DR. GURBUZ ÇAPANIN EŞİ AYFER ÇAPAN VEFAT ETDİ..

Esenyurt Belediyesi Kurucu Başkanı Dr. Gürbüz Çapanın eşi Ayfer Çapan Vefat Etdi..
Bu haber 2019-12-17 08:54:45 eklenmiş ve 1017 kez görüntülenmiştir.

DR. GURBUZ ÇAPANIN EŞİ  AYFER ÇAPAN VEFAT ETDİ..

 

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan'ın eşi Ayfer Çapan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Bölge Nüfusumuzun, Serhaddın medarı iftiharı Esenyurt gibi İstanbul’un dev ilçesinin belediyesinin kurucu başkanı, yıllarca belediye başkanlığı yapan hemşerilerimizin İstanbul’daki en önemli temsilcisi, hemşerilerimizin yer-yurt edinmesinin en önemli mimarlarından-aktörlerinden..  Gürbüz Çapan’ın eşi Ayfer Çapan Hakkın rahmetine kavuştu..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

Hemşeri camiamız iş-stk-siyaset-sanat dünyası başta olmak üzere İstanbulluların aktığı cenaze Esenyurt Yenikent Muhammediye Camisine akmaya başladılar. Hemşerilerimiz başta olmak üzere bütün siyasi parti temsilcileri,  cenaze törenine CHP’li milletvekilleri, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün gibi onlarca bld başkanı da cenaze törenine katıldılar.  Cenaze öncesi Gürbüz Çapan taziyeleri kabul etti.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

Ayfer Çapan için Esenyurt ilçesi Yenikent Muhammediye Camiinden kılnanan namazın ardı, naaşı Esenyurt Örnek Mahallesi'ndeki Çapan Ailesi Kabristanlığı'na defnedildi.

 

Vefat Haberini Sosyal Medyadan Duyurdu..

 

Dün vefat eden bugün Cenazesi kaldırılan Ayfer çapanın Vefat haberini Çapan Twetter hesabında duyurmuştu. Çapan, “Eşimi, en zor ve en güzel zamanların yol arkadaşı Ayfer Çapan’ı kaybettim” , “Bugün öğle namazını takiben Yenikent Muhammediye Camii’nden sonsuzluğa uğurlayacağız.” Diye duyurmuştu..

 

Vefat haberinin duyulmasının ardından on binlerce insan Esenyurt’a aktı.. Serhat STK’ları ve Doğu Medya adına,  kendisini tanıyan herkesin sevip saydığı, hürmet duyduğu çok sevilen Ayfer hanımı yitirmenin üzüntüsü içinde, çapan ailesi başta olmak üzere, sevenlerine, akrabalarına, yakınlarına  ve Dr. Gürbüz Çapan'a başsağlığı ve sabır diliyoruz..

 

Doğu Medya Haber Merkezi..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

Çapan Eşinin Vefat Haberini Twetter Hesabından Ardından Bütün STK'lar Mesaj Attarak vefat haberi bir anda bütün ülkeye yayıldı, Ayfer Çapanı Binler son yolculuğuna birlikte uğurladılar..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yazı

 

Doğu Medya Haber Merkezi..

ETİKETLER : DR. GURBUZ ÇAPANIN EŞİ VEFAT ETDİ..
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA