Bahçesinde Kalaşnikof Bulunan Keskin:Komplo Kurdular

Mağdur olduğunu belirten 51 yaşındaki Ekrem Keskin, “silahlar bana ait değil” açıklamasında bulundu. Keskin gazetemize şunları söyledi
Bu haber 2020-01-28 13:46:08 eklenmiş ve 510 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Iğdır’ın Halfeli Beldesi sakinlerinden Ekrem Keskin’in bahçesinde iki adet Kalaşnikof marka silah, dört şarjör ile bir miktar mermi bulundu. 25 Eylül 2019 tarihinde jandarma bir ihbar üzerine savcılık kararıyla evini aradığı Keskin’in bahçesinde kalaşnikof marka iki silah buldu.

“Silahlar bana ait değil, başkaları koymuş”

Mağdur olduğunu belirten 51 yaşındaki Ekrem Keskin, “silahlar bana ait değil” açıklamasında bulundu. Keskin gazetemize şunları söyledi: ‘Ben 22 Eylül 2019 tarihinde bahçemdeki toprak ile ağaçların etrafını doldurdum. Bu nedenle bir çukur oluştu o çukuru kendim doldurdum. 25 Eylül 2019 terhinde ise sabah 7.30’da jandarma evime geldi. “Savcılık kararı ile evi arayacağız” dediler.

Evi aradılar. Evi aradıktan sonra bahçemdeki çukurun üstüne gelip kazdılar. İki santimden sonra Çukurda 2 adet kalaşnikof silah, 4 şarjör ile bir miktarda mermi çıktı. Şok oldum. Bana bir komplo kurulmuş dedim. Size kim ihbar etti ise o koymuş buraya dedim. Adalet istiyorum’ diyerek tepkimi dile getirdim. Çukurun yanından bahçe duvarına iki kişinin ayak izleri vardı. İzler hem bahçe içinden hem de bahçe dışından görülmekte idi. Bana komplo kurulduğu çok açıktır. Eşim ile birlikte gözaltına alındım. Bir gece gözaltında kaldım. Silahlar, şarjör ve mermilerde ne benim ne de ailemin parmak izi bulunmadı. Ertesi gün yurt dışına çıkış yasağı şartı ile serbest bırakıldım.

“Mağdurum. Failler bir önce bulunsun”

Sizin aracılığınız ile sayın adalet bakanımıza seslenmek istiyorum. Yurt dışına çıkış yasağımın kaldırılmasını istiyorum. Ben yurt dışına çalışmaya gidiyorum. Çalışmazsam çocuklarım aç kalacak. Gürcistan’a gidip İnşaatlarda çalışıyorum. Yargımıza güvenim tamdır. Bir an önce faillerin bulunmasını talep ediyorum. Failler bellidir. İsimlerini Cumhuriyet savcısına verdim. Birinci fail ihbar eden kişidir. Diğer faillerinde isimlerini dilekçe ile savcılığa verdim. Tek isteğim bir an önce faillerin yakalanmasıdır. Benim mağduriyetim giderilsin. Bir aileye komplo kurarak yok etmeye çalışmanın cezası ne ise verilsin.”

Haberin videosunu aşağıdaki linki tıklayarak izleyebilirisiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=_rMdhG6wOVU

 

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA