ŞEHR-İ DİLMUN – BEYKOZ’DA SAKLI BİR CENNET BAHÇESİ, CENNETTEN BİR KÖŞE, CENETTEN BİR KÖY..

ŞEHR-İ DİLMUN – BEYKOZ’DA SAKLI BİR CENNET BAHÇESİ, CENNETTEN BİR KÖŞE, CENETTEN BİR KÖY..
Bu haber 2019-12-04 14:30:57 eklenmiş ve 772 kez görüntülenmiştir.


ŞEHR-İ DİLMUN – BEYKOZ’DA SAKLI BİR CENNET BAHÇESİ, CENNETTEN BİR KÖŞE, CENETTEN BİR KÖY..

 

Beykoz’a Elmalı Köyüne tepeden bakan, ormanlık alan içinde, 3. Boğaz Köprüsü, Boğaz Manzaralı, hertarafı yemyeşil, sessiz-sedasız bir  şaheser, cennetten bir köşe  Şehr-i Dilmun..

 

ŞEHR-İ DİLMUN

 

Adres: Elmalı Mah. Lütuf Çıkmazı No:6/1 Kavacık

Telefon: +90 216 322 22 97 GSM: +90 552 484 4444 

 

ŞEHR-İ DİLMUN

 

Adres: Elmalı Mah. Lütuf Çıkmazı No:6/1 Kavacık

Telefon: +90 216 322 22 97  GSM: +90 552 484 4444 

 

BU GÜZELLİKLER ANLATILMAZ YAŞANIR..

 

Burayı görünce insan gözlerine inanamıyor. Beykoz’da böylesine harikulade bir yer var neden bizim haberimiz yok diye insan düşünmeden edemiyor.. İş Adamlarımızdan Metin Şancı bizi götürmeden de görme-bilme şansımızın olmadığı bir yer.. Şehr-i Dilmunu görünce Şancıya "Neden genç kaldığınız belli" diye espri yaparken.. Böylesi bir yerin anlatılmayla  pek anlaşılamyacağınıda Şehr-i Dilmunu gördüğünüzde anlıyorsunuz. Öylesine mükemmel güzellikleri varki yaşanmadan anlatılmaz mekanlardan biri Şehr-i Dilmun..

 

 

1000’den fazla insana aynı anda toplu yemek verecek kapasitede bir mekan..

 

Çok amaçlı 4-5 bin m2 alan üzerine kurulu, kahvaltıdan, toplu yemeklere, düğün-sünet-, özel gün gece toplantılarına, buradan  buradan kır düğününe hertür organizasyonun yapılacağı bir mekan Şehr-i Dilmun.

 

KENDİN PİŞİR, KENDİN YE KONSEPTİNE SAHİP MEKANDA ORMANLIK ALANDA ADETA KAYBOLUYORSUNUZ..

 

Kendin pişir, kendin ye konseptiyle ormanlık alanın içinde birer şaheser gibi inşa edilen bölümlerde ise adeta doğa ile iç içe geçip kaybolduğunuz gibi, yeşillikler içinde o eşsiz havayı soluyor, sağlığınıza sağlık katıyorsunuz, arkadaşlarınızla ister en koyu sohbetleri, isterseniz en mahrem iş görüşmelerini gerçekleştirebilyorsunuz..

 

Uzmanlar özellikle bu tür yerlerde yapılan yemekli toplantıların, şirketlere ve iş dünyasına daha büyük katkı yaptıklarından hemfikir.. Öylesine güzel bir atmosferki insan stresten uzaklaştığı gibi adeta büyülü bir atmosfer içine giriyorsunuz..

 

Şehr-i Dilmun giriş yaptığınızda toprak yolu andıran 300-400 metrelik bir yolun ardından yeşil bir örtü ile örtülmüş bir vahaya adım atar gibi hisediyorsunuz..   içeri adım attığınızda lüks otellerde lobi dediğimiz girişte sizi Anadolu ve Mezopotamyanın, İslam Medeniyetine has birçok eser hem sizi karşılamakta, hemde selamlamaktadır..

 

Bakırdan Masalar, Geçmiş yüzyılda analarımızın değirmen olarak kullandığı taşlardan, herbiri sınırsız anlam içeren harfler, Anadolu-Mezopotamya köy evi köşelerini andıran manzarlarla içiçe geçiyorsunuz..

 

 

OTURMA ALANLARINDAN MASA SANDALYELERE HER ŞEY AHŞAPTAN..

Masa Sandalyelerden oturma mekanlarına herşey doğal, herşey maun vb. ağaçlardan yapılmış.. Suni hiçbir şey yok, girişte sizi selamlayan mandalina ağçlarını ilkönce plastik zan ederken, o mini mandalinadan bir tanesini koparınca .. Uyanıyorsunuz burada her şey doğal..

 

Şehrin stresini, gürültüsünü.. insana unutturan, adeta insanı bir doğa-bir sağlık yürüyüşüne çıkaran; kısacası Kutsal kitaplarda bahs edilen cennetleri andıran, cennetten bir köşe, hatta cennetten bir köy sanki Şehr-i Dilmun ve Beykozda benzeri olmayan nadide bir mekan Şehr-i Dilmun..

 

 

 

RAMAZAN YILDIZ, KAVACIK HİLTİ BİNASININ DA SAHİBİ..

Beykozun önde gelen iş adamlarından biri olan, turizm-hizmet, inşaat, gıda-otomotiv birçok değişik sektörde de iş yapan,  Şehr-i Dilmun  gibi bir şaheserin mimarı olan İş Adamı Ramazan Yıldız aynı zamanda Kavacık Hilti binası olarak ta bilinen, Bayramoğlu Dönerin karşısında bulunan Hilti Plazanın da sahibi..  

 

Yıldız'ın en bariz özelliği yardımsever-hayırsever bir iş adamı olması.. Öğrencilere, sanatçılara.. Beykozda en çok katkı sunan, fakir-fukara babası olarakta bilinen bir iş adamı.. Özellikle Beykoz'da toplumsal alanı ilgilendiren bir çok organizasyonun sesiz sedasız en büyük sponsorluğunu yapan nerdeyse kimsenin adını dahi duymadığı iş adamlarından biri.. 

 

KAVACIK HİLTİ BİNASI, PLAZASI İSE BU BÖLGEDE KİRALIK BİNALR İÇİNDE EN UYGUN FİYATLI BİNA.. 

 

Gençliğinde lakabı baba olan, özellikle hemşeri camiamızdan kendisini tanıyan herkesin sevip saydığı Ramazan Yıldız, sesiz sedasız bölgemizi ilgilendiren düğün-cenaze .. tüm etkinliklerde de yer aldığı gibi İş Adamlarımızdan Turizm -Hizmet Sektöründe  Metin Şancının ve bölgemizden birçok iş adamının yakın arkadaşı.. 

 

Şancı, sana bir tüyo vereyim diyerek Yıldızın, öyle para-pul vb. şeyleri fazla önemsemediğini, bu anlamda Beykozda, kavacıkta yer alan Hilti binsasının kiralık binalar içinde kiralık bakımdan çok uygun olduğunu da yaz. Olaki yeni iş kuran, ofis ihtiyacı olan, işini büyütmek isteyen  Beykozlu hemşerilerimiz olur. Faydalansılar dedi.. 

ŞEHR-İ DİLMUN

 

Adres: Elmalı Mah. Lütuf Çıkmazı No:6/1 Kavacık

Telefon: +90 216 322 22 97  GSM: +90 552 484 4444

ETİKETLER : ŞEHR-İ DİLMUN – BEYKOZ’DA SAKLI BİR CENNET BAHÇESİ CENNETTEN BİR KÖŞE CENETTEN BİR KÖY..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA