İBRAHİM BEŞLİ ARDAFED BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI..

Ardahan il-ilçe-köy dernek başkan ve yönetimleri, İstifa eden eski Ardafed YK üyeleri Olağanüstü Kongre kararı ve Fakir Yılmaz hakında dava açılması gündemiyle Kağıthane Ardahanlılar Derneğinde pazar günü bir araya geldiler..
Bu haber 2020-02-18 20:23:19 eklenmiş ve 629 kez görüntülenmiştir.

İBRAHİM BEŞLİ ARDAFED BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI..

 

Ardahan il-ilçe-köy dernek başkan ve yönetimleri, İstifa eden eski Ardafed YK üyeleri Olağanüstü Kongre kararı ve Fakir  Yılmaz hakında dava açılması gündemiyle Kağıthane Ardahanlılar Derneğinde pazar günü bir araya geldiler..

 

Toplantıya katıla dernekler ve eski yk üyeleri Fakir Yılmazın Federasyonu kendi  kişsel çıkarlar doğrultusunda kullanıldığını federasyona büyük zarar verdiğini.. Esas-usul kanunların çiğnendiğini.. Kayıp evrak başta olmak üzere birçok eksikliğin olduğunu, dernekler masasının da federasyonun özgün durumuı hakkında hem bilgi, hemde blege sahibi olduğunu.. Kendilerinden istenen belgelerin verildiğini.. Bu anlamda araştırma ve soruşturmanın devam ettiğini.. Bu aşamada yılmazın istifasının hesap vermeden kaçması anlamına geldiğinden olağan genel kurulda karar kılıyoruz dediler..

 

Federasyonumuzun bir kurum olarak zarar görmemesi açısından elimizdeki belgeleri kamu oyu ile paylaşmıyoruz.. Bu durum aynı zamanda hukuki bir süreç..

 

DERNEKLER OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL DEĞİL, MAYIS AYINDA YAPILACAK OLAN KONGREYE HÜKÜMET KOMİSERİ ÇAĞRILMASI DAHİL HER TÜR ÖNLEMİ ALARAK KONGREYE GİDECEKLERİNİ BELİRTTİLER.. DAVA SÜRECİ DE BİZ İSTESEK İSTEMESEK TE BAŞLAMIŞ DURUMDA DEDİLER..

Mevcut başkanın sürekli Ardahan ve derneklerle dilediği gibi oynaması, oyun yapması, işi kitabına uydurması.. Gelecek kongrede de sahte üye ve sahte derneklerle ilimizle oynamaması yönünde gereken tüm tedbirleri dernekler masası ile birlikte alıyoruz.. Bu anlamda 1-2 hafta içinde bütün il-ilçe-köy dernek başkanları ile geniş katılımlı bir iki toplantıda bir araya geleceğiz.

 

Federasyondaki sahte üye ve derneklerin, sahte delege gibi olguların masaya yatırılacağı ve derneklerin delegelerini netleştirmeleri vb. bütün konuları çözüme kavuşturacağız.. 

EFKAN DEMİR NE YAPMAK İSTİYOR..

Federasyon istifa eden YK üyeleri  yk üyesi Efkan Demirin bu toplantıyı istemesi ve katılmamasını..  hala federasyonla nasıl oynandığını ortaya koyduğunu ifade ederlerken, kapalı kapılar ardında federasyonla oynayanlar federasyonu esenyurta götürüp bitirme gibi bir oyunun dönmesi dahil olmak üzere  onlarca şık konuşuldu.. Demirin hem toplantı istemesi hemde katılmaması tutumu büyük tepki topladı.. Dernek başkan ve yönetimleri daha fazla açıklma yapmayı bu aşamda istemediklerinden.. Şimdilik bu kadarını belirtmekle yetinelim..

 

İBRAHİM BEŞLİ BAŞKAN ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI..

Beykoz Ardahanlılar Dernek başkanı İnsan Aktürkle birlikte toplantıya katılan İbrahim Beşli dernekçiliği bilmemenin cezasını çekiyoruz. Dernekler delegelerine bile sahip değiller. Birçok eksi bir araya geldiğinde Ardahan la, ilimizle oynamak çocuk oyuncağına dönüşüyor..

Beşli, sevgi ve kardeşliğin dilini hâkim kılacağız. Şeffaf ve kurumsal bir yönetim oluşturacağız. Tüm dernek başkanları ve derneklerin yönetici olarak belirlediği delegelerle federasyonu yöneteceğiz.

Beşli, denetim, yönetim, katılım ayağı olmayan kurumsal bir yönetim, halka, üyelere derneklere karşı şeffaf ve hesap veren bir yönetim  ortaya çıkmadıkça.. Şu anda gördüğümüz gibi federasyon Ardahanlıları temsilden ziyade Ardahanlılara büyük zarar veren, Ardahanlıları kullanan bir kuruma dönüşmüş bulunmaktadır.. Hep birlikte bu komedi ve bu oynamayı da durduracağız..

Eski YK üyeleri de Yılmazın attığı her adımı izlediklerini, bu anlamda dernekler masası başta olmak üzere kurmaların istedikleri bilgi ve belgeleri gerekli yerlere teslim ettiklerini belirterek, hiç kimse bir ille oynamanın yanına kar kalacağının yanılgısına kapılmasın.. Hesabı ağır olacaktır.. Kamuya karşı işlenen suçlarda biz istemesekte devlet erki harekete geçmektedir ifadelerini kullandılar..

BEŞLİ , GENİŞ KAPSAMLI BİR-İKİ TOPLANTI DÜZENLEYECEKLERİNİ BELİRTİLER..

Mevcut tıkanmışlığı ve kısır döngüyü aşmak için bütün derneklerin ortak görüşü doğrultusunda hareket edeceklerini belirten Beşli, kurumsal bir yönetim oluştuğunda derneklerimiz bir başka aday yada icra kurulunda mutabık kaldıklarında ise bizde bir nefer olarak emirlerinde olacağız. Biz baş yada koltuk sevdası ile değil,ilimize halkımıza olan borcumuzu ödeme sevdası ile bu yola çıkıyoruz  dediler..

 

DOĞU MEDYA TV TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

ETİKETLER : İBRAHİM BEŞLİ ARDAFED BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA