YENER BAYRAKÇI YENİDEN BAŞKAN..

Ardahan Dernekçiliğine Önemli Katkıları Olan Yener Bayrakçı Yeniden Sarzep Derneği Başkanlığına Seçildi.
Bu haber 2019-12-26 14:22:24 eklenmiş ve 428 kez görüntülenmiştir.

YENER BAYRAKÇI YENİDEN BAŞKAN..

 

Ardahan Dernekçiliğine Önemli Katkıları Olan Yener Bayrakçı Yeniden Sarzep Derneği Başkanlığına Seçildi.  Sarzep derneği Ardahan dernekçiliğine önemli bir ivme katacak potansiyele sahip bir dernek.

 

2000’li yıllarda kurulan Ardahan Sarzep (Sulakyurt Köyü) Kültür ve Dayanışma Derneği istikrarlı bir şekilde büyüyen, Ardahan dernekçiliğine önemli bir STK  (Sivil Toplum Örgütü) örneğini sunan bir dernek olarak öne çıkmaktadır.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

Kurcu Başkanı Mehmet Işık, Işıkın Ardından bayrağı devr Alan Emekli Öğretmen Mustafa Polat derneği mülkiyete kavuşturan isim oldu. (2015)

 

Işık ve Polat’tan sonra başkanlığa geçen Ercan karataş ve Yener Bayrakçı ise bayrağı dahada yukarılara taşıdılar. Bölge dernekçiliğimizde örnek bir dernek ortaya çıkmasını sağladılar.

 

2019 yılının bu son ayında Aralık Ay’ında yapılan genel kurulda Sarzepliler Yener Bayrakçıyı yeniden başkan seçtiler..

 

Bayrakçıyla birlikte Ardahan dernekçiliği güçlü bir başkan ve yönetime kavuştuğu gibi dernekçiliğimiz de yeni bir safhaya geçti.  Çünkü Bayrakçı STK-Siyaset zübüklerine geçit vermeyen kişiliği ile dernekçilikte ki dürüst ve sağlam duruşuyla, kişiliği ile bunu ispat eden bir isim.

 

2014-15 Güngören Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma derneğinin kurucusu olan Bayrakçı, kurulduğundan beri Ardahan Dernekler federasyonun da da faal çalışan bir isim. Fakir Yılmaz başkanlığı döneminde başkan yrd. Olan Bayrakçı Yılmazın federasyonla oynamasına sesiz kalmayarak hem istifa etdi, hemde kesintisiz bir mücadele verdi..

 

Fakir Yılmazlı federasyonun 19 asil yöneticisinden yönetimin kalmadığını,  Ardahan dernekler Federasyonunun nasıl kullanılan bir paçavraya çevrildiğini.. Ardahanlılarla nasıl oynadığını Şemsettin Şenel gibi yönetimde yer alan ayrılan diğer yöneticilerle ortaya koydular, kamuoyuna taşıdılar..

 

Bu anlamda Bayrakçının yeniden başkan olarak sahneye çıkması Ardahan Dernekçiliği ile oynamaya da büyük oranda set çekecektir..

 

Merkezi İstanbul Güngören’de bulunan Ardahan ili Sulakyurt Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği  (SARZEP) 10. Olağan Kongresini  22 Aralık 2019 Pazar Günü Sulakyurt Dernek merkezinde yaptı. Kongrede eski Başkanlardan Yener Bayrakçı yeniden oy çokluğu ile Sulakyurt Köyü Dernek Başkanlığına  seçildi.

 

Sulakyurt Dernek yönetimi Aşağıdaki İsimlerden Oluştu:

 

1- Yener Bayrakçı Başkan

 

2- Şinasi Bilgin

 

3- Metin Saraç

 

4- Nurettin Altemur

 

5- Kadir polat

 

6- Kurtuluş Keleş

 

7- Gültekin Tilki

 

8- Ensar Aydın

 

9- İsrail Şanal

 

Yener Bayrakçı Kimdir : 1965 Ardahan doğumlu olan Bayrakçı, 1979 yılında İstanbula geldi. 1997 yılında Catering –Yemek sektöründe iş hayatına atıldı. Catering işininden sonra bir dönem gıda pazalama işi yapan Bayrakçı, günümüzde Er Panjur Otomotik Kapı Sistemleri firmasıyla inşaat sektöründe hizmet sunan önemli bir firmanın sahibi..

 

Bayrakçı evli, 6 çocuk , 7  torun sahibi bir aile reisi olarak Ardahan nüfus yapısının da büyük katkı sunan bir başkan..

ETİKETLER : YENER BAYRAKÇI YENİDEN BAŞKAN..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA