PAYİTAHT DİZİSİ, TARİHE ÖLÜMCÜL BİR YOLCULUK ..

Payitaht Dizisi GÜNÜMÜZE ÇOK ÖNEMLİ BİR IŞIK TUTMAKTADIR ve DÜN YAŞANAN OYUNLARI ÇÖZEMESEK BUGÜNÜ ANLAMAYACAĞIZ. BUGÜNÜ ÇÖZEMESEK YARIN OLMAYACAKTIR..
Bu haber 2019-11-26 22:08:12 eklenmiş ve 1515 kez görüntülenmiştir.

TARİHE ÖLÜMCÜL BİR YOLCULUK - PAYİTAHT DİZİSİ

 

PAYİTAHT... Kapitalizm taht için, hayatları ve canlı yaşamı yok ederken, dünyamıza kıyameti dayatırken.. Osmanlılar insanı ve canlı yaşamı korumak için, yaşatmak için hayatlarını ortaya koydular.. İnsanlık bu ulvi yönetim anlayışını kavramadıkçada yeryüzünde asla adalet, asla yarın olmayacaktır.. 

 

Payitaht Dizisi GÜNÜMÜZE ÇOK ÖNEMLİ BİR IŞIK TUTMAKTADIR ve DÜN YAŞANAN OYUNLARI ÇÖZEMESEK BUGÜNÜ ANLAMAYACAĞIZ. BUGÜNÜ ÇÖZEMESEK YARIN OLMAYACAKTIR.. BU GERÇEKLERDEN DOLAYI HERHANGİ BİR ÖNYARGIYA KAPILMADAN TARİHTE YUOLCULUĞA ÇIKALIM. BU DİZİLERİ İZLEYELİM..

 

OSMANLIYI YIKANLAR AYNI OYUNLARLA RUMLARI, YAHUDİLERİ, ERMENİLERİ, TÜRKLERİ, KÜRTLERİ, ARAPLARI, FARSLARI DÜŞÜRDÜLER..  SOYKIRIMCI SİYONİST KAPİTAL TERÖR LEJYONLARI İLE KÜRTLERİ ve KURDİSTANI ABLUKAYA ALIRKEN, (KÜRTLERE ÜÇLÜ KISKAÇ BÜTÜN DÜNYAYI VURUYOR..) UYDURUK DEVLETLER, REJİMLERDE ONLARIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR.. HALA IRKÇI -SİYONİST TC REJMİ KURDİ ADLARA BİLE TAHAMMÜL EDEMİYOR, TELAFUZ EDEMİYOR, SADECE ÜLKEMİZDE DEĞİL ETRAF COĞRAFYADADA KURDİSTANDA YÜZYILLARDIR KULLANILAN KURDİ ADLARA SALDIRIYORLAR, DEĞİŞTİRMEYE, YOK ETYMEYE ÇALIŞIYORLAR, DERİNDEN SİYONİZME UŞAKLIK VE KÖLELİK YAPMAKTADIRLAR..  21. YÜZYILA GİREREKEN ORTADOĞU ve DÜNYA HALKLARI KÜRESEL SOYKIRIMCI SİYONİZMİN BİRER KURBANLARI OLDUKLARINI HALA ÇÖZEBİLMİŞ DEĞİLLER..

 

BU ÇÖZME İHTİMALİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURAN SOYKIRIMCI SİYONİZM BİR TARAFTAN ULUS DEVLET FAŞİZMİNİ KULLANIRKEN, DİĞER YANDAN TERÖR LEJYONLARI İLE HALKLARI ABLUKAYA RKEN.., ARTIK GEZEGEN ÇAPINDA NÜKLEERDEN GENOMA KİMYASALDAN BİYOLOJİK SİLAHALRA, HAVA SU ve YİYECEĞE KADAR HER ŞEYİ SİLAHA DÖNÜŞTÜRREK; GEZEGEN ÇAPINDA TÜM İNSANLIĞI ESİR ALMAYA ÇALIŞIYOR..

 

BU SAVAŞ GİDEREK DAHA DA ŞİDETLENİYOR.. ARTIK LABRATUVARLADA ÜRETİLEN ZEHİRLİ BALIKLARDAN, BÜTÜN EKO SİSTEMİ YUTACAK ÇEŞİT -ÇEŞİT CANLILARA SULARIMIZA ve GÖLLERİMİZE SALINMAYA BAŞLANDILAR, Hayvanlar yön ve algılarını kayb ederek uçurumlardan telef olmaya başladılar, toprağa ekilen tohum tohum vermemeye,  toprak giderek başka bir şeye dönüştürülmektedir.. ÖRNEĞİN WAN ve ÇILDIR GÖLLERİNE SALINAN ZÜRAFA MİDYELER BİRKAÇ   YIL İÇİNDE O GÖLEERDE BALIKLAR BAŞTA OLMAK ÜZERE CANLI HİÇBİR VARLIK KALMAYACAKTIR, BAYBURTTA 12 BİN YILLIK DİPSİZ GÖL HAZİNE AVCILIĞIYLA YOK EDİLİRKEN, PARANIN TANRILLILAŞTIRILMASIYLA İNSANOĞLU HEM KENDİNİ HEMDE YAŞADIĞI GEZEGENİ YOK EDİYOR, bindiği dalı kesecek kadar gerzekleşen bir insan tipi virüs gibi yayılıyor..

 

KURTARICI EDEBİYATIYLA BÜTÜN HALKLAR DÜŞÜRÜLDÜ..

 

Ortadoğu-İslam coğrafyasını parçalayan soykırımcı kapitalizm Osmanlıyı yıkarken, kendine uşak devletler, uşak terör  lejyonları oluştururken, cumhuriyet ilan edilene kadar bizat Kurtuluş savaşının ana mimarı ve başkomutanı olan Sultan Vahdettin  ve Osmanlı Ailesine de içerdeki ihanetçi sergerdeler ve ajanlarıyla.. dünya tarihinde benzeri olmayan bir ihanet sarmalıya kuşatarak sürgün ve soykırıma uğrattılar. İngiliz  ajanlarını kurtarıcı rolüyle TC'nin başına geçirerek tarihte benzeri olmayan ve yüzyıldır siyasi, kültürel, ekonmoik.. her alanda süren benzersiz faşist bir soykırımla hem Türkiye halklarını her alanda esarete aldılar, soykırıma uğrattılar, hemde hala Türkiye işgal altında bir devlet, hala da ingiliz ajanlar ve onların kurtarıcı sistemi ile ülkemizi yönetiyorlar. Bu işgalin en bariz örneği ise anıtkabir ve bütün devlet erkanı başta olmak üzere devleti yöneten herkes ve kesimin burada eğidirilip biat ettirilmesidir.. ( Ki burada kurtuluş savaşının ana mimarı halk ve halkın önderleri ingilizlerin kurtarıcı yaptığı ajan yapı tarafından çeşitli oyunlarla Osmanlı ailesi gibi harcanmıştır.. Birbaşka deyişle mükkemmel bir savaş veren Osmanlılar siyaseti bilmediklerinden yüzyıldır linç edilmektedirler.. Bu kapitalist zokayı ve ihaneti kabul etmeyen, başkladıran Kürtler ise sahte suni sınırlarla hertür soykırımla tarihten silinmeye çalışıldılar. Kürt bir sabah uyandığında artık evi babası başka bir ülkede anası tarlası başka bir ülkede kalmıştı..  )

 

Halkın-halkların bu gerçekleri görmemesi içinde ulu türk-kürt-ermeni-yahudi gazlarıyla BÜTÜN HALKLAR birbirine karşı çaktırılmadan düşürülürken, bir başka ifadeyle insan ve eko sistem yok edilirken sanki küresel soykırımcılar ayırım yapacakmışı dahi çözemeyen düşünemeyen sürüler oluşturuldu.  Ato olmasa siz olmazdınız, ato kurtardı vb. saçma vb. zırvalarla, kutsal ato gölgeleriyle beyni kitlenen insanlar düşünme ve bilimsel bilgiden uzaklaştırılmaları, düşünemeyen koyun sürülerinin oluşması bir yana yüzyıldır çocukların beyni kitlenerek öngörüsüz harcanmaya hazır sürüler oluşturuluyor..

 

İNSANI, AHLAKI, İNSANLIĞIN BİN YILLARININ KAZANIMNLARINI ORTADAN KALDIRAN SİYONİST KAPİTALİZM, İKLİME MÜDAHALE  EDEREK GEZEGENDE İSTEDİKLERİ COĞRAFYALARI İSTEDİKLERİ GİBİ DÜŞÜRMEK İÇİN BÜTÜN GÜÇLERİ İLE BÜTÜN İNSANLIĞA KARŞI BÜYÜK BİR SALDIRYA GEÇTİLER.. BÜGÜN İNSANLIĞA ve BİR BÜTÜN OLARAK DÜNYAYA-İNSANLIĞA SALDIRIYA GEÇENLER OSMANLIYI HANGİ OYUNLARLA VE NASIL YIKMIŞLARDI.. GELECEK TASAVVUR ETMEK İSTİYORSANIZ DİZİDE BAZI BÖLÜMLERDE ÇOKÇA İŞLENEN TÜRK IRKÇILIĞINI ES GEÇEREK ÖNYARGISIZ İZLEYİN. DİZİ GEÇMİŞİ GÖZ ÖNÜNE GETİREN BİR LABARUTUAR.. 

 

Ve Dünya halkları ulus devlet faşizimi ve faşizmle düşürülen, beyni kitlenen insan tipini yenmese, gezegen çapında ki bu kuşatmayı yarmasa..  bu yüzyıl içinde insan soyunun büyük bir bölümü yok edileceği gibi, kalanları da 4 ayaklı hayvanlardan farklı olamayacaklardır..

 

Özelde Türkiye toplumu, Ortadoğu halkları; genelde dünya halkları, ırk-dil-din-mezhep üstü bir yakalaşımla gezegen çapında insan soyuna ve canlı yaşama karşı geliştirilen bu soykırım saldırısını çözemese karşı önlem geliştirilemezse dünya her alanda çöküşte, dünya yok ediliyor.. Bu meyanda dünya genelinde bütün dünya halklarını yürütecek uynadıracak stk olayı hızla tüm kıtalara yayılmalı, bütün dünya halkları acilen birbiriyle buluşmalı.. İnsanlık bir bütün olarak harekete geçmelidir..

 

BÜTÜN BÖLÜMLERİYLE PAYİTAHT DİZİSİ TIKLAYINIZ..

PAYİTAHT SULTAN ABDÜLHAMİD BÖLÜMLER..

ETİKETLER : Payitaht Dizisi GÜNÜMÜZE ÇOK ÖNEMLİ BİR IŞIK TUTMAKTADIR ve DÜN YAŞANAN OYUNLARI ÇÖZEMESEK BUGÜNÜ ANLAMAYACAĞIZ. BUGÜNÜ ÇÖZEMESEK YARIN OLMAYACAKTIR..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA