SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ 1. KONGRESİNİ YAPTI..

Bu yıl Mayıs Ayında kurulan Sancaktepe Kars İlderneği Sultanbeyli dernek merkezinde bir araya gelerek 1. Olağan genel kurullarını yaptılar. Yeni yönetimi seçtiler..
Bu haber 2019-11-30 19:51:25 eklenmiş ve 1372 kez görüntülenmiştir.

SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ 1. KONGRESİNİ YAPTI..

 

Bu yıl Mayıs Ayında kurulan Sancaktepe Kars İlderneği Sultanbeyli dernek merkezinde bir araya gelerek  1. Olağan genel kurullarını yaptılar.  Yeni yönetimi seçtiler..

 

İş dünyası başta olmak üzere birçok stk da aldığı görevlerle öne çıkan  iş adamlarımızdan Casim Yıldırımın başkanlığında kurulan Sancaktepe Kars İl Derneği İstanbul Anadolu Yakasında kurulan ilk Kars  İl Derneği olduğu gibi son 10 yıldır İstanbul Anadolu Yakasında büyük bir ihtiyaç olan Kars İl-İlçe dernekçiliğinin de önünü açmış oldu.

 

Sancaktepe Kars İl Derneği Kurucu kadro -Yönetim Kurulu Üyeleri Aşağıdaki İsimlerden oluştu:

Asil Yönetim

Başkan Casim Yıldırım, Tarkan Yalçın,  Halim Yıldırım, Şefik Duman, Erbay Yağişan, Emin Gündoğdu, Baki Polat, Sabri Yılmaz, Harun Babayiğit, Cemal Kaya, Aydın Kılıç, Ümit Çimen, Nevzat Kurt,  Kasım Ataoğlu..

 

Yedek Yönetim: Nafiz Yıldırım, Ekrem Arslan, RaKuytak, Menderes Yılmaz, Fikret Sarıdağ, İlyas Karakoç, Yaşar Gündoğdu, Seyfettin Kurt, Nesim Bilge, Cenim Çimen, Hikmet Kurt, Aladdin Duman..

 

Esenyurt vb. ilçelerde de Kars derneklerinin kurulması, bu yıl Sancaktepede Kars derneğinin kurulması Kars Federasyonu gibi daha büyük oluşumların yolunu açtığı gibi, Serhat İlleri STK yapılanması bundan sonra daha sağlıklı ve sağlam bir şekilde rayına oturacaktır..

 

Sancaktepe Kars il derneği geçmişte kai dernek başkanlığını yapan başarılı icraatları ile de öne çıkan Şefik Duman, Erbay Yağişan gibi başkanlarında katılımıyla ile birlikte Sancaktepe'nin en güçlü STK'larından birini ortaya çıkardıkları gibi, Sancaktepede Karslılar, Ardahanlılar, Iğdırlıların dernekçilik alanında elleri daha da güçlendi. İl bazında Ardahan Derneğinin de olduğu ilçede yakın bir zamanda Iğdır Derneğinin de kurulma ihtimali yüksek..

 

Kars Derneği ile birlikte Serhat nüfusu dernekçilik açısından hem önemli bir mesafe kayd etdi. Hemde Kars-Ardahan-Iğdır illerinde dernekçilik açısından  temsil karmaşası son buldu. İl dernekçiliği rayına oturduuğu gibi tamsil krizi ve karmaşasına neden olan kai il dernekleri de tarih oldular..

 

ETİKETLER : SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ 1. KONGRESİNİ YAPTI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA