KÜRTLERİ BAŞKA MİLLETLER ve DEVLETLER DEĞİL KÜRT KILIĞINDAKİ KRİPTOLAR DÜŞÜRÜYOR..

İran’da Kürd şair Ahmet Nuaymî şiir yazdı diye idam edildi..Her yıl Siyonist molla rejmi mezheplerinden, düşüncelerinden dolayı da yüzlerce kürdü hemde çocuklarının gözleri önünde uydurduğu uyduruk gerekçelerle idam sephasına gönderiyor..
Bu haber 2019-12-26 08:42:29 eklenmiş ve 1006 kez görüntülenmiştir.

KÜRTLERİ BAŞKA MİLLETLER ve DEVLETLER DEĞİL KÜRT KILIĞINDAKİ KRİPTOLAR DÜŞÜRÜYOR..

 

İran’da Kürd şair Ahmet Nuaymî şiir yazdı diye idam edildi..Her yıl Siyonist molla rejmi mezheplerinden, düşüncelerinden  dolayı da  yüzlerce kürdü hemde çocuklarının gözleri önünde, hemde uydurduğu uyduruk gerekçelerle idam sephasına gönderiyor..

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

Bu idamın ardından ne Türkiye,  ne Irak, ne Suriye, nede Avrupa da Kürtler adına ortaya çıkan parti ve örgütlerden çıt yok..

 

Müslüman diye kendini yutturmaya çalışan siyonist molla rejmi dünyanın iblis ve şeytanın kölesi en büyük siyonist rejmi.. İsrail-ABD düşmanı görüntüsü altında bu rejim İsraildeki deccal tarafından idare edilmektedir..  Bu deccal yapı Şahlık ailesini dolayısıyla Pers halkını düşürdükten sonra İranı işgal etdi.. Ve gezegenimizin en karanlık rejmini ortaya çıkardı. İran Halkını, özgür iradeleri ellerinden alınan dünyanın en büyük köle ordusuna çevirdiler. İranlıları dünyanın en büyük köle halkına çevirdiler..

 

20 yüzyılın başında siyonist emperyalizm bütün gücüyle Kürdistana ve Kürtlere karşı saldırıya geçerken 40-50 milyon Kurd bir avuç ingiliz sergerde siyonist tarafından yapılan oyunlarla yerle bir edildiler..

 

Neden Kürtler yerle bir edildiler.. Tek nedeni kürt kılığındaki kripto kürtlerin kürtleri cahil bırakması ve kullanması..

 

Şeyh Sait iran-ırak-suriye kurtlerinin hepsine haber yolladı. Osmanlının düşürülmesiyle Kürtler başta olmak üzere bütün müslüman milletlerin Büyük bir soykırım çemberine alındıklarını derhal birleşmeleri ve birlikte hareket etmeleri gerektiği yönünde hepsine elçiler yolladı, mektuplar yolladı..

 

Hiçbiri ne cevap nede karşılık verdi.. Cevap ve karşılığı bırakın bu ajan yapılanmalar Kürtlerin en büyük düşmanının Osmanlıyı yıkan siyonist emperyalizm olduğunu gizledikleri gibi, yüzyıldır Osmanlının Kürtlerin düşmanı olduğunu işlemektedirler. Siyonizme ve kürtleri soykırıma uğratanlara çalışmaktadırlar..

 

Siyonist sergerdeler Osmanlıyı düşürdüklerinde Kürtler bir sabah uyandıklarında tarlaları, dedeleri, amcaları başka bir ülkede evleri başka bir ülkede kalmıştı..Türkler ise putçu totemci ırkçı bir diktatörlükle birlikte ulu türk gazı ile zehirlenerek, sahte kurtarıcılarla kuşatılarak mahv edildiler. Ermeniler rumlar terör lejyonları ile Kürtler gibi tarihten silinmeye çalışıldılar.  Osmanlıyı yıkanlar bütün halkları kurban yapamlarına karşın kurbanlar okadar aptallaştılarki birbirlerini boğazladıklarını göremeyecek kadar düştükçe düştüler..

 

Suriyeden Ermenistana Mezopotamya –Kürdistan parçalanmakla kalmadı bu coğrafya üzerinde kurulan siyonist –diktatör ırk devletlerine de  verilen en büyük görev fiziki soykırım başta olmak üzere Kürtlerin tarihten silinmesiydi..

 

Artık Kürtler uyanmalıdır. 20-21. Yüzyıl boyunca başlarına legal ilegal geçirilen tüm parti-aile-örgüt ne varsa hepsini yerle bir etmelidirler..

 

HDPsinden barzanisine, pkksından kpk sına  hepsi kürtlerin düşmanı.. Düşman olmasalar bugüne kadar parçalanmış kürdistanda şeyh saitin istediği ulusal birliği çoktan sağlamışlardı..

 

Kürtler dünya tarihinde onurlu bir millet –halk olarak var olmak istiyorlarsa önce kendilerini kürt kılığında saran kripto-siyonist-ajan yapılardan kurtulmaları gerekmektedir.

 

Belucileri-Peştunları –Gorcileri kattığımızda Doğu Avrupadan Ön Asyaya yarım milyarı aşan kurdi nüfusun hali günümüzde de tam bir rezalet..  Hala Kürtlerle canı isteyen istediği gibi oynuyor..

 

Bunun tek sorumlusu, en önemli sorumlusu Kürtler adına ortaya çıkan, çıkarılan  ve kürtleri esir alan kripto ajan parti-örgüt, aşiret ve ailelerdir.. Kürtler bunları tesbit edip ekarte etmese kıyamete dek hem kullanılacak, hem kırılacak hemde düşürülecektir..

 

Molla yada başka bir rejim bir kurde dokunduğunda dünyadaki bütün kürtler ayağa kalkmıyorsa, hala bu siyonist-soykırımcı rejimler yıkılmamışsa bunun  tek nedeni kürtleri tepeden ele geçiren kürtler kırıldıkça şişen ve zenginleşen kürtleri kullanan ajan-kriptola yapılanmalardır..

 

Bütün dünya kürtlerinin birliğini esas almayan, mao-lenin-sol-seküler, terör lejyonları,  aşiret saçmalıkları ile kürtleri tekellerine almak isteyen tüm legal ilegal yapıları kürtler yok ederek bütün kürtleri temsil eden bir siyasal yapılanmayla Şeyh Saidin gösterdiği çerçevede bütün dünya kürtleri dünya genelinde örgütlenmeli ve birleşmeli, siyasal yapılanmalrını bu temel üzerinden inşa etmelidirler..

 

Yavuz Sultan Selimin Yüzyıllar Önceden Gösterdiği Açık Aradan Yüzyıllar Geçmesine Rağmen Aynen Devam Ediyor..

 

Kürtlerin en büyük sorunu bilimden, bilgiden ilimden, okumadan uzaklaşmalarıdır. Bu uzaklaşma sonucu takdir kültürü, teşekkür kültürü, meşveret kültürü (bir konuda birbirlerine danışarak tartışarak yönetici seçmeden karar vermeye- demokrasi kültürü ..) yok denecek düzeydedir. Bu gerilikler sonucu kendileri adına ortaya çıkan, çıkarılan tüm sergerdeleri, kriptoları, ajanları çözememeleri ve ekarte etmemeleri, bilimsel bilgiden uzaklaşmaları, cehalletle birleşince .. her alanda soykırıma varan günümüzde yaşadığımız sonuçlar da kaçınılmaz oldu..


Yüzyıllar boyu biriken cehalet kuru gurula birleşince de yıkım kaçınılmaz olmaktadır. Kürtlerin mert-zeki, cengaver fakat hesap yapmayan, yarını takmayan ve düşünmeyen  özelliklerini yüzyıllar önce gören Yavuz Sultan Selim ilerde Kürtlerin zarar görmemesi için Kürtlerin  tüm aşiretlerinin tek çatı altında birleşmesini ve kendilerine bir aşireti baş seçmesini ister. (Heyşt Behişt-İdrisi Bidlisi) Bu öneriyi sevinçle karşılyan aşiretler, 2-3 ay gibi kısa bir sürede birbirlerine karşı silahlanma yarışına girerler.. Özetle zamanın aşiretleri, ula memo kimdir beni idare edecek, yada falan aşiret bizim çobanlarımız mı bizi yönetecek kafası baskın çıkınca bu dağınıklık adeta Kürtlere günümüzde yaşadığımız sorunları ve sonları hazırladı.. Kürtlerin birlik ve millet ve halk olma ruhunu yakalayamamaları, kendi içlerinde meşveret yaparak seçmeyi bilmemeleri günümüzde de ağır bir sorun olarak sürmektedir..  Bu gerilikler, Kürtler adına kripto ve ajanların-kripto kürt aşiret vb. yapıların ortaya çıkışını tetikledi. Ve küresel  soykırımcı-siyonist sermayenin patronluğunu yaptığı   kriptolar zalim dehakın rolunu üstlenerek sürekli kürtleri yemeye ve düşürmeye çalışmaktadırlar.. 

 

Bir başka ifadeyle çağının en büyük siyasi dehası Yavuzun gördüğü açığı kapatamayan Kürtler aradan yüzyıllar geçmesine rağmen hala aynı sorunu cehalletten dolayı aşamamışlardır.. Şu anda kürtler adına ortaya çıkan parti ve örgütlere bakın en tepelerinde hep kripto ve ajanlarla sarılmışlardır.. Ortada Kürt yoktur..

 

 

Diyarbakırlı annelerin başlattıkları çağımızın dehaklarına dönüşen terör lejyonlarına karşı çocuğumu geri verin direnişinin  tüm Kürdistan coğrafyasına acilen yayılması, hiçbir kürt çocuğunun mevcut parti, örgüt-devletler  tarafından harcanmasına kürtler artık izin vermemelidirler..Ve Kürtlerin dünya genelinde birliğini esas almayan legal-ilegal tüm örgütleri kürtler yıkmalıdırlar.. Kürtler ortada duran mevcut yapılara yem oldukçada asla gelecekleri olmayacaktır. Günümüzde kürtlere darbeyi vuranlar kürtler adına ortaya çıkanlardır. Kürtlerin bu can alıcı gerçeği çözmeleri ve görmeleri hayati önemde bir Kürtlerin en büyük sorunudur..

 

Kürtler mevcut kripto yapılanmaları ekarte ederek dünya genelinde yeniden bütün kürtleri kapsayan bir siyasal yapılanmaya gitmelidirler..

 

Kürtler adına ortada duran mevcut kriptolar durdukça kürtlerle oynayan oynayana durumu hep sürecektir..

 

Kürd şair Ahmet Nuaymî İdama Gidereken..

Diyorki:

 

Ben şairim ! ölümden korkarsam;

Şiir yüzüme,Gözüme dursun!

Ve şiir sizi çarpsın ey idamcılar

Ve açın gözlerinizi ey halkım

Parçalanmışlık, ihanet ve

devletsizliktir beni idama götüren..

 

Sosyal medyadan bir yorum..

“Siyonist iran rejmi er geç yıkılacaktır. Kürtlere bu zülmü yapanlar ise 7 sülaleri ile bunun hesabını ödeyeceklerdir. Şeytanın-iblisin siyonist  piçleri idam ve binbir oyunla Kürtleri düşüreceklerini zan ediyorlar.. Er yada geç misliyle bedelini ödeyeceklerdir.. Aradan bin yıllar geçsede Kürtler ve Kürt halkı kendileriyle oynayanları asla unutmayacaktır. Bir gün mutlaka Siyonist sergerde  mollalar ve soylarından.. bunun hesabını soracaklardır..”

ETİKETLER : KÜRTLERİ BAŞKA MİLLETLER ve DEVLETLER DEĞİL KÜRT KILIĞINDAKİ KRİPTOLAR DÜŞÜRÜYOR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA