STK'LAR AK PARTİYİ UYARDI..

Kurdi STK’lar başta olmak üzere ülkemizde ciddi STK özelliğini taşıyan STK’lar Ak Partiyi uyardı..
Bu haber 2020-01-19 14:09:57 eklenmiş ve 1045 kez görüntülenmiştir.

STK'LAR AK PARTİYİ UYARDI..

 

Kurdi STK’lar başta olmak üzere ülkemizde ciddi STK özelliğini taşıyan STK’lar Ak Partiyi uyardı..

 

STK’lar Ak Partinin çıkış ruhundan giderek uzaklaştığını Türkiye toplumunu totemci-laik-ırkçı, sol-seküler eski TC yapısına kaydırdığını bu durumun ilerde büyük toplumsal kaos ve sorunlara yol açacağını ifade ettiler..

 

 STK’lar Ak Partinin Rejimin inkâr politikalarından arınmış olarak Türkiye’yi 2023’e taşıyacağı inancını kayb etmek istemediklerini,  AK Parti’nin gittikçe CHP’lileşmesi, Kürtçe okuma yazma konusunda da adım atmaması, Kürtleri pkk-hdp ye mahküm eden politikalar gütmesi.. Sadece AK Parti adına değil, bütün Türkiye ve dahası insanlık adına ciddi büyük kayıpları da beraberinde taşımaktadır..

 

AK Parti’nin şimdiki politikaları Türkleri milliyetçiliğe ve Atatürkçülüğe mahkûm ederken, Kürtleri de Pkk-HDP’ye, CHP’ye, dolayısıyla siyonist-kapitalin argümanları olan laikliğe, totemciliğe, ırkçılığa, putçuluğa.. mahkûm etmektedir..

 

STK’lar Türkiyenin Eski Çağ İmparatorluklarından, Romadan Osmanlıya, İslama.. Bütün medeniyetlerin ana bileşkesi olduğunu insanlık kültürünün ana medeniyeti üzerinde yer aldığını, bu büyük medeniyetin dünya üzerindeki yegane temsilcisi olduğunu belirterek, Türkiyede ki siyasal alanın dünyanın yeni bir sisteme ihtiyaç duyduğu, ulus devlet faşizminin, suni-sahte sınırların, fiziki sınırların, ırk-dil-din, mezhep  sınırlarının anlamını yitirdiği bir zaman diliminde  eski tc yapılanmasına kaymasının ilerde onarılmaz yara ve sorunlara yol açacağını belirttiler..

 

Ak parti ülkemizin bu ana medeniyet esasının dışına çıkacak politiklarla hem kendisi yerle bir olacak, hemde ülkemizde toplumsal alanın seküler-seküler olmayan diye iki gerici kampa ayırarak toplumsal alanı bölerek çatıştırmaya yönelik büyük bir zemine kaydırdığını görmek zorundadır..

 

Ak partinin ivedilikle denetim-yönetim-katılım ayağı çalışan STK alanına öncülük etmesi, desteklemesi, STK –Siyaset alanının ülkemizin tarihi misyon ve mirasına vakıf bir şekilde yetkinleştirilmesi; Kürt sorunu başta olmak üzere sorunlarla ilgili çözümde mevcut siyasi parti ve düşünceleri değil direkt halkı ve halkın ortaya çıkardığı STK alanını muhatap alması bir zorunluluktur..

 

Ak Partinin en büyük görevi Türkiyenin üzerinde yer aladığı İnsanlık Medeniyetini kavrayan, buna göre çözüm üretecek olan STK alanına hem öncülük etmesi hemde vatandaşı ve stk alanını bu konuda eğitmesi ve önünü açmasıdır..

 

Ak Parti son yıllarda halktan, halkın değerlerinden uzaklaşrak giderek siyonist –kapitalin oyuncağına dönüşmektedir.. Buda TR toplumunu temsil etmeyen, siyonist kapitale hizmet eden, ırkçı, sol-seküler, azınlık anlayışların yeniden ülkemizi sarması iktidara yürümeleri yolunu açmaktadır. Ak Partinin gericileşmesi,  toplumsal alanın, giderek gerilmesini, toplumsal çatışmayı tetikleyecek tehliklerin yeniden hortlamasına zemin hazırlamktadır..

 

STK’lar sadece Ak Parti değil TR’de siyaset yapan, yapacak olan siyasal alanın artık kürtçü-türkü-ırkçı-solcu-sağcı,totemci-putçu, dinci-mezhepçi.. jargonları aşıp insanlığın bin yıllardır kazandığı değerler üzerinden siyonist,soykırımcı-kapitale alet olmayacak plan ve programlarla siyaset üretmeleri gerektiği.. Aksi Türkiyede içine düşülen eksikliklerin bütün dünyayı etkileyeceğini.. Bunun da sadece ülkemize değil, bütün insanlığa bedelinin ağır olacağını belirttiler..

 

Bu anlamda TR siyaset ve STK alanının dünyanın diğer halk ve stk alanıyla ortaklaşa yol haritası çıkarmalarıda günümüzde kaçınılmaz bir ihtiyaç olarak kendini dayatmaktadır.. Ak Parti ülkemizi ve dünyayı okumaktan uzaklaşıp eski tc hastalıklarıyla sarıldıkça ülkemizi sarmalayan tehditehlikler de buna oarantılı olarak büyümeye başladılar. Özellikle kürtlerin ve kurdi stkların putçu-totemci, ırkçı, bölücü anlayışlara itilmesi ve yem edilmeye çalışılmaları, bu konudaki sinsi saldırıların çıkacağı tek kapı Türkiyenin yıkımı ve parçalanmasıdır.. STK’lar siyasal ve stk alanı ülkemizi okumda zayıf kalırsa ülkemizde vatandaş değil, yüzyıldır vatandaşı bitirmeye çalışan siyonist soykırımcı güçler ülkeyi her alanda ele geçirmektedirler. Ak Parti uyanmasa hem kendilkeri, hemde ülkemiz ağır sorunlarla karşı karşıya .. dediler.

ETİKETLER : Kurdi STK’lar başta olmak üzere ülkemizde ciddi STK özelliğini taşıyan STK’lar Ak Partiyi uyardı..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA