KAİSİAD 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI..

KAİSİAD 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI..
Bu haber 2020-01-19 14:22:49 eklenmiş ve 409 kez görüntülenmiştir.

KAİSİAD 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI..

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya gelen Kaisiad yönetimi Serhad bölgesi lobisi için çalıştıklarını, kars-ardahan-ığdır lobiciliğini geliştirmek için çabaldıklarını söylediler. 

 

KAİ Tanıtım Günleri etkinliklikleri, kültürel etkinlikler  nedeniyle yoğun eleştiri aldıklarını ifade eden dernek Başkanı Orhan Gökçe, bölgemizde federasyon, il, ilçe, köy, yüzlerce dernek  var.  Biz ağırlığımızı ortaya koymayana kadar  bunlar tanıtım günlerini yapamdılar, yapmayı beceremediler..  Bir araya gelip bölgeyi, bölgenin kültürünü, kültürel değerlerini tanıtamadılar.. Biz bu boşluğu hem doldurduk, hemde böyle büyük bir boşluğun olduğunu hepsine gösterdik. Doğa boşluk kabul etmez diyen Gökçe, yüzlerce dernek,   bölgenin kültürel değerlerini ve tanıtımını yapmayı beceremezlerse, siyasetüstü stk ruhuna uygun bölge stk yapılanmasını bir araya getirmeyi beceremezlerse  Kaisiad yeniden devreye  girer.. 

 

Gökçe, ‘’Kalemini doğrudan yana kullanan, yerelden ulusala kadar ülkenin sesi olan ve her yaptığımız etkinlikte bizi yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza teşekkür ediyor  ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

DKM-İSTANBUL

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

Yaşam Gazetesi 10 Ocak Gazeteciler Haberi:

Gökçe, ‘’Kars Ardahan Iğdır Lobisi İçin Çalışıyoruz’’

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak için basın mensupları ile buluşan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Orhan Gökçe, ‘’ Dernek olarak İstanbul’da Kars, Ardahan ve Iğdır lobisi için çalışıyoruz’’ dedi. 17 Ocak 2020 Cuma 16:12 Gökçe, ‘’Kars Ardahan Iğdır Lobisi İçin Çalışıyoruz’’ Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAISİAD) tarafından Esenyurt’ta bulunan Abbara Et Sarayı’nda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama yemeği gerçekleştirildi.

 

Bölgede görev yapan basın mensuplarının katıldığı yemekte KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe ve yönetim kurulu yer aldı. KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe yaptığı konuşmasında, ‘’Kalemini doğrudan yana kullanan, yerelden ulusala kadar ülkenin sesi olan ve her yaptığımız etkinlikte bizi yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza teşekkür ediyor  ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

 

ÜSTLENDİĞİMİZ İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYORUZ

 KAISİAD olarak kimseden finansal destek almadan sadece yönetim kurulundan toplanan para ile çeşitli proje ve etkinliklere imza attıklarına değinen Gökçe, ‘’Bizim asıl amacımız İstanbul içerisinde Kars, Ardahan, Iğdır bölgesinin lobi gücünü oluşturmak. Bölgemizin marka değerini katlamak adına projeler üretiyoruz. Bu yüzden çalışıyor ve çaba gösteriyoruz. İş adamları derneği olduğumuz için bazen kültür işleri yaptığımızdan dolayı eleştiri alıyoruz. Ama bunu yapmayı beceremeyen dernekler olduğu için ve biz en iyisini yaptığımız için iş bize kalıyor. Bize gelen bir diğer eleştiri kadın yönetici konusunda oluyor. Ama ülkemizde iş kadını sınırlı sayıda ve olanlarda pek olumlu bakmıyor. Yoksa özellikle almıyoruz gibi bir durum yok’’ dedi. Tolga ÖZDEMİR - KENT YAŞAM

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

ETİKETLER : KAİSİAD 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA