SÜLEYMANİYİ ABD DEĞİL, İRANDAKİ SİYONİST DAMAR KATL ETDİ..

Süleymaninin şahsında siyonistler Kürtleri, Türkleri, Farsları.. Vurdular.. Süleyminin ölüm emrini her ne kadar trump verdi görüntüsü ile dünyaya servis edilsede Süleymaninin asıl katili irandaki siyonist damardır.
Bu haber 2020-01-04 09:24:36 eklenmiş ve 1055 kez görüntülenmiştir.

KASIM SÜLEYMANİYİ ABD DEĞİL, İRANDAKİ SİYONİST DAMAR YOK ETDİ..

 

 İran Devrim Muhafızları'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi Genel Komutan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis, ABD’nin saldırısı ile Irak’ın başkenti Bağdat’ta katl edildiler..

 

 Süleymaninin şahsında siyonistler Kürtleri, Türkleri, Farsları.. Bölge halklarını birkez daha vurdukları gibi, bu yargısız infazın ana nedeni siyonist iran-israil yayılmacılığına, mezhepçiliğie, mezhepçilik üzerinden daha da büyük çatışmalara alan açma, iranın nüfuz alanını daha da büyüterek ırakın parçalanmasını dahada kolaylaştırmaya yönelik siyonist bir plandır. Bu plan molla rejmiyle birlikte iranı işgal eden irandaki siyonist damarla abd-israildeki siyonistlerin ortak planıdır.. Süleymaninin katl edilmesinin özeti budur..

 

Süleyminin ölüm emrini her ne kadar trump verdi görüntüsü ile dünyaya servis edilsede Süleymaninin asıl katili irandaki siyonist damardır. Çünkü siyonist olmayan milli bir lider yükseliyordu.. Bu siyonist damar molla ve din görüntüsüyle bir taraftan İranı işgal ettiği gibi 40 yıldan fazladır ABD ve İsrailin çıkarlarına hizmet etmektedir. Bu hizmetin en büyüğü ise pers ırkçılığı ve şialıkla mezhepçilikle sürekli Müslüman toplumları ayrıştırarak, güçten düşürerek terörist-siyonist İsrailin çıkarlarına hayati önemde katkı sunmaktadır.. Ve en can alıcı darbe ise iran halkını nefessiz bırakarak çin, rusya vb. partnerlerini abd karşısında zayıf bir konuma çekmektedir..

 

 

Kasım Süleymani katl edildiğinde kendisini katl edenlerin İranda yüzyıllardır karargah kurmuş olan siyonist damar olduğunu söylemiştik. Nihayetinde ortaya çıkan belgeler süleymaninin nefes alışlarının dahi mosad ve cia tarafından kayda alındığını, izlendiğini ortaya koydu, yani siyonist damar her yönden kendisini harcanacak bir yem yapmıştı..

 

 

 

--Süleymaninin ekarte edilmesi iranı yüzyıllardır derinden işgal eden Siyonistlere karşı milli bir figürün, gücün çıkışını engellemek sapkın saptırılmış mezhepçilik olayıyla iran için çatışma alanlarını daha da büyütmek..

 

--ABD-İsrail tarafından İranın nüfuz alanını daha da büyütmek, Irakın parçalanması ve bölünmesine gereken zemini sağlam bir şekilde hazırlamak, mezhep çatışmaları moduna geçmek..  Siyonistlerin ana hedefleri arasında yer almaktadır..

 

Bu yüzden sıklıkla vurguladığımız gibi ulus devlet, mezhepçilik vb. yapıların ve rejimlerin tüm Ortadoğu da bir an önce yıkılmaları gerekmektedir..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

Bu suikastte tr, ırak, suriye gibi ülkelerde yapılan siyonist suikastler gibi atılıp tutulacak ama bir sonuç olmayacaktır. Bir başka ifadeyle mevcut ortadoğu rejimlerinin tümü siyonistler tarafından kullanılmaktadırlar. Türkler, Kürtler, Farslar ve Arapalar yavaş-yavaş bu can alıcı gerçeği idrak etmeye ve içine haps edildikleri siyonist ulus devlet faşizmini idrak etmeye başladılar.. Bu yüzyıl içinde bir gün mutlaka halklar hem kendi rejimleerine hemde siyonist-terörist israile karşı yürüyüşe geçeceklerdir.. Bir başka ifadeyle terörist israil yıkılmadan bu tür cinayetler, bu tür saldırılar artarak sürecektir.. Mevcut tüm rejimler ise hep halkı ve halkları kandırma için ne gerekiyorsa onu yapacaklardır..

 

 

 

Bu suikkasten sonra iranda iranı derinden ele geçiren siyonistler yine atıp tuttacaklar, palavradan yakıp yıkacaklar. Ağızlarından abd –israil karşıtı söylemler yeri göğü kaplayacak, yeri-göğü inletecekler. Ama hiçbirşey olmayacak hiçbirşey değişmeyecektir..Nasıl Türkiyede bilim adamlarından Özala Bitlise kahveciye Muhsin Yazıcıoğluna suikastler tr içindeki derin siyonist yapılar eliyle yapıldıysa; aynısı tüm ortadoğuda hergeçen gün artarak sürmektedir..

 

 

 

Kasım Süleymani emrindeki güçleri tam kontrol etmeyerek sivil katliamları ile bir savaş suçlusu konumuna düşmesine rağmen, kendisinden daha büyük savaş suçluların olan siyonist soykırımcılar tarafından iran içindeki yükselişini durdurmak için öldürüldü..

 

 

Bu siyonist soykırımcılar iran, türkiye, suriye, ırak başta olmak üzere Ermenistan-gürcistan gibi Kürdistan Coğrafyası üzerinde kurulu bulunan  devletlere Osmanlının ve Çarlığın yıkımının ardından hem derinden rahat sızdılar, hemde bu devasa coğrafyanın tümünü her alanda işgal ettiler..

 

 

Bu siyonistler göbekten kendilerine bağlı olmayan, pkk’lılardan tutun, iş-it teki yapılara, buradan devletlerin istihbarat, askeri, bilim tüm kurumlarına  rahat operasyon yaptıkları gibi, Kürdistan coğrafyası üzerinde yer alan bu devletleri  şeytanın aklına gelmeyen yöntemlerle idare etmektedirler..

 

 

 

Özetle kürt kökenli bir pkklı komutan, yada iranlı fars-kürt, türk  kökenli bir general, yada yönetici, yada türk bilim adamı, yada komutan yada eşref bitlis gibi kürt kökenli bir milli komutan..  Yada Muhsin yazıcıoğlu gibi.. Farketmez eğer siyonistlere uşaklık edecek bir tip değilse ve düşüremiyorlarsa bu tür opersayonlarla içerdeki siyonist işbirlikçilerle birlikte yok ediyorlar.Bazen pkk gibi örgütlerde kürt aşiret çocuğu yükseliyorsa mosad-cia kordinatları tr, iran yada başka bir devlete verip anında imha etmektedir. Bir başka ifale teröristin siyonist olmayanına bile göz yummamaktadırlar..

 

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

Siyonist çıkarlar dışına çıktığında isterse bir fransız ceosu olsun farketmez aynı şekilde yok edilmektedir.. Rusyada ki siyonist sızmaya verilecek en iyi örneklerden biri  de ‘Koca Bıyık’lı CEO uçak kazası kurbanı’ örneğinde yatmaktadır. Adam Rusyaya dayatılan petrol ambargosunu delmek için gitti. ama bir daha geri dönmedi. Buda rusyanında tr-iran gibi siyonist sızmanın üst boyutta olduğunu göstermektedir..  alttaki habere bkz..

 

 Özetle dünya artık şu gerçeği anlamalıdır.. Abd yi ele geçiren, terörist israille bütün dünya halklarını düşürmek, yok etmek ve köleleştirmek isteyen siyonistler yüzyıllardır ustaca bütün dünya devletlerine sızmıştırlar..  siyonistler o ülkede ortaya çıkan, kendi çıkarlarına ters düşen bilim adamından güvenlikçiye, siyasi, ekonomik, kültürel alanlarda gelişebilecek bütün firma ve ailleri son iki yüzyıldır hiçbir kural tanımadan açık açık binbir  yöntemle yok etmektedirler..

 

 Bu anlamda çin-rus-kürt-türk-fars farketmez bütün dünya halkları siyonizmin bir numaralı hedefidirler..

 

 Siyonizm bu gücünü ulus devlet faşizminden almaktadır.. Çinli çin dedikçe, ruslar rus dedikçe .. öbür milletler ben dedikçe ulusların, dinlerin, mezheplerin çatıştırlması, ihtilaflarından beslenmektedir.

 

 Siyonizmin beyin takımı ise bin yıllardır insan soyunu düşürmeye çalışan deccal ve decalin soylarıdır.. Bu deccal ve soyu bin yıl gibi ingiltere, 200 yıla yakın abd de şu anda terör devleti israilde komuta etmektedir..

 

 Yani özetle Süleymaninin alçakça yok edilmesinin asıl faili irandaki siyonist damardır. Bir savaş suçlusu olmasına rağmen siyonist olmaması süleymaniyi hedef yaptı. Çünkü siyonistler için asl olan kendilerine çalışan köleler ya kendilerinden olan olmalı..  İran halkı intikam alacaksa içindeki bu siyonist damarı çözmelidir. Ortadoğu halkları gelecek istiyorlarsa bu derin siyonist sızmayı çözüp faşizmi gömmek zorundadırlar..

 

 Kürdistan coğrafyası üzerinde kurulan devletler ve halklar gelecek istiyorsa siyonizmi bir an önce çözmeliler. Ulus devlet yapılanmasını bir an önce yıkarak.. ırk-dil-din mezhep üstü yeniden bir siyasal yapılanmaya gitmeleri şarttır..

 

 Aksine buradan ne kürtler, ne türkler, ne farslar ne ermeniler ve nede rumlar .. Özetle Çinliden rusa dünya halkları için çıkış yoktur.. Siyonizm derinden hepsine sızmıştır..

 

 Buradan çıkış aranıyorsa.. Parçalanmış Mezopotyamyanın birliği, İsrailin yıkılması, ve insanın insana oyun yapmadığı dünyanın yeni bir sisteme geçişi ile mümkün olacaktır.. DECCAL VE SİYONİSTLER BUNU ENGELLEYEREK BİR AN ÖNCE GEZEGENİMZDE İNSAN SOYUNU TÜMDEN YOK ETMEK İÇİN BÜTÜN GÜÇLERİ İLE İNSANLIĞA KARŞI SALDIRIYA GEÇMİŞ BULUNMAKTADIRLAR..

 

İnsanlığın ana sorunu siyonizme karşı örgütllenme sorunudur. Siyonizmi çözme sorunudur. İnsan soyu bu ağır sorunu çözemese yok olmaktan kurtulmayacaktır..

 

 Abd den afrikaya asyaya siyonizme karşı istihbarat örgütlerinden bilim adamlarına insanlık acilen siyonizmden daha derin deccel ve soylarının tüm oyunlarını çözecek  yeniden bir örgütlenmeye gitmek zorunda..

 

Aksine deccal ve soyları insan soyunun sonunu getirmek için ne gerekiyorsa hergeçen gün dahada şidetlendirerek yapacaklardır..

 

 

TR, İran, Irak, Suriye-Ermenistan..  ırk modundan, ulus devlet faşizmi modundan  çıkmadıkça her millet yem olmaya ve yok olmaya mahkümdür..

 

 ‘Koca Bıyık’lı CEO uçak kazası kurbanı

 

 

 

Dünyanın en büyük petrol şirketlerinden Total’in CEO’su, “Koca Bıyık” lakaplı Christophe de Margerie, Moskova’daki uçak kazasında öldü. Margerie, Ortadoğu’da yaptığı önemli anlaşmalarla da biliniyordu

 

‘Koca Bıyık’lı CEO uçak kazası kurbanı

 

Fransız petrol devi Total’in CEO’su olan ve “Koca Bıyık” diye anılan Christophe de Margerie, Rusya’daki uçak kazasında hayatını kaybetti. Uçağın iniş takımlarının, kalkış sırasında bir kar küreme aracına çarptığı belirtilirken, Rus makamları söz konusu aracın sürücüsünün sarhoş olduğunu öne sürdü. Sürücünün ailesi ve avukatı ise onun kesinlikle alkol kullanmadığını iddia etti.

 

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Vnukovo uluslararası havaalanından kalkış yaparken, iniş takımları kar temizleme aracına çarpan Margerie’nin bulunduğu uçak, tekrar piste dönerek inmak istedi. Ancak “Falcon 50” tipi özel uçak, acil iniş sırasında piste çakılarak infilak etti ve yandı.

 

Kazada Fransız petrol şirketi Total’in 63 yaşındaki CEO’su Margerie ve üç kişilik mürettebat hayatını kaybetti. Kar temizleme aracının sürücüsü ise yara almadan kurtuldu.

 

Dünyanın en büyük 5. petrol şirketi olan Total’in bugünkü büyüklüğüne ulaşmasında önemli rolü olan Christophe de Margerie, 40 yıldır aynı şirkette görev yapıyordu.

 

 

 

40 yıllık çalışan

 

İlginç bıyıkları nedeniyle “Koca Bıyık”, Ortadoğu ülkelerindeki başarıları nedeniyle de “Bay Ortadoğu” olarak ün yapan Margerie, 1974’te okuldan mezun olur olmaz başladığı Total’de en üst makama kadar yükselmeyi başaran hırslı bir kişiydi. Asıl ününü, Ortadoğu’da pek çok şirketin satın alınmasında oynadığı rol ve yaptığı anlaşmalarla elde eden Margerie, 1995’te Total’in bu bölgedeki kolunun başına geçti.

 

1999’da Yönetim Kurulu’na giren, arama ve üretim biriminin sorumluluğunu üstlenen Margerie, 2007’de CEO, 2010 yılında da Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

 

 

 

Sürücü sarhoş muydu?

 

Margerie’nin ölümüyle sonuçlanan kazaya neden olduğu belirtilen kar temizleme aracı sürücüsünün durumu tartışılmaya devam ediyor. Kazayla ilgili araştırmayı yürüten Rus yetkililer, söz konusu sürücünün kaza sırasında “alkollü” hatta “sarhoş” olduğunu söylerken, sürücünün ailesi ve avukatları, kesinlikle içki içmediğini savundular. Bununla birlikte kaza sırasında görüş mesafesinin 350 metreye kadar düştüğü vurgulanırken, kontrol kulesi çalışanlarının da sorgulandığına dikkat çekiliyor.

 

Fransa Başbakanı Manuel Valls, Margerie’yi “vatansever” olarak değerlendirirken, Cumhurbaşkanı Francois Hollande da üzüntülerini bildirdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putien de, ailesine başsağlığı diledi.

 

 

 

Liderlerle arası iyiydi

 

Özellikle Ortadoğu’daki liderlerle iyi ilişkiler kurmayı başaran ve bu sayede pek çok önemli anlaşma imzalamayı başaran Margerie, Irak’ta Saddam Hussein hükümetiyle anlaşmalar yapmıştı. Aynı şekilde Myanmar rejimiyle yaptığı anlamlar da çok ses getirmişti.

 

Son dönemde Rusya hükümetini destekleyen açıklamalarda bulunan Margerie, Batı hükümetlerini uyararak, Rusya’ya karşı yaptırımların abartılmaması ve Rusya ile Batı arasına “yeni bir Berlin Duvarı” kurulmaması gerektiği konusunda açıklamalar yapmıştı. Margerie, Moskova’ya bazı temaslar için gelmiş ve Başbakan Dmitri Medvedev ile görüşmelerde bulunmuştu.

 

Petrol endüstrisinin son dönemde karşılaştığı sorunlara karşın şirketi büyütmek konusunda istekli davranan Margerie, Total’in, 2017 yılında günlük 3 milyar varillik kapasiteye ulaşmasını hedefliyordu. Son aylarda Margerie’nin kendi yerine geçecek kişiyi açıklayacağı yönünde söylentiler yayılmıştı.

 

 

ETİKETLER : SÜLEYMANİYİ ABD DEĞİL İRANDAKİ SİYONİST DAMAR YOK ETDİ..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA