KANAL İSTANBUL , HAYALİ BİLE İNSANI HEYCANLANDIRIYOR..

Kanal İstanbul Projesinin hayali bile insanı heycanlandırıyor. Nasıl Nuh tufanı ile insanlık yeniden doğup gezegene yayıldıysa bu kanalla da uzaya açılacak..
Bu haber 2019-12-20 22:59:02 eklenmiş ve 1018 kez görüntülenmiştir.

KANAL İSTANBUL , HAYALİ BİLE İNSANI HEYCANLANDIRIYOR..

 

Kanal İstanbul Projesinin hayali bile insanı heycanlandırıyor.  Nasıl Nuh tufanı ile insanlık yeniden doğup gezegene yayıldıysa bu kanalla da uzaya açılacak..

 

Neden heycanlandırıyor.. Çünkü bu kannalla birlikte İstanbulda turizm patlaması yaşanacak.. Neden yaşanacak. İstanbul Boğazı Türkiye devleti gibi yüzyıldır işgal altında ve Montro sözleşmesine göre gemiler beleş geçiyor, beleş geçmeyi geçin Boğazdan geçen dev tankerler nedeniyle İstanbul büyük bir tehdit ve yıkım tehlikesi altında..

 

Avrupanın boklu nehirlerinde insanlar bir gondola  binmek için saatlerce kuyruk bekliyor..  İstanbul Boğazı yüzyıldır sahipsiz.. Ve boğaz rant işgali altında. Boğaz boydan boya Fatih Sultan Mehmedin çıkardığı fermana uygun olarak her iki yakadada 1km derinliğe kadar kamulaştırılacak. Özel Mülk olmayacak.. Yılda en az 1 milyar turist kaynayacak..

 

Sade istanbul Boğazı değil bütün Türkiye Coğrafyası Anadolu ve Mezopotamya bütün insanlık medeniyet ve hazineleri üstünde..

 

Fakat yüzyıldır hainler ve ajanlar bu ülkeyi yönettikleri için önce ırkçı-putçu bir diktatörlük, ardından bütün hazineler içerdeki yerli o.çocukları ve küresel işbirlikçileri ile yüzyıldır  boyunca hem çalındılar, hem gasp edildiler, hemde mezopotamyada bombalanmadık bir yer kalmdı, bu ülke baştan başa soyulup soğana çevrildi..

 

Boğazlarla ülkemizin tarihi hazineleri (ki batıdan doğuya her şehrimizin altında dokuz şehir var ve insanlığın tüm hazinelerinin üstündeyiz.. ) geçte olsa artık ortaya çıkacak.  Her yıl 1 milyardan fazla turist Anadolu ve Mezopotamyada –Kurdistanda boy gösterecek..

 

Yani 2020 -2050 yıllarında dünyanın en zengin vatandaşları Kürtler olacak. Neden Kürtler diyorum.. Bunuda bilimsel bir şaka ile anlatayım.. Filistin-Trakya  sınırlarından Hindistan –Pakistan sınırlarına Kendine laz, çerkez, türk, azeri, ermeni –pers, çeçen gurci, beluci.. hangi adı takarsa taksın bu halklardan kimi labratuara koysan kurd çıkıyor yada wandaki kurde %99.9 akraba çıkıyor da ondan..

 

Biraz açarsak dünya medeniyet nüfusu anadolu mezopotamya halkları giderek dünyanın en zengin halkına dönüşürlerken.. fetö-fito-pkk-pşş.şlk bir sürü alfebenin yetmeyeceği ilegal lejyonlarda bu projeyle bitecekler.. Onların istediği kurdistan değil, halkların istediği kurdistan kendi kendine hayata geçecektir..

 

Sadece terör lejyonları bitmeyecek ırk-dil-din-mezhep üstü Büyük Kürdistan projesi de hayata geçecek. Suriyeden Afganistana sınır kalmayacak..

 

Rusya federasyonu gibi Anadolu –Mezopotamya Federasyonu doğacak.

Anıtkabirler tarih olacak, Ayasofia yeniden ibadete açılacak (Çünkü İstanbul Feth edilirken Osmanlı ordusunda Meryem-Meryem diye bizans zulmune başkaldıran Hiristiyan Nüfus Müslüman nüfustan daha çoktu. Yani Osmanlılar işgalci değil bizans halkının kurtarıcılarıydılar aynı zamanda cuni arkının filimlerinde de tüyoyu kaptıysanız betale gazi-malatya serdarı yani ana akıncı güç hep kürtlerdi. Ulu türk diye bir şey yoktu.. Kanal İstanbulla Dünya yeni bir sisteme geçecek ve Dünyanın Ekonomik-Kültürel başkenti istanbul olacak.

 

Kısaca dünya İstanbuldan yönetilecek..

 

Gelişmeler bunula da bitmeyecek.. Üstünlük sosuyla zehirlenen ve giderek nefessiz kalan yahudi halkı da netanahu gibi katilleri ve teröristleri  yargılamakla kalmayacak israili yıkıp birleşik filistin devletine dönüşecekler. Sisi gibi katil-diktatör teröristler ise ipte sallanacaklardır..

 

Bu kanal İstanbul küresel soykırımcı siyonizmi gezegenden silecek, insanlığın uzayda kolonileşmesine de zemin hazırlayacak  ana projedir.. Yukarda dediklerimi putin, çinli şang-şeng, siyonistlere bakıp kendini kayb eden ve “hepiniz nitelikli katışıksız katillersiniz , sizler durdurulamasınız dünya yıkılacaktır”  diyen trump amca da dünyanın medeniyet nüfusu kurdi nufusla  hemfikir..

 

Şimdi TR siyasetine bakın .. Ak Parti cuzi bir kısmı ve Erdoğan dışında geriye kalanın tümü kokuşmuş çöpleri andırmaktadır..

 

İşte Kanal İstanbul bu çöp yığınını da bitirecek, silip-süpürüp  tarihe karıştıracaktır..  Bu söylediklerimi imamus yada kemalus analyacak kapasitede olmadıklarından.. Önce gülme krizine ardından intihar edip etmeme konusunda proje hayata geçene kadar hep iklemde kalacaklar..

 

Burada en büyük bayramı Filstinden afganistana 1 milyarı aşan Kurdi nüfus yaşayacaktır. Kurdi nufus derken ırkçılık damarınız kabarmasın ( bu devasa coğrafyda yaşayan kurd-tırk-arap,fars,ermeni, rum,rus, afgan, beluci..) bütün halkları kastediyoruz.. Bu halklar bilimsel anlamda genleri sadece kurdi kelimesi karşılyor. Çünkü Büyük iskenderden günümüze kavimlerin karışması-karmaşası Kurdi nüfusu şekillendirmiş ve dünyanın birleşmiş milletleri olan kurdi nüfus oluşmuştur.. Bu tarihi gerçeği inkar etsekte kar etmiyor.. Çok Kızdıysanız bu haberimiz de bkz.. Hz. İsa da Kurd Çıktı..

 

Anadolu –Mezopotamia Federasyonunda Resmi dil –Eğitim dili İngilazce olacak. Beldiyeler ve halk meclisleri, eyaletler ise  2. Resmi dil olarak istedikleri dili konuşacaklar.. Burada bir tüyo daha vereyim. İngilazce dilinin kökü kurdidir. Bana inamıyorsanız dil bilimcilere sorun..

 

Bu projeyi yazsak 10 ciltlik bir roman çıkar.. Ama bu proje gezegenin kaderini değiştirecek. Dünya Medeniyet nüfusu kurdi nufus bu projeyle bu yüzyıl içinde bütün gezegeni hem ulus devlet faşizminden kurtaracak, hemde insanlığı yeni bir boyuta geçirerek uzayda kolonileşme çağını başlatacaktır..

 

Peki dünyanın bu değişimi karşısında duran, ırıkçılık,  soykırım, sömürü, işgal, sürekli oyun ve kandan beslenen vampirler   vb. geçinen katil sürüleri, yani hayvandan insana geçmeyi başaramayan iki ayaklı mahluklar  ne olacak.. İnsanlığın bu gelişimi karşısında hepsi xırı yiyecek.. Onlar için uzayda bilim teknolojiden uzak bir koloni yapılacak. Kas güçleriyle 24 saat birbirlerine gider yapacak, birbirlerine öfkelerini kusacak bir cenneti de insanlık adına kendilerine inşa edeceğiz.. Bu cennete sürekli savaş halinde olup a çetesi b çetesinin kasaba şehir vb. alacak , bir sonraki saldırada el değiştirecek ulu a çeteleriyle ulu b çeteleri çocuklarına kazandıkları zaferleri analta analta bitiremeyecekler.. Bir başka ifadeyle insanlaşamayan iki ayaklı hayvanlar onalara istedikleri ortamı sunmamız  nedeniylede bizi hep şükranla anacaklardır.. Daha kör bir bıçakla rakibini doğramak için devrim üstüne devrimler yapacaklar.. Kanal İstanbul İnsanla iki ayaklı hayvanı da birbirinden ayıracaktır..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : KANAL İSTANBUL HAYALİ BİLE İNSANI HEYCANLANDIRIYOR..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA