TRNİN YENİ BİR SİYASAL ÇIKIŞA İHTİYACI VAR..

AKP-MHP ittifakı ne yapmak istiyor.. Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin araştırılmasının engellenmesi ne manaya geliyor, sosyal medya da “ akp ve mhp nin fetöye hizmete terfiye, siyonist israile emir erliği.. olarak okunnmaya başlandı..
Bu haber 2020-01-07 17:23:19 eklenmiş ve 681 kez görüntülenmiştir.

TRNİN YENİ BİR SİYASAL ÇIKIŞA İHTİYACI VAR..

 

Süleymaninin şahsında siyonistler Kürtleri, Türkleri, Farsları.. Bölge halklarını birkez daha vurdukları gibi, bu yargısız infazın ana nedeni siyonist iran-israil yayılmacılığına, mezhepciliğe daha da büyük alan açma, iranın mezhepçi nüfuz alanını daha da genişleterek ırakı parçalama.. Ve bu plan irandaki siyonist damarla abd-israildeki siyonistlerin ortak planıdır..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

AKP-MHP ittifakı ne yapmak istiyor.. Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin araştırılmasının engellenmesi ne manaya geliyor, sosyal medya da “ akp ve mhp nin fetöye hizmete terfiye, siyonist israile emir erliği.. olarak okunnmaya başlandı.. Millicilik bu kadar ucuzmuydu.. Sadece bu gelişme cumhur itifakının vatandaştan nasıl koptuğunu bilinmeyen mecralara çekildiğini net ortaya koymaktadır..

 

Sinan oğan 300-400 bin askerimize rağmen bir milyon silahlı suriyeli akp ne yapmak istiyor diye sormuş..

 

Ensar vakfı sosyal medya tecavüz olayları ile dolu.. Bunlar kim, bunları kim neden finanse ediyor, bunlara dokunan yokmu.. Sosyal medyaya bakıldığında sırf halka tecavüz üzerine kurulmuş bir fotoğraf çıkıyor.. Bu vakıfla kim ne yapmak istiyor..

 

Peki Millet ittifakından bir ışık varmı oda yok.. Hala totemcilik 6 ok saçmalıkları anıtkabirler ve gölge oyunları ile 19 yüzyılda siyonizmin dümen suyunda seyr ediyorlar..

 

Ülkemizde parti ve görüş fark etmez, isaril, nato vb. derhal ilişkileri kesecek, filistinden afganistana yeni bir siyasi hamleye ve harekete ihtiyaç var..

 

Akp-mhp-chp-hdp-ipteki miletvekilleri parti - ırk-mezhep .. modlarından çıkarak yeni bir hamle ile cumhur-millet komedilerine son verecek bir atağa acilen girmeleri yenisiyasal bir hareket ortaya çıkarmaları gerekmektedir.. Yaşanan gelişmeler iktidarı muhalefeti mevcut siyasal yapının bugün olmasa yarın ülkeyi yıkıma götürdüğü ortadadır..  Ülkemizde malum derin güçlerin işlediği cineyetlerin üstünü örtmek hangi akla mantığa sığar. Fetö vb. terörizmle mücadelenin bir anda boşa çıkarılması iktidarında muhalefetinde milli olmadığını açık net ortaya koymaktadır..

 

40-50 vekilin Filistinden afaganistana yeni bir siyasal hareket çıkışı yüzyıllardır ortadoğu halkları üzerinde siyonizmin oynadığı oyunları hem deşifre edecek hemde bu halklar başında dönen soykırım oyunlarını bütün dünya halklarına taşıyacaktır.  Bu yönlü çıkışı bırakın Türkiye’yi bütün Ortadoğu coğrafyasında kısa zamanda iktidara yürüyecektir..

 

40-50 vekil kelleyi koltuğa alıp ortaya çıkmadıkça.. Aynı hareket iran-ırak-suriye yayılmadıkça bütün ırk devletleri siyonist israil tarafından derinden işhgal edildikleri gibi, hepsi patır patır dökülmektedirler. İranda cenazeye bakın insanlar nasıl sürüleşmiş köleleşmiş, bitirilmiş.. cenazede izdiham onlarca ölü.. Türkiyeye bakın yazıcıoğlu cinayetini bu eski faili meçhul diktatör tc yi değiştirme iddiasıyla gelen iktidar tarafından engelleniyor.. İktidar abd-israil iktidarına evrildi.. Siyonistler bölge ırk devletlerinin hepsini açık açık işgal etme dönemine geçmeye başladılar..

 

Bu çıkışa Sinan Oğan ve Ayhan Bilgen gibi kişilikler öncülük ederek yüzyıldır bünyelerimize zerk edilen ırkçılık zehirlerini de bir anda yok edebilirler, siyaseten oluşmuş tüm tabuları iki dk. Kırabilirler..  Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin soruşturulmasının engellenmesi ne demek, ne manaya geliyor.. Sosyal medyada ve sokakta milyonlarca insan iktidar ve muhalefetiyle mevcut siyasal sitem sayesinde Türkiye işgal ve tehdit altında olduğuna inanıyor.. Bu anlamda 40-50 vekilin bir araya gelip partiler ve siyaset üstü harekete geçmesi gerekmektedir.. Milyonlar Türkiye ve iranın derinden düşürüldüğü ve işgal altında olduklarında hem fikir..

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

ETİKETLER : TRNİN YENİ BİR SİYASAL ÇIKIŞA İHTİYACI VAR..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA