BONZAİ YERİNE ESRAR İÇİRELİM..

Uyuşturucu maddelerin insanlığı esir aldığı bir zaman diliminde, insanlık için, insanlığın yıkımına sebep olacak uyuşturucu türleri de yayılıyor. Bunların başında İnsanlığa ve dünyaya yıkım getirecek E Uyuşturucu geliyor
Bu haber 2020-01-23 09:13:42 eklenmiş ve 646 kez görüntülenmiştir.

BONZAİ YERİNE  ESRAR İÇİRELİM..

 

Uyuşturucu maddelerin  insanlığı esir aldığı bir zaman diliminde, insanlık için, insanlığın yıkımına sebep olacak uyuşturucu türleri de yayılıyor. Bunların başında İnsanlığa ve dünyaya yıkım getirecek  E Uyuşturucu geliyor, artık cep telefonlarına mesaj yoluyla gönderilebiliyor.. Bu küresel anlamda büyük bir felaket..  Ülkemizde ise uyuşturucunun kamu eliyle hızla kontrol altına alınması gerekmektedir.. Bunu kenevir bitkisiyle sdağlayabiliriz..

Uyuşturucu tehlikesine karşın Dilpakn önemli uyarı ve öneriler…

 

Dilipakın Yazısı:

 

Yeni Akit yazarı Dilipak: 'Çivi çiviyi söker' derler ya, esrar uyuşturucudan kurtulmak için bir çözüm olabilir mi?  

 

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, esrarın zararlı olmadığını belirterek, uyuşturucuya karşı kullanılabileceğini öne sürdü.

 

Dilipak, “Esrarın bitkisi zararlı değil, hatta çok faydalı bir bitki. Bıçakla adam öldürülür diye bıçağı yasaklıyor muyuz!. Ya da kadınların ojelerini temizledikleri, her eczaneden alabileceğiniz aseton ya da her hırdavatçıda, inşaat malzemesi satılan her yerde bulabileceğiniz tiner ya da solvent türevleri de doğrudan uyuşturucu olarak kullanılabilir. Tinerci yok mu memlekette?” Düşüncelerini dile getirdi.

 

Yeni Akit yazarı Dilipak:  'Çivi çiviyi söker' derler ya, esrar uyuşturucudan kurtulmak için bir çözüm olabilir mi?

 

Dilipak, “Esrarın kriminal risk katsayısı düşük. Biyolojik risk çok daha düşük. Esrar Bonzai’nin önüne geçmek için bir bariyer olamaz mı?

 

E-UYUŞTURUCU..

Bakın yeni bir uyuşturucu türü daha kapıda ‘e-uyuşturucu’ yani ‘sanal uyuşturucu’. Mesaj olarak cep telefonunuza gönderilebiliyor. Siz bunu bioresonance yöntemi ile ya da e-water (elektronik su) yolu ile dil altından beyne gönderdiğinizde, beyin kendi Adrenalinini, Endorphin, Serotonin’ini kendisi üretiyor” ifadelerini kullandı.

 

Dilipak yazısında şunları kaydetti:

“Kenevirin bin tane faydası var. Böylece keneviri de kurtarmış oluruz, bu mübarek bitkiye itibarını da iade etmiş oluruz.Lütfen, Anadolu’da ele geçirilen kenevir tarlalarını tahrip etmeyin, ekenleri yakalayın cezalandırın. El koyun. Bu bir nimet, o tohuma ihtiyacımız var. O bitki yaşasın ki toprağı havayı ıslah etsin. Dava açılsın, sorumlular yargılansın, cezalandırılsın. O bölge üniversitenin ARGE alanı olsun. Bir müteşebbis bu işi yed-i emin ya da kayyım olarak devralabilir. Bu işten tabiat da, vatandaş da, maliye de kazançlı çıkar. Bir yandan ekmeye çalışıyoruz, bir yandan yakıyoruz.

Hem zaten, devlet bunu kontrollü bir şekilde bedava ekecekse, kim niye kaçak eksin ki!

Kenevir konusu inşallah afyon konusu gibi sancılı bir süreçten sonra legal hale getirilmez. Afyon alkoloid fabrikası bu anlamda Türkiye için başarılı ve güzel bir örnek.. Bu tecrübe, hem ekonomik hem tarımsal hem de siyasi bakımdan son derece başarılı ve güzel bir örnek.

Kenevir konusu uyuşturucu ile mücadelede ve insan, hayvan, bitki sağlığı için başarılı bir model olarak dünyaya sunulabilir..

Kenevir Allah’ın bir lütfu, bereketi ve ikramı olan bir bitki olarak bugün gıda, tekstil, enerji, inşaat, petro kimya, ilaç, kozmetik alanlarında 50.000’den fazla nihai üründe kullanılan bereketli bir bitki. Kanser, şeker hastalığı gibi birçok hastalıkta tedavi edici özelliğe sahip bir bitki”

 

GÖRMEZDEN KAYYUMA TEPKİ..

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Turgut Şayir dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’den Bilim ve Sanat Vakfı’na kayyım atanmasına tepki

 

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, eski Başbakan ve Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu'nun kurucuları arasında olduğu Bilim ve Sanat Vakfı’na kayyım atanmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

 

Görmez Twitter hesabından, "İslam Ümmetinin bütün ocaklarına ateşler düştüğü ve mazlumların umudu Türkiye’nin yedi cephede bu ateşleri söndürmeye çalıştığı bir zaman diliminde Bilim ve Sanat Vakfı üzerinden yaşanan son gelişmeler hepimizi kaygı ve üzüntüye sevketmektedir. Yetki ve sorumluluk sahibi tüm kardeşlerimizi bu meseleleri hukuk ve kardeşlik ahlakı çerçevesinde halletmek üzere biran önce harekete geçmeye ve insiyatif almaya davet ediyorum." paylaşımında bulundu.

ETİKETLER : Uyuşturucu maddelerin insanlığı esir aldığı bir zaman diliminde insanlık için insanlığın yıkımına sebep olacak uyuşturucu türleri de yayılıyor. Bunların başında İnsanlığa ve dünyaya yıkım getirecek E Uyuşturucu geliyor
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA