UMUT’UN ŞEHRİ ESENYURT’TA UMUTLARI ARTTIRMAK İÇİN ADAYIM

Yerel seçimlerde CHP’nin seçimleri Esenyurt başta olmak üzere büyük şehirlerde dahil başarı kazanılırken Esenyurt’ta umutları arttırmak adına Ertuğrul UÇAK ilçe başkanlığında basın açıklamasıyla adaylığını açıkladı. Adaylık sürecinden öncede gençliğinden beri örgütlü gücün içinde olan uçar bir çok farklı kademelerde görevlerde bulundu. Bu süreçte edindiği bilgi ve birikimleri ilçe başkanlığı sürecinde örgütüne daha iyi hizmet verme adına aday olduğunu açıkladı.
Bu haber 2019-12-26 06:13:24 eklenmiş ve 628 kez görüntülenmiştir.

Yerel seçimlerde CHP’nin seçimleri Esenyurt başta olmak üzere büyük şehirlerde dahil başarı kazanılırken Esenyurt’ta umutları arttırmak adına Ertuğrul UÇAK ilçe başkanlığında basın açıklamasıyla adaylığını açıkladı.

Adaylık sürecinden öncede gençliğinden beri örgütlü gücün içinde olan uçar bir çok farklı kademelerde görevlerde bulundu.

Bu süreçte edindiği bilgi ve birikimleri ilçe başkablığı sürecinde örgütüne daha iyi hizmet verme adına aday olduğunu açıkladı.

 

KONUT MAĞDURLARI SORUNU

Umudun şehri ESENYURT 'ta Umudu elinden alınmış KONUT MAĞDURLARINI hatırlatan UÇAK, benim Uzmanlık alanım İnşaat/imar/gayrimenkul söz veriyorum sorunlarınızı benim başkanlığımda hep beraber çözüm odaklı çalışmalar yaparak çözüm yollarını arayacağız deyip hepinizin sesi olacağım dedi.

Konut mağdurlarını telefon ile arayan ve onlar ile bir araya gelen Uçar, sorunları ancak örgütlü güç olduğumuzda bu tür sorunların hakkından gelebileceğini mağdurlara anlattı.

HAYVAN BARINAĞI

 

Umudun şehri ESENYURT'ta 9 dönüm araziye kurulu olan hayvan barınağını kapasite yetersizliğinden dolayı daha büyük ve herkesin bir hayvanat bahçesi şeklinde ziyaret edebileceği bir komplekse dönüşmesi mücadelesi için çalışacağını dile getiren UÇAK, bizlere Umutla bakan tüm canlılara HIZMET için var olacağız dedi.

Sayın UÇAK’ın tam basın metni açıklaması:

Değerli Basın Mensupları ve Değerli Parti Emekçileri

Sözlerime başlamadan öncelikle hoş geldiniz. Bu davetime katımlınızdan dolayı hepinize saygıyla selamlar…

Değerli Basın emekçileri, Değerli yol arkadaşlarım

ERTUĞRUL UÇAK Kimdir?

 Öncelikle kendimi size tanıtayım.1979 Ardahan doğumlu, 1989 yılından bu yana Esenyurt’ta ikamet etmekteyim. Esenyurt’un çamurlu sokaklarında büyüdüm,70 kişilik sınıflarında okudum ilk, orta, lise tahsilimi İstanbul Esenyurt’ta tamamladım. Yüksek öğrenim hayatımı iş hayatımın  sebebiyle yarıda bıraktım. İnşaat Müteahhitliği ve gayrimenkul sektöründe firma sahibiyim. Evliyim 3 kız babasıyım. Esenyurt gençlik kollarında birçok sivil toplum kuruluşlarında  delege ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Bu dönemde meclis üyesi aday adayı oldum

NEDEN ADAYIM?

1. 16 milyon nüfuslu bir şehrin başkanı sn. Ekrem İmamoğlu ile Umudun şehri bir milyon nüfuslu Esenyurt Belediye Başkanı Sn. Kemal Deniz Bozkurt’un ortaya koydukları vizyona katkı sunmak ve çalışmak için adayım.

2.Parti mi yerelden daha da büyüterek genele iktidara taşımak için adayım.

3-Örgütüme vefa geceleri düzenleyip emeği geçen vefat eden ve yaşayan  üyelerimize ,temsiliyet anlamında onları ve ailelerini onurlandırmak  için bu hizmete Talibim.

4-Örgütümün moral ve motivasyonunu artırmak için kültür turları,ve farklı sosyal etkinlikler yapmak için adayım.

5-Esenyurttun kangren sorun hale gelen konut mağduru vatandaşlarıma sorunları çözümü noktasında yanlarında olmak için adayım

6 -Eğitim, sağlık, ulaşım,çevre sorunları gibi   vatandaşlarımızın sorunları çözümü noktasında yanlarında olmak için adayım.

7-Esenyurt ilçe örgütümle, partimizi daha da büyütmek ve üye sayısını çoğaltmak için mahalle mahalle, sokak sokak,ev ev,fabrika fabrika gezip partimin verdiği demokrasi mücadelesini kitlelere anlatmak için adayım

 8-ilçemize mesafeli duran her kesime gidip davet etmek özellikle gençlere ve kadınlara yönelik büyük çalışma ve etkinlikler yapmak için adayım,

9-İlçe merkezimi, parti üyelerimiz için, parti okuluna çevirip daha bilinçli ve donanımlı üyeler yetiştirmek için adayım,

10-Halka değil, Bir avuç insana rant yaratmak ve bir avuç zengini mutlu yapmak isteyen anlayışlara karşı mücadele etmek için adayım

11-Anti demokratik her tür gelişmeye karşı çıkmak ve hak, hukuk ve adaleti savunmak, nerde bir haksızlık varsa orada olup karşısına çıkmak ve onunla mücadele etmek ,Barış, huzur ve refah içinde gülümseyen bir Esenyurt için adayım,

12.Örgütümüzde birbirini dışlayan ayrıştıran değil daha birleştirici ve kaynaştırıcı birbirine saygı ve sevgiyle kucaklaşan, eleştiri ve öz eleştiri mekanizmasını işletecek birlik ve beraberlik içinde çalışan bir ilçe yapmak için adayım,

13-Belediye Başkanımla birlikte Esenyurt’luların sorunlarına çözüm bulmak ve adil ve demokratik bir sosyal demokrat ilkelerin uygulandığı insan odaklı bir belediye yönetimi için adayım.

14-İlçemizin  doğasını, hayvan haklarını korumak ve ilçeye ve ilçe halkına yararı olmayan her türlü yatırım ve girişime karşı çıkmak ,doğru olanı uygulamak için bu göreve talibim.

Örnek: Kapasitesi dar olan Hayvan barınağını daha uygun bir yere taşınması ve hayvanat bahçesine dönüştürülmesi için bu konuda Belediye Başkanıma yardımcı olmak gibi.

15-Görüşü ne olursa olsun, hiç kimseyi ayırmadan herkes bizim ve partimizin üyesi kadar eşit ve değerlidir anlayışını geçekleştirmek için adayım.

16-Dili, dini,rengi,cinsiyeti ne olursa olsun her kimliğe saygı duyarak her kesimin kendisini ifade edeceği bir ilçe yönetimini oluşturmak için adayım.

17-Esenyurt’ta demokrasi mücadelesinde yanımızda olan tüm bileşenlere buradan selamlıyor, saygılarımı sunuyorum. Mücadelemize devam etmek için adayım.

18-Esenyurt ilçemizde halk bir değişim yaptı Bundan dolayı halkımızın koyduğu bu iradeyi bizlerin ve dönüşüm hayalleri kuran ve bunun yerelden olduğunu çok iyi bilen siz kıymetli yol arkadaşlarım bu sürecin en öndekileri ve kahramanları sizlersiniz. Sizlere layik bir başkan olmak için buradayım.

19-Esenyurt’tun en ücra köşesine kadar,  vatandaşımıza ulaşacak bir örgüt oluşturmak. İçin adayım.

TEŞEKKÜR

          Esenyurt’tun geçmişinden bugüne, Esenyurtta partimize emeği geçen ve görev alan belediye başkanlarına, ilçe başkanlarına ve yöneticilerine, mahalle başkanlarına gençlik kollarına ve kadın kollarına ve görev alan tüm yoldaşlarıma emekleri için teşekkür ederim. Özellikle bu son seçimde emeği geçen parti emekçilerimize ayrıca teşekkür ederim.

Aday olan arkadaşlarıma başarılar dilerim. Hepsi birbirinden kıymetli benim için. Her zaman bir ağabey ve tecrübelerinden faydalanacağım birer değerdirler.Onlarla beraber bu hizmet yarışına girdiğim için çok mutluyum ve hepimize başarılar dilerim.

 

İMAMOĞLU NE DİYORDU?

Merhaba İstanbul

Çocukların sevgisiyle

Anaların duasıyla

Bir çift mavi gözün ışığında

Bundan böyle her şey

Çok güzel olacak

Saygı ve sevgilerimle…

Birlikteyiz, Güçlüyüz!.. UMUTLUYUM, HEYECANLIYIM, VİZYONU GENİŞ,

BEN VARIM

CHP hepimizin!..

Hepinize teşekkür ederim. Sağ olun var olun

Ertuğrul UÇAK

CHP ESENYURT İLÇESİ BAŞKAN ADAYI

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA