2019 YILINA GİRERKEN BEYKOZDAN KARELER..

ARDADER KEDİLER ÜŞÜMESİN.., BOL KEPÇE 1946 DAN BERİ, EVRBODY SPOR SALONU, TARİHİ BEYKOZ KOKOREÇCİSİ İSTANBULLULARI BEYKOZA TAŞİYOR..
Bu haber 2019-12-06 09:04:42 eklenmiş ve 882 kez görüntülenmiştir.

2019 YILININ SON AYINDA BEYKOZDAN KARELER..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği (ARDADER), kış aylarına girerken kediler üşümesin, dışarda kalmasın diye kedi evi ile insanların en iyi dostu kedilere  sahip çıkarken..

 

Beykoz On Çeşmeler üzerinde yer alan Mehmet Yavuz Caddesinde  Oğuzlar büfeden-Büfeci Celalden Tarihi Bol Kepçe Lokantasına, Burada Beykozdan, Beykoz dışından birçok sporcuyu  Beykoza  taşıyan Evrybody Spor Salonu, Beykozluların iç giyim, yorgan-yastık,terlik-giyim her ihtiyacını karşılayan Şems Manifacura..  Camiye Komsu Tarihi Beykoz Kokoreçcisi,  ptt ye giderken giderken Tlf Hasan (Yıldız İletisim) Erneler ve Dost Kıraathaneleri ile beykoz bir başka güzel ve birbirinden güzel tarihi dükanlar-tarihi mekanlar  sizi karşılıyor..

 

Beykozun tarihi efsanevi bol kepçe lokantası 1946 dan beri paranız olsun olmasın sizi doyurmaya  devam ediyor. Fiyatlar cuz-i, tatlar nefis.. Erenler Berber Yılmaz Usta ile yarım yüzyıla yakındır hizmet veriyor..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : KEDİLER ÜŞÜMESİN.. BOL KEPÇE 1946 DAN BERİ EVRBODY SPOR SALONU TARİHİ BEYKOZ KOKOREÇCİSİ İSTANBULLULARI BEYKOZA TAŞİYOR..
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA