SIXIRPET –BEBEREGLİLER SALONLARA SIĞAMADILAR..

Hoçvan Dernekler Federasyonu Üyesi Sıxırpet –Bebereg Derneği bu yıl yaptığı dayanışma gecesi ile yine salonlara sığmadı.
Bu haber 2019-12-24 07:21:44 eklenmiş ve 1164 kez görüntülenmiştir.

SIXIRPET –BEBEREGLİLER SALONLARA SIĞAMADILAR..

 

Hoçvan Dernekler Federasyonu Üyesi Sıxırpet –Bebereg Derneği bu yıl yaptığı dayanışma gecesi ile yine salonlara sığmadı.

 

Dernek giderek federasyonun  en güçlü derneklerinden birine dönüşürken İl, İlçe, Federasyonların imza atamayacağı bir dayanışma gecesine daha imza atdı..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

Fuat Yıldız başkanlığındaki yönetim göz kamıştırdı. Öğrencilere, eğitime yardımda, yardım ve dayanışmada harika bir örnek ortaya koydular.  Dernek iyilik ve güzellikte birbiriyle yarışan insanların çatısı altında buluştuğu bir platforma dönüştü..

 

Derneğin önceki başkanlarından Sadegül Yıldız ilk günkü heyecan ve özveriyle, yine bir önceki  başkan Ayhan Öztürk ve geçmiş yönetimlerinde bir nefer gibi çalıştıkları gecede, Sıxırpet-Beberegin aynı çatı altında tek dernek olması yönünde büyük bir emek sarf eden İş Adamı Ercan Yıldızdan, derneğe mensup tüm iş adamları eğitime destekte bir birleriyle yarıştılar..

 

Şitler, Koçlar, Avşarlar, Yıldızlar, Yılmazlar.. Birbirlerine akraba tüm soyadların buluştuğu tek aşiret olduğu gecede Dr. İbrahim Koç başta olmak üzere yıllardır göremediğimiz tüm Sıxırpet-Bebereglileri, görme, birbirleriyle buluşması kadar güzel bir şeyin olabileceğini insan tasavvur edemiyor.. 

 

 SIXIRPET BEBEREG  DERNEĞİ GEÇEN YILDA AYNI ŞEKİLDE MÜKKEMEL BİR DAYANIŞMA GECESİNE İMZA ATMIŞTI 2018 GECE İÇİN TIKLAYINIZ..

 

SIXIRPET BEBEREG GEÇMİŞ ETKİNLİKLER –HABERLER TIKLAYINIZ..

 

Erdal Koçun sunumunu yaptığı gecede birbirinden değerli sanatçılar sahne aldılar. Soylediklşeri kurdi-tırki müzikle mest ettiler..

Misafir Sanatçı Tikkoşlu Gülhan Yıldız geceye büyük bir renk katdı. Söylediği türkülerle 7 den 70 şe herkesi halaya kaldırdı..

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLATYINIZ..

 Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve iç mekan

Hoç-Fed başkan ve yönetiminin özverili çalışmalrında her etkinlikte olduğu gibi yönetimden Hikmet Öztürk olağanüstü bir eforla yine her etkinlikte yine bölgeyi ilgilendiren her organizasyonda olması takdire şayan bir durum.. Buda   Bir bakıyorsunuz kai tanıtım günlerinde, bir bakıyorsunuz bir dernek gecesinde, bir bakıyorsunuz bölgeyiilendiren bir başka etkinlikte görünmez adamlar gibi birden ortaya çıkıyorlar..


Hoçvan Dernekler Federasyonu Üyesi Sıxırpet  (Samanbeyli Köyü) Kültür ve Dayanışma Derneği İl, İlçe, Federasyonların imza atamayacağı bir dayanışma gecesine imza attılar. Bölge siyasetini, STK dünyasını ayırımsız aynı çatıda birbirleriyle buluşturdular. Mükemmel bir dayanışma gecesine imza attılar.

 

Hoç-Fed başta olmak üzere, Federasyonlardan il, ilçe, köy derneklerine kadar herkes bu gecede buluştu. Devasa salon dolup taştı.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

Gecede tek olumsuzluk gecenin icra edildiği incirtepe kültür merkezinde altklatyta yer alan tuvalet vb. yerlerde elaman, peçete vb. şeylerin  olmaması temizlik vb. hizmetler.. angarya ve temiz olmayan ortam halktan büyük eleştiri aldı..

 

 

 

ETİKETLER : SIXIRPET –BEBEREGLİLER SALONLARA SIĞAMADILAR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA