Iğdır Belediyesinden Deprem Duyarlılığı:Yardıma Hazırız

Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş deprem bölgesine yardıma hazır olduklarını belirtti
Bu haber 2020-01-25 12:57:01 eklenmiş ve 611 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Elazığ, Malatya ve çevre illerde meydana gelen depremden dolayı üzüntülerini belirten Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş deprem bölgesine yardıma hazır olduklarını belirtti. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileyen Başkan Akkuş, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileyerek ‘rabbim bir daha böyle acıları yaşatmasın’ temennisinde bulundu.

Başkan Akkuş: İl Afet Müdürlüğü ile diyalog halindeyiz

Başkan Akkuş açıklamasında; Elazığ’da yaşanan büyük depremde, yaşanan can kayıplarına üzüntülerimizi ifade ediyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Değerli halkımız, Iğdır belediyesi olarak İl Afet Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Iğdır İl Afet Müdürlüğü, bir kurtarma ekibi ve bir sağlık ekibini Elazığ’a göndermiş olup yaşanan deprem sonrasında şimdilik bir ihtiyaç bildiriminin olmadığı, ihtiyaçların tespitinden sonra gereken tüm ihtiyaçları halkımızla beraber karşılamaya hazırız.” Dedi.

Elazığ'da 6,8 büyüklüğünde deprem: 22 kişi yaşamını yitirdi, 1031 kişi yaralandı

Elazığ Sivrice'de saat 20.55'de 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'da 5, Malatya'da 25 bina yıkıldı. AFAD, depremde 22 kişinin yaşamını yitirdiğini, yaralı sayısının ise 1031'e çıktığını açıkladı. Ayrıca deprem sonrasında 397 artçı deprem meydana geldiği belirtilerek, Elazığ havaalanının çalışır durumda olduğu, haberleşme, elektrik ve doğal gaz altyapılarında herhangi bir sorun bulunmadığı ifade edildi.

ETİKETLER :
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA