IRAK’IN ALDIĞI ABD’NİN DEF EDİLMESİ KARARI TÜM ORTADOĞU DA HAYATA GEÇİRİLMELİDİR..

Halklar siyonizmin peçete kağıdına çevrildiler.. Siyonist terör devleti İsrailin oyuncağına dönüşen ABD’nin ve İsrailin Ortadoğudan sökülüp atılması, kovulması bütün ilişkilerin bitirlimesi şarttır..
Bu haber 2020-01-06 20:51:23 eklenmiş ve 595 kez görüntülenmiştir.

IRAK’IN ALDIĞI ABD’NİN DEF EDİLMESİ KARARI TÜM ORTADOĞU DA HAYATA GEÇİRİLMELİDİR..

 

Yüzyıldan fazladır kürtler, türkler, farslar, araplar, ermeniler, rumlar..  Halklar siyonizmin peçete kağıdına çevrildiler..  Siyonist terör devleti İsrailin oyuncağına dönüşen ABD’nin ve İsrailin Ortadoğudan sökülüp atılması, kovulması bütün ilişkilerin bitirlimesi şarttır..

 

Sadece bu iki siyonist gücün sökülüp atılması da yetmemektedir. Filistinden Afganistana kurulmuş olan bütün ulus devletlerin, ulus devlet faşizminin de yıkılıp yeniden ırk-dil-din, mezhep üstü bir siyasal yapılanma da şarttır. Ulus devlet faşiziminin yıkılması bütün Ortadoğu, Anadolu, Mezopotamya halkları için hayati önemde bir ihtiyaçtır..

 

Ulus devlet faşizminin ekarte edilmesi, Ortadoğuda yeniden siyasal birlik içinde en önemli adım ise bölge ülkelerine sızan siyonist damarların kesilmesidir..

 

Kasım Süleymani katl edildiğinde kendisini katl edenlerin İranda yüzyıllardır karargah kurmuş olan siyonist damar olduğunu söylemiştik. Nihayetinde ortaya çıkan belgeler süleymaninin nefes alışlarının dahi mosad ve cia tarafından kayda alındığını, izlendiğini ortaya koydu, yani siyonist damar her yönden kendisini harcanacak bir yem yapmıştı..

 

--Süleymaninin ekarte edilmesi iranı yüzyıllardır derinden işgal eden Siyonistlere karşı milli bir figürün, gücün çıkışını engellemek sapkın saptırılmış mezhepçilik olayıyla çatışma alanlarını daha da büyütmek..

--ABD-İsrail tarafından İranın nüfuz alanını daha da büyütmek, Irakın parçalanması ve bölünmesine gereken zemini sağlam bir şekilde hazırlamak, mezhep çatışmaları moduna gk..  Siyonistlerin ana hedefleri arasında yer almaktadır..

Bu yüzden sıklıkla vurguladığımız gibi ulus devlet, mezhepçilik vb. yapıların ve rejimlerin tüm Ortadoğu da bir an önce yıkılmaları gerekmektedir..

 

Daha büyük bir tehlike ise Suriyeye boşaltılan onbinlerce tır dolusu silah. Bu silahların en büyük mahiyeti ise bölge halklarına yutturulmaya çalışıldığı gibi terör örgütlerine silah yığınağı değil, bilim kurgu filmlerinde olduğu gibi siyonist israilin ortadoğu devletlerinde  bir anda binlerce bilim adamı, asker, siyasetçi, firma.. hedef kitleleri vurmaya hazırlıktır.. Bunu hem uydulardan hemde telefon sinyallerinden gerçekleştirmeye bakacaklardır..

 

Süleymani olayı soğumadan, siyonizme hizmet eden Hafter güçlerinin ilk işi ülkelerini savunma amaçlı eğitim alan çocukları katl etme oldu.. Özetle ulus devlet faşizmi ile kuşatılan ortadoğu ülklerinde siyonist damar, siyonist sızma çözülüp ekarte edilmedikçe bu devasa coğrafyada yer alan halkların asla geleceği olmayacaktır.. Bu tehdit çin-rus vd. diğer bütün halkların da siyonizm tarafından düşürlmesini beraberinde getirecektir..

 

Bölge halkları kendi devlet ve rejimlerine bu yönlü baskıyı geliştirerek  Küresel soykırımcı siyonizmin paçavraya çevirdiği ulus devlet faşizmini yok etmek için Filistinden afganistana bütün halklar birlikte hareket etmeleri gerektiği gibi dünyanın diğer halklarını örgütlemek ve uyandırmak ta 1. Olarak bütün ortadoğu halklarının, stk’larının, fikir kurumlarının.. en önemli görevidir..

 

 Halkları abd yada israil vurmuyor. Osmanlı ve Çarlığın yıkımının ardından siyonistlerin Ortadoğu Halklarının başına geçirdikleri rejimler vuruyor, bu rejimler halkları vurmakla yetimedikleri gibi bu halklar özelinde bütün dünya halklarının da geleceğini yok ediyorlar..

 

 

 

Bu rejimlerin Amerika ile ilişkilerinin tek bir anlamı var.. Siyonist İsrail Ortadoğu halklarını dilediğin gibi harcayabilirsin gerçeğidir..

 

Bu anlamda halklar abd –israil siyonizminin asıl can damarı olan ulus devlet faşizmine yönelmelidirler.  Filistinden afganistana ırk-dil-din fiziki .. sınırların kaldırılıp Ortadoğu halklarının yeni bir siyasal sisteme geçmeleri bir zorunluluktur..

 

 İran halkı mahv edilmiş, dünyanın en büyük köle sürüsüne çevrilmiş, arap halklar resmen harcanan koyun sürülerine dönüştürülmüş cia-mosadın yönettiği sergerde rejimlerle nefes alamayacak düzeye çekilmişlerdir, ön asyada türki kavimler çete ve mafya devletlerinin harcadığı oyuncaklara koyun sürülerine çevrilmiş.. kürtler adına ortaya çıkan legal-ilegal yapılar resmen siyonizmin ve kapitalizmin lejyonluğunu ve uşaklığını yapmaktadırlar, tr hala ırkçı totemci, putçu,   diktatör yasalarla, anıtkabirlerle  vatandaşı haramaya devam ediyor..

 

Filistinden Afganistana halklar nefes alamıyor..

Bölge halklarının buradan tek çıkışı vardır. Bütün Ortadoğuyu Emperyalizm ve siyonizm adına dizayn eden uyduruk devlet yapılanması – ulus devlet faşizmi ve bu faşizme uşaklık eden içerdeki  kripto-ajan derin siyonist yapılanmalara yönelmelidirler..

 

Bölgemizde yüzyıldır kürt-türk-arap-fars, mezhep, sağ-sol bu oyunların hepsi siyonizmin halkları köleleştirme ve düşürmede kullandığı argümanlardır. Halklar abd-israille ilişki geliştiren tüm rejimleri yıkmadıkça kendileri yıkılacak, kendileri köleleşecektir.. Özellikle TR deki vatandaş dikkat etsin hiçbir siyasi hareket abd-israille ilkişkileri bitirmek istemiyor.. Yeni kurulan siyasi partilerin gündeminde de nato-siyonizm, abd-israil yoktur. Ne vardır içerde halkın birbirine öfke duyması, ayrıştılması ve çatıştırılması  yönünde pisikolojik harp taktikleri vardır..

ABD’nin Ortadoğuda ki bu pervasız tutumunun temel nedeni bölge rejimlerinin kendileridir.. Örneğin sisi gibi bir pisliğin-bir diktatörün, netanahu gibi bir katil teröristin şimdiye dek  çoktan ipe çekilmesi gerekirdi.  Amerikalıların siyonist abd rejmini yıkıp kadafiyi öldüren katilleri dar ağacına çekmeleri gerekirdi.. Birinin amerikan halkına anlatması lazım vurulan kadaffi değil sensin diye.. Amerika –israil karşıtı görünen fakat  onlara hizmet eden molla rejminin şimdiye çoktan yıkılması gerekirdi..

 

Sorunun ana  kaynağı ulus devlet faşizmidir.. Filistinden Afganistana halklar ulus devlet faşizmine karşı harekete geçmelidirler. ABD-İsraille ilişki geliştiren tüm yapıların halkların düşmanı olduklarını artık bütün Ortadoğu halkları acilen kavramalıdır.. Terörist israil yayılmacılığı bu hızla sürerse labratuarlarında ürettikleri pisliklerle en fazla 50 yıl içinde kürtler-türkler-araplar ve farsları maymuna ve fareye çevireceklerdir..

 

Bütün Ortadoğu halklarının tek bir sorunu vardır. Siyonizm ve bu siyonist yapıya uşaklık eden ulus devlet faşizmi.. Bir yüzyıldır bölgenin bütün halkları ulu türk, ulu kürt, arap, ermani, fars .. gazlarıyla resmen soykırıma uğratılmaktadırlar.. Bu sorun ortadan kalmadıkça hiçbir halk gelecek beklemesin.. Artı kısa bir zaman zarfında siyonistler hepsini hayvana çevirirler.. Düşünen insan yerine  kölelştirilmiş bitirilmiş soykırım sömürüye açık iki ayaklı koyun sürüleri  hedeflenmektedir..

 

Halbuki sadece müslüman halklar terörist-siyonist israil üzerine yürüyüşe geçse bu pislik devleti tükürükle boğarlar..  Amerika ise bir5ilerinin korktuğu gibi hiçbir mok yiyemez, çünkü 2 metrelik zenci kardeşlerle, latini halklar pentagon ve beyaz sarayıktan yerle bir etmişlerdir..

 

Özetle Ortadoğu hallklarının yaşadığı temel problem sağ-sol-kürt-türk-arap-fars farketmez mevcut rejimlerin, ulus devlet faşizminin siyonizme uşaklık yapmasında yatmaktadır.. ABD-İsraille ilişkiler sürdükçe de bölgenin bütün halkları düşürülecektir. Bir yüzyıla varmadan da dünyanın bütün halkları maymun ve farelere çevrileceklerdir..

 

Bu anlamda Irak parlementosu abd nin defi yönünde çok onurlu bir adım atmıştır. Bu adımı bütün bölge devletlerinin hem desteklemesi, hemde kendilerinin de acilen hayata geçirmesi gerekmektedir. Bir önceki yazımızda da belirttiğimiz gibi Süleymaniyi abd değil irandaki siyonist damar katl etdi. Yani halklar içeriden derin bir şekilde kuşatılmışlardır. Süleymani ; Muhsin Yazıcıoğlu, Özal, bilim adamı, asker, terörist, güvenlikçi  farketmez siyonistler tehdit gördükleri birey, firma, aile, siyasetçi, bilim adamı, mühendis istedikleri gibi harcamaktadırlar.. Bunu nerden biliyoruz diye akıldan geçer. Bu durum Kürtler için basittir, Kürtlerin son iki yüzyıldır içine alındıkları yok etme çemberlerinden yola çıkıldığında insanlığa dayatılan tüm yok etme planları bütün çıplaklığı ile ortaya çıkmaktadır.. Siyonist kuşatama ve onun en büyük ayağı ulevlet faşizmi yıkılmadıkça bırakın ortadoğu halklarını dünyanın hiçbir halkının geleceği yoktur..

 

Bütün dünya halkları siyonizm ve ulus devlet faşizmine karşı harekete geçmelidirler. Cia, mosad, kraliçenin deccalın uşaklarının ardiyesine bir an önce girilmelidir, dünya acilen insanın insana oyun yapmadığı bir sisteme çekilmelidir..  Yoksa yarın çok geç olacak..

 

ETİKETLER : IRAK’IN ALDIĞI ABD’NİN DEF EDİLMESİ KARARI TÜM ORTADOĞU DA HAYATA GEÇİRİLMELİDİR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA