KAİ TANITIM KOMİTESİ SERHAT TURUNA ÇIKTI..

Yaklaşmakta olan 4. KAİ Tanıtım Günleri nedeniyle KAİ Tanıtım Komitesi Serhat İlleri Turuna Çıktı..
Bu haber 2019-12-04 14:20:49 eklenmiş ve 683 kez görüntülenmiştir.

KAİ TANITIM KOMİTESİ SERHAT TURUNA ÇIKTI..

 

Yaklaşmakta olan 4. KAİ Tanıtım Günleri nedeniyle KAİ Tanıtım Komitesi Serhat İlleri Turuna Çıktı..

 

KAİ TANITIM KOMİTESİ BİLGENİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ..

 

Kars Ardahan Iğdır tanıtım Günler komitesi 9-15 Aralık tarihleri arasında yapılacak 4. Kars Ardahan tanıtım Günlerine sayıl günler kala bölge bld başkanlarınımakamında ziyaret ettiler.. Komite ilk olarak  Kars Belediye eş Başkanı Ayhan Bilgen’i 4. KAI Tanıtım Günlerine davet ettikten sonra Ardahan ve diğer il ilçe yerel kamu yönetimlerini ziyaret ettiler..

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgin, Kars’ın değerlerini tanıtmak sadece Derneklerin değil, hepimizin boynunu borcudur dedi.

 

Yıllardır Kars Ardahan Iğdır’ın tarihi-kültürel değerleri layıkıyla tanıtılmadığı, doğal-organik ürünlerinin gerçek değerinde satılamadığı için yerel, ulusal uluslararası pazarlarda yerini allamadığından dolayı harekete geçen Kars Ardahan Iğdır Dernekleri son yıllarda bu açıkları kapatmak için yoğun bir efor harcamaya başladılar.

 

Bu çabalar giderek meyvelerini verip, tanıtım günlerine milyonların katılımı ve katkısı sağlanırken.. Komiteler İbul ve Serhat geneli yerel, kamu .. İş-STK, Siyaset, Sanat, Basın dünyasını da ziyaret ederek katılımları her alanda büyütmek için yoğun bir çalışma içine girdiler..

 

ARDAHAN BELEDİYESİNİ DE  ZİYARET ETTİLER

ARDAHAN’I HER YÜNÜYLE TANITCAĞIZ

 

belediye başkanı Faruk Demir , Yıllardır tanıtılmadığı için büyük zararlar gören Ardahan’ın ilimizin tanıtılması için düzenlenen 4. KAI Tanıtım Günlerine kalacağını ifade ederek, Belediye olarak katılıp ilimizin reklamını tanıtımını ve tanıtım günleri için gelen Ardahan’lı  hemsehrilerimizle buluşup kucaklaşıp ilişkileri güçlendireceğiz.. dedi.

 

KOMİTE BAŞKANI ÇİFTÇİ, SERHAT İLLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE TANUITMAK İÇİN GEREKEN HERTÜR ÇABAYI HARCAYACAĞIZ…

 

Kars Ardahan Iğdır’ın yerel zenginlik kaynaklarının layıkıyla tanıtılmadığından dolayı ulusal pazarlarda yerini alamadığını dile getiren 4. Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri komite Başkanı Efrail Çifçi, Biz dernekler olarak her yıl 17 Milyonluk İstanbullulara her yönüyle Kars Ardahan Iğdır ilimizin tanıtacağız dide

 

Ziyarete 4. Kars Ardahan tanıtım Günleri Komite Başkanı Ardahan Dernek Başkanı Efrail Çifçi, Komite Başkan Yardımcısı (K.A.I) Dernekler Federasyonu Başkanı Gürsel İlgüz, Komite Başkan Yardımcısı Esenyurt Iğdırlılar Dernek Başkanı Ali Sakar ve beraberindeki heyet katıldı.

SUAT-KERİMOV – A. HACI YILDIZ, SERHAT -DOĞU MEDYA

 

 

ETİKETLER : Yaklaşmakta olan 4. KAİ Tanıtım Günleri nedeniyle KAİ Tanıtım Komitesi Serhat İlleri Turuna Çıktı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA