FAKİR YILMAZ’IN İPİ ÇEKİLDİ..

Ardahan il-ilçe-köy dernek başkan ve yönetimleri Ardafed Olağanüstü Kongre kararı ve Fakir Yılmaz hakında dava açılması gündemiyle Kağıthane Ardahanlılar Derneğinde pazar günü toplanıyorlar..
Bu haber 2020-02-14 12:39:53 eklenmiş ve 1646 kez görüntülenmiştir.

FAKİR YILMAZ’IN İPİ ÇEKİLDİ..

 

Ardahan il-ilçe-köy dernek başkan ve yönetimleri Ardafed Olağanüstü Kongre kararı ve Fakir  Yılmaz hakında dava açılması gündemiyle Kağıthane Ardahanlılar Derneğinde pazar günü toplanıyorlar..

 

Ardahan Dernekler Federasyonu başkanlığına geldiğinden beri Ardahanın il-ilç-köy üye derneklerini deyim yerindeyse darmadağın eden, yönetimi bitiren.. Ardahan il dernekleri başta olmak üzere Ardahanlıları federasyondan uzaklaştıran.. Yönetim namına bir şey bırakmayan..Bütün oyunları da bir şekilde kitabına uydurmayı beceren Fakir Yılmazının ipi çekildi.

 

Bu Pazar günü 16 Şubatta Kağıthane Ardahanlılar Derneğinde bir araya gelecek olan federasyona üye Ardahan il-ilçe-köy  dernek başkan ve yönetimleri ile yönetimden istifa eden yöneticiler hem kongre kararı, hemde mahkeme sürecini başlatacaklar..

 

Fakir Yılmazın yargılanma sürecinden çıkabileceği tek şansı var. Dernek başkanlarına acilen istifasını sunması,  birlikte yola çıktığı sonradan kırıp döktüğü yöneticilerden ve derneklerden özür dilemesi.. Tabi bu şansını kullanması içinde dernek başkanlarının istifasını kabul etmeleri, hukuki süreci başlatmamaları gerekmektedir..  Bu durumda dernek başkan ve yönetimlerinmin insiyatifinde..

Özetle bu Pazar günü Ardafed için olağanüstü kongre kararı alınacağı gibi, Fakir içinde hoşgörü ve toleransın bittiği  gün olacak..

 

BİRİNDEN ÖZEL GÜZEL VİDEOLAR

DOĞU MEDYA TVDE

TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : FAKİR YILMAZ’IN İPİ ÇEKİLDİ..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA