SANCAKTEPE KAİLİLER DAYANIŞMA GECESİNDE SALONLARA SIĞAMADILAR..

Sancaktepe KAİ 11. Dayanışma Gecesi Sancaktepeliler salona sığamadılar. 2004 yılında kurulan Sancaktepe Kars Ardahan Iğdır Derneği 15-02-2020 Cumartesi günü Salon Ataoğlu'nda yaptıkları 11. Dayanışma gecesinde
Bu haber 2020-02-22 12:59:13 eklenmiş ve 529 kez görüntülenmiştir.

SANCAKTEPE KAİLİLER DAYANIŞMA GECESİNDE SALONLARA SIĞAMADILAR..

 

Sancaktepe KAİ 11. Dayanışma Gecesi Sancaktepeliler salona sığamadılar. 2004 yılında kurulan Sancaktepe Kars Ardahan Iğdır Derneği 15-02-2020 Cumartesi günü Salon Ataoğlu'nda yaptıkları 11. Dayanışma gecesinde deyim yerindeyse yeri yerinden oynattılar..

 

Gecede tek konuşmacı, gecenin açılış konuşmasını Dernek Başkanı Vedat Taşdelen yaptı.. Taşdelen STK olgusunun siyaset ve görüş üstü olduğunu, ötekinin olmadığı, bütün siyasi partilere, görüşlere eşit mesafede olduğu.. Geceye Katılan herkese teşekkür ettiler..

 

HABERLERİN FOTO GALERİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Sancaktepe İş, siyaset, Yerel Yönetimler, sanat dünyasının yanı sıra Kars-Ardahan-Iğdır STK'ları (Sivil Toplum Kurumları) diğer illerin STK'ları, kanaat önderleri, derneğin üyeleri, halktan yoğun bir katılım oldu.

 

Sancaktepe de başkan ve yönetimiyle bütün halkı ırk-dil-din üstü kapsayan mükemmel bir stk, mükemmel bir yönetim gördük.  Sancaktepe KAİ ruhuna uygun mükkemmel bir geceye imza attı..

Haberin tüm detayları katılımcılar ve diğer bütün ayrıntılar için Doğu Medya TV’de Sancaktepe KAİ ile ilgili videolarımızdan videolu haberlerimize bakınız..

 

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

 

ETİKETLER : SANCAKTEPE KAİLİLER DAYANIŞMA GECESİNDE SALONLARA SIĞAMADILAR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA