DOĞU MEDYA 2020 DE DESTEK TE SINIRLAMAYA GİDİYOR..

Doğu Medya Yazılım, ilan, reklam ve tanıtım bölümlerinde istisnalar dışında, hak-hukuka saygı göstermeyen tüm firmalara 2020 yılında desteğe son veriyor..
Bu haber 2019-12-10 20:38:51 eklenmiş ve 947 kez görüntülenmiştir.

DOĞU MEDYA 2020  DE DESTEK TE SINIRLAMAYA GİDİYOR..

 

Doğu Medya Yazılım,  ilan, reklam ve tanıtım bölümlerinde istisnalar dışında,  hak-hukuka saygı göstermeyen, iş adamı zeka, ahlakı ve kültürüne sahip olmayan, gelişmeyi hak etmeyen tüm firmalara 2020 yılında desteğe son veriyor..

 

Doğu Medya Yazılım,  ilan, reklam ve tanıtım bölümlerinde  istisnalar dışında (Ki bu istisnalar yeni firmalar, yeni iş yeri açanlar, girimşiciler, derneklerde yeni yönetimler.. gibi özel ve tüzel kişilikleri kapsamaktadır..) yapılan masrafları ödemeyen, köylü kurnazlığına yatan, iş adamı ahlak ve kültürüne sahip olmayan  firmalara 2020 yılında desteğe son veriyor.. Yapılan çalışmalara ve emeğe saygı göstermeyen, iş adamı ahlak ve kültürüne sahip olmayan tüm iş yeri ve firmalara desteğe son verecektir..

 

2020 yılına girerken.. Doğu Medya Yazılım

 

2 Google Yerel Rehberliği, burada firmalar yerinde konumları ve kodlamaları yapılarak firmanın dünyanın her yerinden ulaşılabilirliği en uygun hale getirilmekte.. Eksiklik varsa anında google firmasına bildirilmektedir..

1 diğer arama motorları yerel rehberliği,

2  instegram,

2 facebook sayfası,

1 twetter sayfası

Ve gerek görüldüğünde diğer sosyal medya.. devreye sokulmakta..

yıllık bazda firmaları  5-10 milyon arası rakamlarla deyim yerindeyse adeta uçurmaktadır..

 

Doğu Medya, firma yada işyerinin hacmine göre yıllık bazda firmalara –iş dünyasına firma başı, 100-500 binlerden, 1 MİLYON,  5 MİLYON rakamlarına varan katkılar sunmaktadır..

 

NE DEMEK İSTEDİĞİMİZİ ANLAMAK İÇİN ALTTAKİ RESİMLERE BAKINIZ..

 Fotoğraf açıklaması yok.

Yerel rehberlik bölümümüzde firmalrın tanıtım sayısı yukardaki arama motoru raporunda da görüldüğü gibi 2 milyon..

Bir diğer yerel rehberimizde ise bu sayı 1 milyon civaruında..

Görüntünün olası içeriği: yiyecek

 Yukardaki Fotoğraf, bir firmanın Doğu Medya Yazılım tarafından yıllık işlenen fotolarından biri. 100 binleri geçmektedir.. Yıllık bazda firmaların kodlanan onlarca fotoğraflarının görüntülenme oranı (yani direkt firmanın kendisi ve hizmetleri görülmektedir..) FİRMANIN HACMİNE VE İŞLENİŞİNE GÖRE  YÜZBİNLERDEN  5-10 MİLYON RAKAMLARINA ULAŞMAKTADIR..

 

 

DOĞU MEDYADA BİR FİRMA HANGİ AŞAMLARDANGEÇEREK YAYILIYOR..

 

--- Doğu Medyanın işlediği firmalar, yayma ve kodlama işleminin ana motoru İŞ DÜNYASI FİRMALAR (http://www.isdunyasi-firmalar.com/) öncelikle iş dünyası firmalar sitesine işlenmekte, ardından firma adresi, ürünleri, menüsü, görselleri kodlanarak bütün arama motorlarına yayılmaktadır..

 

--- Bu yayılma sağlanırken firma, dernek, özel yada tüzel kişilikler yıl boyunca takip edilerek DOĞU  MEDYA’DA (https://www.dogukultur.com/) haberleri yapılmakta, gerek görüldüğü takdirde diğer şehirlerdeki sitelerde de etkinlikleri takip edilerek firmalarına link ve kodlama usulü ile eklenerek haberleri yapılmaktadır..

--- Bütün firmaların, stkların dini ve milli bayramlarda mesajları  İŞ DÜNYASI, DERNEKLER MESAJLAR, (http://www.stkismesaj.com/)  sitesinde mesajları yapılarak yapılan bu mesajlar firmaların yayılması ve kodlanmasıyla birlikte mesajı yapılan firmaya link verilmektedir..


Doğu Medya Yazılım bölümünün onlarca işlemi teknik konular olduğu için kafanızı fazla şişirmeden bir firmanın yayılmada yılda yüzlerce işlemden geçtiğini ve firmaların sürekli takip edilerek fotoğraf ve bilgilerinin sürekli güncellendiğini, haber ve yıllık kutlama mesajları gibi birçok işlemle eksikliklerinin giderildiğini belirterek bitiriyoruz..

 

Gerçi Doğu Medyayı tanıyanlar bilir ama yinede belirtelim, ingilizce bir deyim var “believe or not believe” (ister inanın ister inanmayın) DKM Yazılımın ana esası kar değil öncelikle akraba ve hemşeri gurupların gelişmesi, geliştirilmesi esasına dayanmaktadır. Ve yıllardır yüzlerce esnaf iş adamına tanıtım deteği sunmaktadır..

 

Doğu Medya Yazılım en hafif deyimiyle iş dünyası firmalara yıllık bazda 40- 50 milyonları varan bir destek sunmaktadır. Verdiğimiz desteğin kimse hayalini bile kuramaz.. Çünkü yıl boyunca onlarca arkadaşların kesintisiz özverili çalışması ve emeğinin ürünüdür.

 

Yani vatandaşın cebine yıllık bazda en az 500 bin - 1 milyon para koyuyoruz. Fakat bazıları cehaletlerinden, bazıları da üçkağıtçılığa yatarak kendisi ile ilgili yapılan çalışmaların masraflarını da bizim sırtımıza yüklemektedirler.. Bir başka ifadeyle toplumsal zemin baz alınarak gelişme ve  geliştirmeyi beceremeyen insanlardan iş adamı olmaz. Giderek gerileyen, biten, çevresini de kendisini de bitiren tipler çıkar..

 

DOĞU MEDYA SOSYAL MEDYA..

 

2020 DE NEDEN ÇOĞU FİRMAYA DESTEĞİMİZİ KESECEĞİZ..

 

Tanıtım firmaları tanıtımda yüz binleri geçmeyen hacimleriyle 25 bin 55 bin arası yıllık tanıtım ücreti alırken, Doğu Medya milyonlara ulaştıran farkıyla bunu firmaların kendi tercihine bırakarak ilan-reklam bütçesinin kendilerinin oluşturmasını ve firmaların gelişmesini esas almaktadır.

 

E-Ticaret fakiri olan bölgemizde, bu anlamda yıllık ilan-tanıtım bedeli 10-15 bini geçen parmakla sayılır firma, ve parmakla sayılır güzel ahlaklı hemşerilerimiz dışında birçok hemşerimiz iş adamı ahlak ve kültürüne sahip olmadıklarından deyim yerindeyse bizi çökertiklerinin farkına bile varmamaktadırlar, Çoğunun yıllık 3-5 bini bulan masrafları Doğu Medyadan gitmektedir.. Bazıları E-Ticaretin E'sini bilmediği gibi ne yaptığımızı, kendilerini geliştirmek için nasıl bir emek harcadığımızı da görecek-anlayacak kapasiteleri yok. Bazıları da ne yaptığımızı bildiği halde üç kağıtçılığa-köylü kurnazlığına yatarak iş adamı ahlak ve kültürüyle bağdaşmayan hak gaspını kar sayarak toplumsal gelişme yerine kör ve geri egolarını tatmin etmektedirler. Mensup olduğu toplumun geri olduğu bir yerden ne holding nede ulusal-küresel iş yapacak firmaların çıkamayacağını bu kişiliklerin ya anlamıyor, yada üçkuruşluk egosunu tatmin için toplumsal alanı çürütecek kadar ştüklerini göremiyorlar..

 

Vatandaşın yıllık cirosuna en az 500 bin,  1 milyon katkı sağladığımız halde 3-5 bin liraya tekabül eden hamallık ve çalışma ücretini dahi ödemeyi becermiyorlar. Buda kodlamadan çalışmaya emek harcayan tüm arkadaşları isyan ettirmektedir..

 

Özetle, 2020 de yıllık bazda işyerinin hacmine göre 3 bin -5 bin sınırının altında kalan, Doğu Medyayı kaale almayan, ödemelerde formül sunmayan herkes yukarda belirlediğimiz istisnalar dışında kalan işyeri ve firmalar dışında sistemden siliyoruz..

 

Firmamızın aldığı bu karar , DKM Yazılımın  Genel Yayın Yönetmeni (Yusuf Yasin Sit’in) kararı değil, perde arkasında emek harcayan, çalışan, çamur çiğneyen arkadaşların (yazılım-kodlama, web sitesi yapan, arama motorlarına kodlayan, sosyal medyaya yayan  arkadaşların.. ) kararıdır..

 

DOĞU MEDYA İRTİBAT HİZMETLER..

ETİKETLER : DOĞU MEDYA 2020 DE DESTEK TE SINIRLAMAYA GİDİYOR..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA