İŞTE GERÇEK KURD, İŞTE GERÇEK BAŞKAN, İŞTE GERÇEK MÜSLÜMAN..

İŞTE GERÇEK KURD, İŞTE GERÇEK BAŞKAN, İŞTE GERÇEK MÜSLÜMAN..
Bu haber 2019-11-20 06:58:37 eklenmiş ve 966 kez görüntülenmiştir.

İŞTE GERÇEK KURD, İŞTE GERÇEK BAŞKAN, İŞTE GERÇEK MÜSLÜMAN..

 

Kurd’lerin en temel özelliklerinin başında payalaşımcı, ırkcı-ayırımcı olmamaları, Hz. Mevlananın Kim Olursan Ol Gel ahlaki alt yapısına sahip olmalarında yatmaktadır, insanların zaaflarından asla faydalanmaya çalışmadıkları gibi, zora-dara düşene de yrd. Olmak en temel özelliklerindendir.  Bu özelliklerin tümü Hamza Şairde fazlasıyla mevcut..

 

Dilovası Bld. Başkanı Hamza Şair’in bir diğer özelliği uluslar arası bağlamda bir iş adamı olması. Polirem Kimya ile onlarca ülkeye ihracaat yapıyor..

 

Şair,  kene gibi halkın sırtına yapışan, başkan olayım, koltuk kapayım,  kamuyu soyayım, çevreme dağıtayım.. Geri-yoz-sekter tüm analyışları kişiliği ile tarihe gömen bir başkan olduğu gibi TR belediye başkanları içinde de önemli bir örnek olarak öne çıkmaktadır. Hırsızlık-yolsuzluktan geçinen bir sürü sergerde devletin malını, mülkünü, kayanaklarını hem kendileri çar-çur ederken hemde hoyratça dağıtarak, çalarak-çırparak yüzyıldır bu ülkenin altına hep dinamit koyarlarken, birileri halkın vergilerini babalarının malı gibi çarçur ederken, o kamunun halkın değil, kendi hakkını halka-öğrenciye vererek farkını açıkça ortaya koymaktadır.

 

Gelişmiş toplumlarda kamu hırsızlığı, vatana ihanetle eşdeğer bir suç oldğundan kamuyu  soyma, hırsızlık-yolsuzluk  en büyük  suç sayıldığı gibi en ağır cezalara çarptırılmaktadır. Ülkemizde ise tam aksi hırsızlık-yolsuzluk namussuzluk yaparak, kendini ve çevresini şişirenler beryefendi muamelesi görüyor, düşmüş-düşürülmüş insan tipleri bunların önünde ceketlerini ilikleyerek yerlere kadar eğilip insan yerine bir başka mahluka dönüşmektedirler, bu aşağı düşme, mahluklaşma yüzyıllar boyunca birikerek bütün toplumu düşürmekte, dünyanın en zengin coğrafyası ve kaynakları üzerinde yaşadığımız halde halk ve toplum olarak iki yakamız bir araya gelmemektedir, kısaca Allahtan başka bir şeye kul olunduğunda insan bitmektedir..

 

Kamunun, halkın vergilerini değil, kendi aylığını öğrenciye burs olarak vermek asil bir davranış ve duruştur. Bu anlamda tüm doğu anadolu stk’ları adına şaire teşkkür ediyoruz.

 

Günümüzde insanlığını, müslümanlığını.. kaybetmeden koruyabilen insanları saygıyla selamlarken, perde arkasını iyice araştırmadan asla kimseye iyilik vb. yapılmamalıdır. Aksi iyilik yapalım derken, tüm toplumu vuran bir silahı kendi elimizle döşüyoruz.. Kurd iş dünyasının yanında yakında bu anlamda pusuda bekleyen çakal ordularının sayısına bereket. Ve iş dünyası kendilerine yakın duran herkesi ve kesimin perde arkasını çözmezlerse, sır ve ardiyelerini paylaşmaları gibi boşluklar.. düşmelerini de kaçınılmaz hale getirmektedir.. Özelde Kurd iş dünysasının genelde TR vatandaşının yukarda işaret ettiğimiz ölümcül açıkları hızla kaptmaları gerekmektedir..

ETİKETLER : İŞTE GERÇEK KURD İŞTE GERÇEK BAŞKAN..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA