ARDAHAN KÜLTÜR EVİ 3 BAŞKAN ADAYI YARIŞACAK..

Merkezi Esenyurtta bulunan Ardahan Kültür Evi genel kurulu Pazar Günü, Bu kongrede 3 başkan adayı yarışacak.. Başkanlığa adaylıklarını açıklayan Engin Sarıkaya, Edip Ayaz’ın yanı sıra mevcut başkan adayı Efrail Çiftçi de yeniden aday..
Bu haber 2020-03-13 08:48:30 eklenmiş ve 489 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN KÜLTÜR EVİ 3 BAŞKAN ADAYI YARIŞACAK..

 

Merkezi Esenyurtta bulunan Ardahan Kültür Evi genel kurulu Pazar Günü  (15-03-2020) Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde (Eski Belediye Karrşısında) yapılacak.

Bu kongrede 3 başkan adayı yarışacak.. Başkanlığa adaylıklarını açıklayan Engin Sarıkaya, Edip Ayaz’ın yanı sıra mevcut başkan adayı Efrail Çiftçi de yeniden aday..

 

Engin Sarıkaya, Ardahan Kültürevi Başkan Adayı Oldu

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, takım elbise ve iç mekan

 

CHP Esenyurt eski İlçe Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Köprülü Belediye Başkan adayı olan Engin Sarıkaya, 15 Mart Pazar günü yapılacak Ardahan Kültürevi olağan kongresinde aday olduğunu açıkladı.

 

Engin Sarıkaya, 7 Mart Cumartesi günü saat 15.00’de düzenleyeceği basın açıklaması ile adaylığını kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi.

 

İSTANBUL ARDAHANLILAR KÜLTÜR EVİ DERNEĞİ KONGRE İÇİN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

 

2020 YILI OLAĞAN GENE KURUL ÇAĞRISI

24.02.2020

Değerli Üyelerimiz,

İstanbul Ardahanlılar Kültür Evi Derneği’nin 2020 Yılı Olağan Genel kurul toplantısı 15.03.2020 Pazar Saat:11:00 ‘de Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde (Eski Belediye Karrşısında) ki adresinde aşağıdaki gündem maddeleri ile yapılacaktır. Birinci toplantıda Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı adreste 22.03.2020 Pazar Saat:11:00’de çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır.Toplantıya tüm üyelerimizin katılımın bekleriz.

 

İSTANBUL ARDAHANLILAR KÜLTÜR EVİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

 

Genel Kurul Gündemi

1- Açılış, Divan Heyetinin seçimi

2- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3 – Yönetim kurulu faaliyet raporu okunması ve ibrası

4- Mali Gelir gider raporunun okunması ve ibrası

5- Denetim kurulu faaliyet raporu okunması ve ibrası

6- Tahmini bütçe

7- Kurulmuş veya Kurulacak Ardahan İl federasyonuna Kurucu üye veya üye olarak katılması, üyelikten ayrılması için yönetime yetki verilmesi.ve Federasyon delegelerinin seçilmesi

8-Derneğin Gayri Menkul alabilmesi ve İktisadi işletme açabilmesi için yönetime yetki verilmesi.

9- Aidatlarını ödemeyen veya üye yükümlülüklerini yerine getirmeyen üyelerin üyeliklerinin sonlandırılması ve üye listelerinin güncellenmesi için yönetime yetki verilmesi.

10-Tüzük Tadilatın yapılması

11- Dernek organlarının asıl ve yedek üyelerinin seçimi.

12- Dilek ve temeniler

13- Kapanış

 

Edip Ayaz, Ardahan Kültürevi Başkanlığına Aday Oldu

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan

Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan Ardahan Kültürevi Derneği, 15 Mart Pazar günü yapılacak kongre öncesi Mali Müşavir Edip Ayaz’da adaylığını açıkladı.

 

Edip Ayaz, “Bizler Anadolu’nun en güzel, güneşin en güzel doğduğu bölgeden, umutlarımızı yitirdiğimiz noktada büyük kentlere adımını atarak orada umutların yeşermesini bekleyen, umutların tükenmediği noktada büyük kentlere göç etmiş kimseleriz. Hiçbirimiz de isteyerek vatanlarımızdan gelmedik. Keşke oralarda da ekonomik şartlar iyi olsaydı da hepimiz memleketimiz de kalıp oraya katkı verseydik. Yıllar önce köylerini terk ederek kentlere göç eden bizim toplumumuza köylü dediler, burada tutunamaz dediler, ama biz hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik. Biz biliyorduk ki gelecek dönemlerde bu memleketin kırsalında yaşayan halklar, bu ülkenin yönetiminde de söz sahibi olacaktı. Buna yürekten inanıyorduk. Ve gün geldi önce ailesini, sonra mahallesini, sonra şehirleri yönetmeye başladık” dedi.

 

Çiftçi her seçimi fakla aldı..

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise, şunu diyen bir yazı 'HABEI'

2-3 dönemdir Ardahan Kültür Evi yönetim kurulu başkanlığın  yapan ve yeniden aday olduğunu açıklayan Efrail Çiftçi ise girdiği her seçimi açık ara farkla kazanan bir isim olarak öne çıktı..

 

Serhat bölgesi STK'lar, STK, İş-Siyaset-Sanat Dünyası etkinlikleri, Haberleri, Videolu haberler, bilim, tarih, Kültür-Sanat,  belgeseller için Doğu Medya TV'ye Bakınız..

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

Doğu Medya TV, kanalımıza abone olamayı ve yaymayı unutmayınız ki heryerde tanınasınız, bilinesiniz..

 

ETİKETLER : ARDAHAN KÜLTÜR EVİ 3 BAŞKAN ADAYI YARIŞACAK..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA