HAKAN YILMAZ CHP’YE ÜYE OLDU..

Ardahanlı aktivist, sol-sosyalist geleneğin önde gelen temsilcilerinden, gençlik liderlerinden, hemşerimiz Hakan Yılmaz CHP üyesi oldu..
Bu haber 2020-02-05 23:07:16 eklenmiş ve 816 kez görüntülenmiştir.

HAKAN YILMAZ CHP’YE ÜYE OLDU..

 

Ardahanlı aktivist, sol-sosyalist geleneğin önde gelen temsilcilerinden, gençlik liderlerinden,  hemşerimiz Hakan Yılmaz CHP üyesi oldu..

 

Hayatı zulme, sömürüye, haksızlığa karşı savaşla geçen, hayatı boyunca ezilenlerin yanında yer alan Yılmaz, verdiği uzun soluklu mücadelesi nedeniylede ağır bedeller ödeyen bir insan. Genç yaşına rağmen hakkında onlarca dava açılan ve hapis hayatı da yaşayan bir insan olarak inandığı değerler ve doğrular adına hak-hukuk mücadelesinde işçi sınıfı içinde en ön saflarda yer aldı..

 

 Genç yaşta sol siyasetin içinde yer alan, tutuklanan, hapis cezalarına çarptırılan Yılmaz, ceza evi sürecinin ardından birçok sol sosyalist platformlarda enternasyonal bir birey olarak yer aldı.  Mücadeleci gelenekten gelen yılmaz işçi ve emekçilerin sınıf mücadelesi veren işçi konseylerini kuran,  aktif siyasetin içinde yer alan, bir anti emperyalist anti faşist bir birey  olarak siyasi yaşamını ve mücadelesini bundan sonra CHP de sürdüreceğini ifade ederek geçen hafta  CHP Darıca ilçesinde resmen CHP üyesi oldu..

 

Sadece Yılmaz değil, ülkemizde sol-sosyalist mücadeleci gelenekten gelen insanların ezici çoğunluğu siyasi tercih yaptıklarında 1. Tercihleri CHP olmaya başladı.. Bunun en büyük nedeni akp çıkış ruhundan uzaklaşarak gericileşmesi ve giderek bitiş çizgisine doğru gitmesinde yatmaktadır..

ETİKETLER : Ardahanlı aktivist sol-sosyalist geleneğin önde gelen temsilcilerinden gençlik liderlerinden hemşerimiz Hakan Yılmaz CHP üyesi oldu..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA