı..  Haber İçin Tıklayınız.. Ardından  8 Martta Beykoz’da 2. Toplantı yapılmıştı.. Beykozda ardafed buluşması Haber İçin Tıklayınız..

Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan ve 63 Ardahan Derneği çatısı olan İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 17 Mayıs Pazar günü yapılacak olağan kongresi öncesi İbrahim Beşli Başkan adayı olduğunu açıkladı.

 

İbrahim Beşli, Mart ayının başında Kağıthane Ardahanlılar derneğinde, 8 Mart Pazar sabahı Beykoz Kültür merkezinde düzenlediği kahvaltılı toplantıda, İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 17 Mayıs Pazar günü yapılacak olağan kongresi öncesi Başkan adayı olduğunu açıkladı.

 

İbrahim Beşli yaptığı açıklamada ” Yaptığımız çalışma ve istişareler neticesinde herkesin Federasyonda temsiliyet noktasında varım diyebileceği, beraber mücadele edeceği, bir birini haberdar edeceği bir yapı oluşturmak istiyoruz. Diğer Federasyonlarla bir masada buluşarak, Dernekleri daha işlevsel hale getirerek, İstanbul’da herşeyin farklı olacağı düşüncesindeyim” dedi.

 

İbrahim Beşli, ARDAFED Başkanlığı adaylığını açıkladığı kahvaltılı toplantıya Kağthane Ardahan Dernek Başkanı Hanifi Gültekin, Beykoz Ardahan Dernek Başkanı İnan Aktürk, Beykoz KAI Dernek Başkanı Esengül Yılmaz, Bağdeşen Bülbülan Yaylası Dernek Başkanı İsmet Bozkurt, Ardahan Bağdaşen köyü Sosyal yardımlaşma Derneği Başkanı Mahmut Bilgin, Pendik Ardahan Dernek Başkanı Mehmet Yıldız, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, MHP Beykoz Belediye meclis üyesi Bülent Gökdağ, Boğazın Yargıçları Gençlik Derneği Başkanı Vural Demir, Maltepe Ardahanlılar Dernek Başkanı Yaşar Geler, Sarıyer Ardahan Dernek Başkan yardımcısı Selvi Zengin Gezer, İşadamı Ali Rıza Nasıroğlu, Vezir Arslan, Basından Doğu Medya temsilcileri, Flash Haber Gazetesi sahibi Ali Rıza Yıldız, Siyasal Yaşam Gazetesi sahibi Erkan Sarıkaya, THM Sanatçısı Burhan Yıldırım, Yöresel Aşıklar ve çok sayıda STK yöneticisi katıldı.

 

Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller için Doğu Medya TV'ye Bakınız..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız ki heryerde tanınasınız, bilinesiniz..

 

 

 

ETİKETLER : ARDA-FED KONGERESİNE BAŞKAN ADAYI OLDUKLARINI AÇIKLADILAR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA