Aydın, Benlik Dağlarını Yakıp BİZ Tohumunu Ekeceğiz

Yıllardır CHP’ye bir çok görevde emek veren ve bir çok farklı kademelerdeki görevlerde bulunan Sanatçı Şahin Aydın, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.
Bu haber 2019-12-18 08:40:12 eklenmiş ve 644 kez görüntülenmiştir.

Aydın, Benlik Dağlarını Yakıp BİZ Tohumunu Ekeceğiz

 

Yıllardır CHP’ye bir çok görevde emek veren  ve bir çok farklı kademelerdeki görevlerde bulunan Sanatçı Şahin Aydın, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığına  adaylığını açıkladı.

 

Esenyurt ve Esenyurt’luya yıllarını verip emek harcamış CHP’nin bir neferi olan Aydın, Adaylık açıklamasından sonra çalışmalarına hız verdi. Yılların verdiği deneyim ve bilgi birikimiyle ilçe başkanı olmak istediğini söyleyen Aydın. Artık ilçe başkanı olarak örgütüne daha iyi hizmet sunacağını dile getirdi.

 Aydın,’’ Cumhuriyet halk partisine üye olmak, yönetici olmak bir onurdur. Bu onuru herkes yaşayabilir ve yaşatabilir. 18 Ekimdeki sosyal medya üzerindeki adaylığımı burada siz değerli örgütümle açıklamak istedim. Merkezine insanı ve sevgiyi kuyduğumuz bu anlayışın içine ‘’ Benlik Dağlarını Yakıp BİZ Tohumunu ekmek için yola çıktık. Bu anlayışı kendimize şiar edineceğimizi sizlere söz veriyorum, partimiz ülkemizin gelecek görevini üzerine almıştır, bundan sonraki adım siyasi iktidarda İstanbul başta olmak üzere bir çok büyük şehirlerde kazandığımız galibiyetleri ilçelerdede yapıp yeni bir anlayış ve çabayla yola koyulacağız. Sonunda siyasi iktidarı ele geçirmek hedefimizdir ‘’ dedi

 

Esenyurt örgütü olarak, demokrasiden yana barıştan yana yani toplumun tüm kesimini kucaklamak için iktidara partimle dava arkadaşlarımla omuz omuza barış içerisinde yürüyeceğimize söz veriyorum dedi.

 

Aydın, Cumhuriyet Halk pardisi Milli mücadeledir, bağımsızlıktır, bilimdir, kadın erkek eşitliğidir, çağdaş eğitimdir, vaz geçilmezimizin sosyal adaletidir.

 

Aydın konuşmalarına şöyle devam etti;

‘’Neden Adayım’’

 

Daha çok yolumuz var. Esenyurt ilçe örgütünü Türkiyedeki demokraside layık olan yerine getirmek için var gücümüz ile çalışacağız. Türkiyenin nefes alacağı günler CHP ile mümkündür. CHP’nin altı okuna sahip çıktığımızda üstesinde gelemeyeceğimiz hiçbirşey kalmaz. Bu nedenle adaylığımı açıkladım. Kendimi bir yere taşımak için değil, partimi bir yere taşımak için adayım. Bir bedende dört ayrı yüzü değil bir bedende bir yüz olduğu için adayım. Birilerinin adamı olduğum için değil partimin ve örgütümün adamı olduğum için adayım. Parti içerisinde birilerine karşı olmak için değil, partinin görüşlerini dezenformasyona uğretanların karşısında olmak için adayım. Ülke çocuklarının yarına daha umutla bakması gerektiği için adayım.Adayım çünkü bu güne kadar yaptığım siyasi çalışmalarda kendimi öne çıkarmadım hep biz vardık. Ben değil biz felsefesini kendime şiar edindiğim için adayım. Ben sen değil biz demek için adayım diye düşüncelerini dile getirdi.

 

CHP’de  belki daha ilki olmayan bişey yaptım,

Delegelerin yapısını görmeden adaylığımı açıkladım. Çünkü ben inanıyorum ki 400 tane delegenin olduğuna inanıyorum. CHP’ye yakışan da budur.Benim  senin delegen değil bizim delegemiz vardır. Çünkü Atatürk’ün partisinde ümmet değil millet vardır. Millet kavramını içselleştirdiğinizde delegenin bir birey olduğunu ve kendi başına kimsenin himayesinde karar veremeyeceğini anlamış olursunuz. Delege kongre salonuna gider adayın profiline siyasi bakışına bakıp onayını verir.  Aday olan tüm arkadaşlarımızı sevgi ve saygı ile karşılıyorum. Herkes ve ben CHP’yi bir yere taşımak için aday olduk.

 

Özgürlüklerin savunucusu olucağız;

Her bireyin ve her delegenin CHP’ye üye olan herkesin kendi özgür iradesi vardır. Cumhuriyeti özümsemiş her birey özgürlüklerin ve gasp edilen hakların savunucusu olmalıdır,  Esenyurt’ta yaktığımız bu özgürlük ateşiyle tüm Türkiye’yi aydınlatacağına inanıyoruz. Çünkü özgür irade ile yerelde kazanılamayanlar genele taşınamaz. Oluşturacağımız bu sıkı yürek bağı ile üstesinde gelemeyeceğimiz hiçbir sorun kamayacaktır. İktidar olmak istediğimiz bu yolda hiçbirşeyden vaz geçmeyeceğiz.

 

Neler yapıyorsak bunların hepsini hak hukuk ve adalet içerisinde soracağız. Çağdaş dünyanın özgür bireyi olarak haktan, hukuktan, adaletten ve sevgiden asla ayrılmayacağız.

 

Genel Başkan KILIÇDAROĞLU’na Övgüler

Uyguladığı büyük siyasi akılla bugün büyük şehirlerin ve alınmaz denen ilçelerin alındığını gösteren Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na burada huzurunuzda bir kez daha yürekten ve içten sevgi ve saygıyla sonsuz teşekkür ediyorum. Bize armağan ettiği bu başarıyı biz de daha büyüterek taşlandırarak ülkede iktidari kazanmaya söz verip yola çıktık teşekkürler.

Esenyurt kaybedilirse dünyanın sonu dediler halbuki dünyanın sonu olmadı kendilerinin sonu oldu. Eğer haktan, hukuktan, adaletten özgürlükten saparsanz bu halk mutlaka kendi haklarını savunacaktır.

Yerelde kazandığımız zaferi genelde kazanacağımız bir zaferle taşlandırmak üzere 2900 sokağı 43 mahallesi ve bir milyon nüfuslu Esenyurt’u yönetmeye talibiz.

Bizler büyük bir ailenin birer bireyleriyiz. Esenyurt'u yönetmenin yolu kuracağımız 500'ler Meclisinden geçecektir. Bir milyonluk bir ilçeyi yönetmek şüphesiz ki 18 kişiyle mümkün değildir.

 

 On olarak bizlerin ve örgütümüzün yanında  olduğunuz, desteklerinizi esirgemediğiniz için ilçem ve örgürüm adıma sizlere sonsuz sevgi , saygı ve hürmetlerimi sunuyorum diyen AYDIN adaylık konuşmasına son verdi.

 

 Gazeteci/ Sosyolog Mesih EROL -Doğu Medya/Esenyurt

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : Aydın Benlik Dağlarını Yakıp BİZ Tohumunu Ekeceğiz
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA