SINIRLARIMIZDA İNSANLIK SUÇU MANZARALARI..

SINIRLARIMIZDA İNSANLIK SUÇU MANZARALARI..
Bu haber 2020-03-02 07:48:41 eklenmiş ve 504 kez görüntülenmiştir.

SINIRLARIMIZDA İNSANLIK SUÇU MANZARALARI..

 

Müslümanlar, vatanlarına giren yabancı güçlerden kaçarlarken bir insanlık dramı yaşanmaktadır.  Haçlı-siyonist zihniyetin dünyaya hakimiyeti insanlığın yaşadığı drama yeni bir boyut kazandı..

 

Günümüzde yaşananların temeli Osmanlı yıkılırken atıldı.. Irk-ulus, mezhep  devletleri inşa eden emperyalistler Sultan Vahdettin gibi dehaları düşürürken iç-dış ihanetçiler hep çanak tuttular. Sahte kurtuluş zaferleri, sahte kurtarıcılarla yüzyıl boyunca bütün Ortadoğu halklarıyla oynadılar.. Şeyh Sait gibi dini mübin-dini bütün Kürtler dışında hiçbiri bu tiyatroya karşı çıkmadı..

 

Sonuç ortada Ortadoğuda tüm halklar soykırıma çekilen koyunsürülerine çevrildiler..

Ortadoğunun bütün halkları ırk-dil-din- mezhep modundan çıkıp ırk-dil-din -mezhep üstü bir siyasal birliği yakalamdıkça.. Var olan rejimler halkları kullandıkça hiçbir halkın geleceği olmayacaktır. Siyonist haçlı ordular bölgenin tüm halklarını canlı olarak seyr ettiğimiz gibi kırmaya yok etmeye devam edeceklerdir..

 

Kürdistandaki katliamlara sesiz kalanlar, görmemezlikten gelenler..

 

93 harbinde Sahara dağında donan Osmanlılar,  Kar fırtınası altında canını kurtarmaya çalışanlar amansız bir savaş.. Aradan yüz yıldan fazla zaman geçti...

 

Bosna kırımında yaşadıkları toprakları terk edenlerde bir anda kendi vatanlarında mülteci durumuna düşmüşlerdi...

 

Filistin, ırak, libya ve daha bir çok yerde yaşanan insanî dram onu yaşayanlar da nasıl bir travma bıraktı sormadık kendimize...

 

Ve bu gün sınırları aşarak kendilerine yeni bir yaşam kurmak için ölümüne bir yola çıkanlar...

 

Onları neler bekliyor? Kaçı hayal ettiği dünyaya ulaşacak? Kaçının hayalleri ölümle sonlanacak kim bilir?

 

Sınırlarını açmayarak bu insanî drama sessiz kalan tek dişi kalmış canavar batı siyonist-haçlı zihniyet soykırım suçunu işlemeye devam ediyor..

 

İslam dünyasını ırk-dil-din-mezhep üstü toparlayacak Sultan Vahdetinler, Sellahadin Eyübiler çıkmadıkça onların mirasına sahip çıkmayanların soykırım ve kölelik kaçınılmaz kaderleri olacaktır..

 

Bugün yaşanan soykırımın ana sebebi Kürtler gibi Osmanlı-İslam mirasına sahip çıkmayı, kurulan, kurdurulan sahte devlet ve rejimlere karşı isyan etmeyi, mücadele etmeyi  becermeyen siyonist kapitalizmin kullandığı müslüman halkların kendileridirler..

 

Osmanlı yıkılıp sahte suni devletler kurulurken..  Şeyh Sait ve Kürtler bugünleri gördükleri için isyan ettiler.. Ama malesef ırk-ırkçılıkla beyinleri dumura uğratılan bölge halkları bu gerçeğ hala idrak etmekten çok uzaktırlar.. Siyonist -Haçlı işgale karşı bu derin uykudan uyanma olmasa.. Asla hiçbirinin geleceği olmayacaktır..Gerçekler acıdır. Kavranıp tedbir alınmasa sonuçlarıda felakkettir..

ETİKETLER : SINIRLARIMIZDA İNSANLIK SUÇU MANZARALARI..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA