SUAT ASKEROĞLUNUN ANNESİNİ BİNLER UĞURLADI..

İş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Askeroğlu kardeşlerin annelerini binler birlikte hakka uğurladılar..
Bu haber 2019-11-29 18:11:41 eklenmiş ve 1137 kez görüntülenmiştir.

SUAT ASKEROĞLUNUN ANNESİNİ BİNLER UĞURLADI..

 

İş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Askeroğlu kardeşlerin  annelerini binler birlikte hakka uğurladılar.. İş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Villa Bosphorus (Beylerbeyi-İstanbul) işletmecilerinden Suat Askeroğlu, hakeza yine kendisi gibi turizm-hizmet sektöründe faaliyet gösteren Necat Askeroğlunun anneleri Perihan Askeroğlu hakkın rahmetine kavuştu. Askeroğlunu son yolculuğunda binler uğurladı..

 

Cenaze Öğle Namazını Mütaakiben  Beykoz Elmalı Köyü Toygar Camiinde (28-11-2019) kılınan oğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ve aynı bölgede bulunan aile kabristanına defin edildi..

 

TÜRKİYE-BÖLGE İŞ-STK-SİYASET DÜNYASINDAN  CENAZE TÖRENİNE BİNLER KATILDI..

 

Türkiye ve Böge İş Dünyamızın ulusal ve uluslararası  devi Baran Korkmaz başta olmak üzere Ramazan Yıldız (genlikle Kavacık Hiltinin sahibi olarak hemşerilerimiz tanır) Türkiye-Serhat bölgesi iş –stk-siytaset-sanat, basın dünyasından yüzlerce ulusal düzeyde iş yapan iş adamı cenazede birbiriyle buluştu.

 

İş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Tekstilci Doğan Ağabey Öztürk, Turizm-Gıda-Hizmet sektörünün devlerinden Volkan Süt, Gıda Sektörünün devlerinden Bayramoğlu Döner, Halim Et Kahvaltı sahipleri Halim –İbrahim Arslan, İstanbulun en büyükl et dağıtım firmalarından biri olan Dört-El Gıdanın sahibi Volkan Kaya,  Turizm Hizmet sektörü temsilcilerinin  ekseriyası Ayhan Yıldız Villa Bosphorus, Deniz Yıldızı İşletmecilerinden, Turizm –Hizmet sektörünün devlerinden Bayram Yıldız, Fuat Yıldız-Volkan Yıldız, Metin Şancı, Şeref Talay, Cemal Yıldız, Kemal Yıldız, İrfan Koç, İsmail Koç,  Akif Yıldız, Tahsin Yıldız, Ersin Yıldız, Cevdet Kaya, Ergin Yıldız, Şahin Avşar, Şahin Yıldız, Murat Yıldız, Tuncay Avşar, Abdurrahman  Demir, İsmet Demir, Barış Demir ..İnşaat Sektöründen Burhan Şit, Memet Yıldız, Erol Avşar,, Barış Avşar yine yüzlerce inşaatçı..

 

Öğrenci-gençlik ve spora önemli katkıları ile tanıdığımız, Beykoz Kavacıkta fakir- fukara babası olarak bilinen hemşeri camiamızın en çok sevdiği  iş adamlarından İnşaat-Gıda-Turizm-Hizmet sektörünün devlerinden Malatyalı İş Adamı Ramazan Yıldız İş Adamlarımızdan Metin Şancı ile birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren cenazeye katılım gösteren isimler arasındaydı..

 

İstanbul geneli siyasi parti temsilcileri,  bölgemizin en Önemli STK’larından  Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Türkan Yılmaz  ve YK üyeleri, Federasyona üye  dernekler ve başkanları, Manolya Demirören, Gazeteci Eda Seskır  (Beykozdan Gördüğümüz önde gelen bayanalar) Ardahan Federasyon ve derneklerininden Şemsettin Şenel başta olmak üzere Kars-Ardahan-Iğdırdan yüzlerce STK temsilcisi, İstanbul Anadolu Yakası Ardahanlıların Önde Gelen Temsilcilerinden CHP Meclis Üyesi Suat Yıldız..

 

TAZİYELER TOYGAR CAMİİNDE KABUL EDİLDİ..

Cenazeye katılan binlerce insana yemek ikramı yapıldı. Binler birlikte namaza ve duaya durdular.. Beykoz belediyeside sabahın erken saatlerinden itibaren caminin dış alanları başta olmak üzere yıkama ve temizlik işlerini yaptığı gibi, Esenyurt –Beykoz başta olmak üzere birçok belediyenin otubüsleri de hemşerilerimize cenazede taşıma hizmeti sundular..

 

İş-STK-Siyaset, Sanat Dünyası Hakkın rahmetine kavuşan Perihan Askeroğluna Allahtan Rahmet, Askeroğlu Ailesine, akrabalarına başsağlığı ve sabır dilediler.

 

Cenazenin defin işlemlerinin ardından Suat  Askeroğlu ve Kardeşleri Ergin, Canip, Necat, Enver, Soner, Levent  Askeroğlu başta olmak üzere Askeroğlu ailesi taziyeleri  Toygar Camiinde kabul ettiler.. Suat Askeroğlu “Bu acılı günümüzde acımızı paylaşan herkese sonsuz teşkürlerimizi sunuyoruz, Hemşeri camiamız başta olmak üzere toplumumuzun acı-keder ve sevinç anlarını bu yönlü birlikte paylaşmaları, birbirlerini sahiplenme taktidire şayan bir durum, bu dünyanın en güzel geleneklerinden biri. Bu geleneğimiz bütün güzelliği ile metropollerde de sürmesi bizi duygyulandırdı.. Gerek mesajlarıyla, aramalarla, gönderilen çelenklerle acımızı paylaşan herkesten Allah hepsinden razı olsun,herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz..” dediler.

Cenazenin olduğu Perşembe günü akşamı Beşiktaş Rezidans Polat Otelde Ardahan Eğitim Vakfının Eğitime Destek 7. Gala Gecesi vardı. Cenazeye katılan iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin ekseriyası akşam saatlerinde başlayan galaya da katılarak eğitime desteklerini sundular..

 

 

ETİKETLER : SUAT ASKEROĞLUNUN ANNESİNİ BİNLER UĞURLADI..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA