SULTANGAZİDE ARANLILAR BAYRAM GİBİ BİR GECEDE BULUŞTULAR..

Merkezi Sultangazi İlçesinde olan 2007-2008 yıllarında kurulan İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği, bu yıl yaptıkları gecede hemşeri camiamızı birbiriyle buluşturdu. Yoğun katılımdan yine salonlara sığamadık..
Bu haber 2020-02-22 13:02:45 eklenmiş ve 517 kez görüntülenmiştir.

SULTANGAZİDE ARDHANLILAR BAYRAM GİBİ BİR GECE YAŞADILAR..

 

Merkezi Sultangazi  İlçesinde olan 2007-2008 yıllarında kurulan İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği, bu yıl yaptıkları gecede hemşeri camiamızı birbiriyle buluşturdu. Yoğun katılımdan yine salonlara sığamadık..

 

Merkezi Sultangazi  İlçesinde olan 2007-2008 yıllarında kurulan İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği STK alanında hergeçen yıl çıtayı biraz daha yükselterek dernekçilik alanında önemli bir örnek olma uyolunda emin adımlarla ilerleyen bir derneğimiz. Dernek geleneksel hale getirdiği dayan gecelerinde binleri birbiriyle buluşturduğu gibi yaptığı etkinliklerde insanlar salonlara sığamıyor..

 

Dernek, iş-siyaset-sanat, bürokrasi hemşerilerimizi birbiriyle buluşturduğu gibi,  Ardahan il-ilçe-köy derneklerini de birbiriyle buluşturan  bir çatı örgüt görevini de görmektedir.  Sultangaziden-Arnavutköye birçok Ardahan İçe-köy dernekleri  başkan ve yk üyeleri aynı zamanda İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği yönetiminde yer almaktadırlar.  Yönetim bir bütün olarak hemşerilerimize hizmette yarışmaktadır. Derneğin en önemli özelliği yönetim-denetim-katılım ayaklarını iyi çalıştırması, gelirinden giderine herkonuda şefaf; halka hesap verme konusunda  örnek bir yapıda olması.. Bütünj bu unsurlar bişr araya geldiğinde örnek bir stk olarak öne çıkmaktadır..

 

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği bu yıl yaptığı geleneksel dayanışma gecesinde Ardahan STK-Bürokrasi-İş-Siyaset-Sanat   dünyası ile Ardahanlıları birbiriyle buluşturdu..Sanatçı ordusu ile müzik -halay ziyafeti, Kaz eti başta olmak üzere yöresel yiyeceklerle yeme-içme kültürümüzü de en güzel şekilde temsil ettiler..

 

HABERLERİN FOTO GALERİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Gecenin açılış konuşmasını devasa yönetimi ile sahneye an Başkan Akın Bozkaya yaptı. Selamlama konuşmasının ardından tüm katılımcılara teşkkür etdi.

 

HABERİN BÜTÜN DETAY ve VİDEOLARINI, ÇEKİLEN HALYLARI, GECEDE  MÜKKEMEL BİR KONSERİ ANDIRAN SANTÇILAR ORDUSU, KURUCU BAŞKAN MUSTAFA DARBOĞAZIN OKUDUĞU ŞİİRE KADAR  BÜTÜN AYRINTILARIYLA GECEYİ SİZLER  İÇİN DOĞU MEDYA TV.DE YAYINLADIK..

 

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

ETİKETLER : Merkezi Sultangazi İlçesinde olan 2007-2008 yıllarında kurulan İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği bu yıl yaptıkları gecede hemşeri camiamızı birbiriyle buluşturdu. Yoğun katılımdan yine salonlara sığamadık..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA