BİTLİS’TE ŞEYHE POST MODERN SİYONİST FAİL-İ MEÇHUL CİNAYET..

AKP-MHP İttifakı oy birliği ile faili meçhul cinayetlerin üstünü örtüp, bu konuda verilen önergeleri red ederken.. Bundan cesaret alan ve son yıllarda açık - açık faili meçhul cinayet işleyemeyen etki ajanları, derin güçler bu sefer yeni yöntemler ve yeni metotlarla Türkiye’yi yeniden sarmaya başladılar..
Bu haber 2020-01-22 20:40:14 eklenmiş ve 826 kez görüntülenmiştir.

BİTLİS’TE  ŞEYHE  POST MODERN SİYONİST  FAİL-İ MEÇHUL CİNAYET..

 

AKP-MHP İttifakı oy birliği ile faili meçhul cinayetlerin üstünü örtüp, bu konuda verilen önergeleri red ederken.. Bundan cesaret alan ve son yıllarda açık - açık faili meçhul cinayet işleyemeyen etki ajanları, derin güçler bu sefer yeni yöntemler ve yeni metotlarla Türkiye’yi yeniden sarmaya başladılar..

 

Bidliste Nakşi Şeyhi Abdulkerim Çevik’in katl edilmesi de derinlemesine incelemenin olmadığını gören iç-dış ihanetçilerin gerçekleştirdiği,  akp-mhp ittifakından güç alan karanlık çetelerin organize ettiği post-modern siyonist bir cinayettir..  Bu faili belli fakat profesyonel faili meçhul cinayetle perde arkasındaki güçler resmen 80 milyon TR vatandaşıyla dalga geçtiler..  İstediğimiz zaman istediğimiz adamı istediğimiz gibi indiririz mesajını verdiler.. Güç aldıjkları ana yapı ise TR’deki komik iktidar-muhalefet siyaseti.

 

Siyaset içine girdiği durumla beslenmeden güvenliğe her geçen gün ülkemizde vatandaş giderek her alanda sarılmaya ve bitirilmeye çalışılmaktadır.. Söz konusu cinayet profesyonel derin bir çetenin işidir. İstihbarat perde arkasını açığa çıkarmadıkça TR’nin devlet ve siyaset alanıyla derin güçler tarafından işgal edildiğinin açık resmidir..

 

Basından..

Nakşibendi şeyhinin ölümün ardındaki sır perdesi aralandı

Bitlis'in Güroymak ilçesinde, Şeyh Muhammet Hafit Kuran Kursu'nda Y.Ş.'nin düzenlediği silahlı saldırıda hayatını kaybeden bölgenin kanaat önderlerinden Nakşibendi Şeyhi Abdulkerim Çevik 10 bin kişinin katıldığı cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Uluslararası Müslüman Alimler Dayanışma Derneği (UMAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Ekinci, UMAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Abdulkerim Çevik'in, iki aile arasındaki husumeti sona erdirmek isterken gerçekleşen bir silahlı saldırıyla hayatını kaybettiğini belirtti.

Kuran kursunda öldürülen Nakşibendi Şeyhi Abdulkerim Çevik toprağa verildi

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, kalabalık ve açık hava

Güroymak ilçesinde saat 11.00 sıralarında Yakup Şeflekçi, Şeyh Muhammet Hafit Kur'an Kursu'na gitti. Yakup Şeflekçi, burada kanaat önderi  ve öğretmen  Nakşibendi Şeyhi Abdulkerim Çevik ile görüştü. Görüşme sırasında Yakup Şeflekçi, yanındaki silahı çekerek Çevik'e ateş etti. Ağır yaralanan Abdulkerim Çevik, Kuran kursu görevlilerince çağırılan ambulansla Güroymak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Çevik, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Olayın ardından güvenlik güçleri, Yakup Şeflekçi'yi yakalayarak gözaltına aldı. Yakup Şeflekçi’nin üzerinde yapılan aramada 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

 

BAKAN SOYLU, TWİTTER’DAN ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Çok hüzünlüyüm. Bir alimin ölümü, bir alemin ölümüdür. Bitlis Güroymak (Norşin) Medresesi Başmüderrisi Seyda Abdülkerim Çevik Allah’a yürüdü. Allah rahmet eylesin" paylaşımıyla üzüntüsünü dile getirdi.

 

10 BİN KİŞİ UĞURLADI

 

Çevik'in (50) cenazesi, yapılan otopsi işlemlerinin ardından Güroymak Devlet Hastanesi morgundan alınarak helallik için Erentepe Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Daha sonra Çevik'in cenazesi, cenaze namazı için omuzlarda taşınarak tekbirler eşliğinde Şeyh Masum Camisi'ne getirildi. Cenaze namazına Bitlis Valisi Oktay Çağatay, AK Parti  Bitlis Milletvekilleri Vahip Kiler,Cemal Taşar, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Cumhuriyet Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, İl Jardarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, ilçe kaymakamları, kurum amirleri ve yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Camide kılınan cenaze namazının ardından Abdulkerim Çevik'in cenazesi Erentepe Mahallesi'ndeki mezarlıkta dualar okunarak, gözyaşları arasında toprağa verildi.

ETİKETLER : BİTLİS’TE ŞEYHE POST MODERN SİYONİST FAİL-İ MEÇHUL CİNAYET..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA