ŞENEL, ARDAHANLA OYNAMAYI DURDURUN..

Ardahan, STK-Siyaset, İş-Sanat dünyasına seslenen Şenel, Ardahanla oynamayı durdurun diyerek, Ardahan’ı Birleştirmeye Varmasınız? Diye sordu..
Bu haber 2019-11-22 07:38:42 eklenmiş ve 1298 kez görüntülenmiştir.

ŞENEL, ARDAHANLA OYNAMAYI DURDURUN..

 

Ardahan, STK-Siyaset, İş-Sanat dünyasına seslenen Şenel, Ardahanla oynamayı durdurun diyerek, Ardahan’ı Birleştirmeye Varmasınız? Diye sordu..

 

Ardahan Sivil Toplum Örgütleri- Kurumları (STK-STÖ) içerisinde en önemli aktöerlerden biri olan Şemsettin Şenel birlik çağrısı yaparak “ Ardahan’ı Birleştirmeye Varmasınız?” Dedi..

 

Şenel, Güçlü bir gelecek, huzurlu bir yaşam hepimizin hakkı. Bu nedenle Gelin birlik olalım! Ardahan'ın başına bela olan dernek çürütücülerini, dernekleri kişisel çiftliklerine dönüştürenleri, vekilini, başkanını, müdürünü, amirini bitirelim var mısınınız?

 

“Çözülemeyecek hiçbir şey yok. Yeter ki isteyelim ve amaç edinelim. Tüm sorunları sizlerle birlikte, hep beraber uyum içerisinde ve en acil zamanda çözüme ulaştırırız.

 

“Gelin biz olalım, güçlü olalım ve hep birlikte olalım. Diğer dernekler gibi el ele vererek güçlü yerlere gelelim.

 

Adına kafasına göre Federasyon, Platform, Dernek kullanımlık stk yerine, gerçek Ardahan sevdalılarına sesleniyorum! STK-Siyaset zübüklerine geçit vermeyelim..

 

Basit menfaatler uğruna kişiliklerini değiştirenlere değil, adam gibi adam olanlara diyorum ki gelin birlik olalım.

 

Ne atanmış belediye başkanı ne ümmetçi vekil ne maganda il başkanları ne de kimliğini bırakmış STK başkanları ne de iktidarın politikalarını uygulayan vali istemiyoruz.

 

Biz vatandaşız, biz halkız. Kızarsak hepsini de yerle bir ederiz! Adam olun göreviniz neyse onu yapın.

 

Bu memlekete zarar vermeyi, menfaatleriniz uğruna toplumun değer yargılarıyla oynamayı bırakın. İşinize bakın, bakamıyorsanız da biz bakarız. Kusura da bakmayın. Biri sağcı biri solcu biri dinci biri ümmetçi birileri de olmuş menfaatçi! Nedir neyin nesi? Güya Ardahan’ın olmuşlar kurtarıcısı! Ayıptır günahtır yazıktır.

 

Olan memlekete oluyor, herkes cebini dolduruyor. Halen de bu şarlatanlar cebini doldurmaya devam ediyor. İşte ben bunun için diyorum gelin birlik olalım! Basını, STK başkanı, amiri, müdürü… Bu olumsuzlukları giderelim. Memleketimizin başına bela olmuş bu cambazları bitirelim. Onun için birlik olalım. Saygılarımla…       

Şemsettin Şenel -Eğitim Gönüllüsü

 

ARDAHAN SİVİL TOPLUMUNA BÜYÜK KATKI ve EMEKLERİ OLAN BİR İNSAN ŞENEL:

 

 Şemsettin  Şenel, Emekli Öğretmen. Birçok köy-il-ilçe derneğinin kurcusu, kurucuları arasında yer alan, Kinzotdamal (Bağdeşen)  Derneği Kurucusu 3-4 dönem başkanlığını yapan, birçok dernekte başkanlık ve yk üyeliği yapan bir isim olduğu gibi; Ardahan Dernekler Federasyonu Bşk Yrd. Eğitim Kom. Bşk. Gibi birçok görevi de üstlenerek Ardahan STK yapılanması içinde en aktif insanlardan biri..

 

Şenel, STK alanı ile oynamyı meslek edinin, toplumsal alanın çürütülmesi ve kullanılmasından nemalanan siyaset-stk zübüklerine karşı devrimci duruşuyla öne çıkan, toplumsal alana yol-yöntem sunan  bir kişilik, bir aktör. Bu anlamda Ardahan STK yappılanmasına önemli ve değerli katkıları olan bir insan..

 

Bu Konuda bir Örnek vercek olursak 67 üyeli ardafed diyen, bu yıl yaptığı ardahan tanıtım günlerinde sahnedeki sazcı-sözü ile kurdeleyi kesmek zorunda kalıp rezil-rüsvay olan ARD-FED i bir oyuncağa çeviren Fakir Yılmaza federasyonla oynamaması yönünde  verdiği cevabı aynen aşağıya alıyoruz..

 

“Fakir başkan ucuz kahramanlıkları birak kendine gel gazeteciliğini kurtarmaya bak bu şovlar sizi kurtarmaz kendine dön yönetimini önce toplamaya çalış hesaplarını ver komuoyunda zaten bitmişsin çırpınışlar sizi kurtaramaz  YÖK şunu yapıyoruz yok bunu yapacağız Üçbaş bayan la Ardahan'ı küçük dfüşürme  şovları ile iyice oyuncak oluyorsunuz,  sorumlu olduğun kurumun sorumluluklarını ben kira ödüyorum aldığım paralar kiraya gitti demekle kendini kurtaramazsın aklını başına al adam gibi verdiğin sözleri yerine getir insan biraz utanır yanında birtane yöneticin yok sen nereye gidiyorsun ne yapmak istiyorsun  İnan bir devrimciyim diyen biriymişim bir zamanlar yere batsın devrimci biri bu kadarmı  zavallı olur  üzülüyorum herkesi eleştiren bir gazeteci kendini hiçmi eleştirmiyor paraları hesaba yatır adam gibi çık kamuoyuna yönetimi topla istifanı ver işine bak sonun hüsran olur bilesin son kez uyarıyorum kusura bakma buraya kadar taşıdım yolun sonu geldi iyi düşün sağlıklı karar ver, ilimizle oynamayı bırak..”

ETİKETLER : ŞENEL ARDAHANLA OYNAMAYI DURDURUN..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA