QORA DERNEĞİ KAN TAZELEDİ..

Bu hafta Sonu 16.02.2020 pazar günü Arnavutköy Dernek merkezinde olağanüstü genel kurul yapan Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed) üyesi Qora (Bayramoğlu) Derneği kan tazeleyerek yeni yönetimini seçti.
Bu haber 2020-02-18 20:19:06 eklenmiş ve 594 kez görüntülenmiştir.

QORA DERNEĞİ KAN TAZELEDİ..

 

 

Bu hafta Sonu 16.02.2020 pazar günü Arnavutköy Dernek merkezinde olağanüstü genel kurul yapan Hoçvan Dernekler Federasyonu  (Hoç-Fed) üyesi Qora (Bayramoğlu) Derneği kan tazeleyerek yeni yönetimini seçti.  Yapılan olağan üstü genel kurul sonucu derneğin derneğin YK üyesi İLTER KOÇ  başkanlığa seçilirken, ERCAN KOÇ, TEMUR ARSLAN, E.SEDAT ARSLAN, YÜKSEL  ARSLAN, ÖMER SIT, YÜKSEL SIT, FATMA HURSAN KILIÇ, HAKAN YILAN, AHMET YILAN,VE BAYRAM ZENGIN ise yeni yönetime seçilen isimler oldular..

 

Pazar günü yapılan olağanüstü genel kurula Qoralılardan yoğun bir katılım oldu. Federasyon başkanı Türkan Yılmaz, bir önceki federasyon başkanı Latif Yılmaz, Hoç-Fede üye dernek başkan ve yöneticileri de katıldılar..

Divan Başkanlığını Latif Yılmaz, Divan Üyeikleri ise Osman Arslan, .. dan oluştu..

 

Başkanlığa seçilen Koç, bu bir bayrak yarışıdır. Halka, köyümüze hizmet yarışıdır. Birlikte yola çıktığımız Başkan Devriş Arslan sadece Qoraya değil Ardahan ve bölge dernekçiliğe de büyük katkı yaptı.. Bu bayrağı hep birlikte daha da ileriye taşıyacağız.. Hepinize teşkkür ediyorum dedi..

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

ETİKETLER : QORA DERNEĞİ KAN TAZELEDİ..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA