ARDER HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA YERİ YERİNDEN OYNATTI..

İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (AR-DER) geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesinde yoğun bir katılımla hemşeri camiamızı birbiriyle buluşturdu..
Bu haber 2020-02-22 12:55:58 eklenmiş ve 529 kez görüntülenmiştir.

ARDER HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA YERİ YERİNDEN OYNATTI..

 

İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (AR-DER) geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesinde yoğun bir katılımla hemşeri camiamızı birbiriyle buluşturdu..

 

Ardahanın Kongre binası, tarihi binası Ardahanlılara bağışlandı, Ardahana yaptığı yatırım ve sağladığı İstihdam nedeniyle, İş Adamı  Nihat Aktürke Yılın Plaket ödülü takdim edildi. İş adamının tekstil vb. alanlarda özellikle kadınları istihdama yönelik çalışmalrında kendisine destek sunan Şişli Bld. Muaamer Keskine de kakılarından dolayı plaket verildi.

Gecede iş -stk –siyaset- sanat, toplumsal lana katkısı olan hemşerilerimiz plaketlerle onurlandırıldılar..

 

Gecede ARDER Başkanı Ahmet Demirbaş ve Yönetimi Bütün hemşerilerimiz tarafından takdir edildiler.. Geceye sadece Ardahanlılar değil, Kars-Ardahan, Iğdırdan da yoğun bir katılım oldu..

 

HABERLERİN FOTO GALERİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Gecede Ardahanın aydınlık yüzü, kültür sanat yüzü, Ardahanın folklor, yeme-içme kültürü, müzik kültürü mükemmel bir şekilde temsil edildiği gibi tarihi Ardahan kongre binasının Ardahanlılara Bld. Yada valilik kanalıyla bağışilanma sözü.. yoğun bir alkış aldığı gibi büyük bir takdir topladı..

ÖĞÜT ARDAHANIN YÜZÜNCÜ YIL KUTLAMALRINI BÜTÜN DERNEKLER HEP BİRLİKTE BİR YERDE İCRA EDECEĞİZ..

Gecede birbirinden değerli konuşmacılar konuştu. Öğütün Ardahan Kongre Binası, Ardahanın tarihi binasının Ardahanlılara bağışlanması yönündeki girişimi, bina sahipleri Akkoş Dedenin Torunu-Oğlu Memet Karaca  tarafından kabul gördüğü gibi, Ardahanın 100 yıl kutlama etkinliğinin bütün Ardahan STK’larının birlikte kutlaması önerisi de kabul edildi.  (Öğüt ve diğer konuşmacıların konuşma ve tüm ayrıntılar için Doğu Medya TV Tıklayınız.. )

BEŞLİYE YOĞUN İLGİ..

Ardahanlılar, Dayanışma gecelerinden etkinliklere Fakir Yılmazlı Ardahan Dernekler Federasyonun üstünü çizdikleri gibi hiçbiri federasyonu etkinliğine davet bile etmiyor. Bu gerçekten dolayı önümüzdeki kongrede başkan adaylığını açıklayan İbrahim Beşliye de büyük destek vardı.. Derneklerin ve protokolun Beşliye ilgisi yoğun oldu. Protokolden birçok isim yönetimini oluştur ve bize gel talimatını verdiler..

AR-DER. GECESİNDE  KİMLER NE YAPTI, KİMLER KATILDI, NELER KONUŞULDU..BÜTÜN  DETAY ve AYRINTILAR DOĞU MEDYA TV’DE ..

 

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

ETİKETLER : ARDER HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA YERİ YERİNDEN OYNATTI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA